To je DJSamothe píše:asi to bude znít hloupě ale kdo je DJ Chris Sadler???
Zde neco o nem
http://www.superdance.cz/kdo-je-kdo/73- ... adler.html
To je DJSamothe píše:asi to bude znít hloupě ale kdo je DJ Chris Sadler???
Jasný Eva a Vašek je taky pěknej nářezSamothe píše:Aha styl House proto mi to nic neříká
No já byl na tvejch stránkách a chystám si něco stáhnout ale to až budou dlouhý večery s mím rychllým pripojení ... Nojo seš hvězda tak se musíš poprat se slávou..snad tě to moc nezmění a budeš jako naše starý Sádlo bez vláknaSádlo píše:Tak kdyz uz mam vlakno nabizim neco za to. Co treba nejakou muziku do auta.
Tady jsou nejaky svoje sety k stahnuti:
Live @ Roxy 8.2007
Live @ Roxy 2.2007
5 Minute Mix
Freaky House Muzik
Best Of 2005
What Did You Do Last Night?
Vice tady
No jestli jsi koukal tak se dá z F astry udělat parádní Géčko tak proč by to nešlo z Tigry..stačí převařit předek a je toSádlo píše:Ty vole, muj vlastni vlakno na Astra foru a ani nevlastnim Astra. Takova cest kluci, diky
všechno je jednou poprvéSádlo píše:
Cidla: Hehe, Corsa s predkem Tigry jsem uz videl ale Astra jeste ne teda.
Pane selebrito prej Ale jdimilosh píše:No v mladi v dobe kdyz jsem kupoval jeste TRipmag, nyni XMAG tak tam mam pocit taky byly naky tvoje setiky ne? jinak ted uz mam ty z novejsi doby, mooc dobra music Dekujeme pane selebrito
Prave nedavno mi kamos je predelal na diodyCidla píše:jinak sem ti chtěl pochválit ty světýlka na hlavě co máš když hraješ :lol:to sou xenony nebo obyč halogeny
a akumulator máš jakej? normálně vytáhneš z Tigričky baterku napíchneš diody a šajnuješ jinak ma dobrej zvůček ta tvá červená kráska..když sem měl kadetta měl sem podobnej ...sakra musim s Astřicí něco udělat ten zvuk je na autě stejně uchu lahodícíSádlo píše:Prave nedavno mi kamos je predelal na diodyCidla píše:jinak sem ti chtěl pochválit ty světýlka na hlavě co máš když hraješ :lol:to sou xenony nebo obyč halogeny
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |