Kam na dovolenou
Re: Kam na dovolenou
U mě jako každej rok jasno já sem děsně línej tvor řídit dýl jak hodinu mě v osobáku nebaví a do letadla mě nikdo nedostane
- Reklama
to je v poho já tam byl na vojně a stačilo mi toLuboš X17DTL píše:Tak to bys mohl ještě do Opavy. Mají tam stříbrné jezero a kousek od něj bydlí Gallo
ZAFIRA 2,0 DTI r.v.2000
Chtel jsem se zeptat ... nebyl jste někdo v Itálii v nej zábavním parku Mirabilandii ?? Kde se ubytovat apod.
Díky
Jinak Pico, nejlepší asi bude nějaký ostruvek ... ja byl 3 roky z5 na Korčule a pohodička, klídeček. Né jak Makarská
Díky
Jinak Pico, nejlepší asi bude nějaký ostruvek ... ja byl 3 roky z5 na Korčule a pohodička, klídeček. Né jak Makarská
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Aj baska na krku bola celkom kludna pokoda....Pico píše:Dajte nejáke typy do Chorvátska, kde je hlavne kľud na súkromí.
-
- Kontaktovat uživatele:
mi sme chodievali trogir pri Splite na sukromie a uplne ze najsamlepsie
My jedeme jako každý rok Senec-Sluneční jezera poslední týden v červenci,za ty prachy nádherná dovča se vším všudy Čisťounká teplá voda,pivko,tobogány,lodičky,disco,vínečko a gril, co víc si přát
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Jeden tip, kam jedeme my tři a půl: http://www.libereckegazely.cz/hamr
Je tam velká pohoda, spousta cest pro kola...
Je tam velká pohoda, spousta cest pro kola...
dada77 píše:to je v poho já tam byl na vojně a stačilo mi toLuboš X17DTL píše:Tak to bys mohl ještě do Opavy. Mají tam stříbrné jezero a kousek od něj bydlí Gallo
To tě možná pustili tak akorát na Olomouckou, nebo Krnovskou, podle to kde jsi byl
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Si robis srandu ze? Teraz vazne, kam chces ist na dovolenku?Mirďa píše:My jedeme jako každý rok Senec-Sluneční jezera poslední týden v červenci,za ty prachy nádherná dovča se vším všudy Čisťounká teplá voda,pivko,tobogány,lodičky,disco,vínečko a gril, co víc si přát
Jezdíme tam každý rok na privat,no, už 7let, jako odreagování super ,a v září asi někam do teplých krajin,jestli egypt nebo moře,ještě nevíme
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
No ked idete potom este na plnohodnotnu dovolenku tak je to v pohode, ale chodim tam celkom casto si zahrat basket v lete potom sa okupat a podobne, aj na chaty tam chodim kedze byvam asi 12km odtial, z toho co si spomenul nesuhlasim akurat s tou vodou. Ale inak zabava, chlast, zeny vsetko je
Loni byla voda úplně čistá
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
no viem, ze to cistia takmer kazdy rok (povytahuju mrtvoly a tak) ale na fotke vyzera byt voda pekna, este si pamatam, ze tam bolo aj vela rias vo vode, ale na to tam vraj nasadili amurov, ze ti to zozeru.