Potah na volant

Co se jinam nehodí pište sem
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 27 bře 2006, 21:53

:D te dost drahý potažení mám zjištěný že za 12 mi udělá komplet sedačky vnitřek alcantra kolem látka a volant k tomu gratis :D
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 27 bře 2006, 21:59

YANEK píše::D te dost drahý potažení mám zjištěný že za 12 mi udělá komplet sedačky vnitřek alcantra kolem látka a volant k tomu gratis :D
sem asi nevzdělanec ale jak vypadá ta alkantra? to je jako mikroplyš čičo?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 27 bře 2006, 22:07

no te to co má polštář na stropě teda všude :lol:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 27 bře 2006, 22:17

YANEK píše:no te to co má polštář na stropě teda všude :lol:
no to jo ale to vidim jeno červenou barvu...nebo to je jako to co se dává pod mince do těch výkladních šuplíků...to je taky červený... 8)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 28 bře 2006, 08:28

jarda píše:mam stejnej problem. kozenej volant mam taky vosoupanej. velmi nevzhledne. nove obsiti kuzi je tak kolem 3.000 :arrow: nema to cenu. shanim kozenej volant a prehodim si tam svuj bagl a bude hotovo. kolik to ma najeto :?:
Auto ma poctivych 150t km, myslel jsem si, ze bude vice zachovalej. Pokud najdes najakou zajimavou nabidku toho volantu ta dej vedet. Diky.

Marky

Příspěvek od Marky » 28 bře 2006, 08:35

Omlouvam se, zapomnel jsem se prihlasit :oops:

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 08:42

Anonymous píše:
jarda píše:mam stejnej problem. kozenej volant mam taky vosoupanej. velmi nevzhledne. nove obsiti kuzi je tak kolem 3.000 :arrow: nema to cenu. shanim kozenej volant a prehodim si tam svuj bagl a bude hotovo. kolik to ma najeto :?:
Auto ma poctivych 150t km, myslel jsem si, ze bude vice zachovalej. Pokud najdes najakou zajimavou nabidku toho volantu ta dej vedet. Diky.
ja mam najeto poctivejch 110.000km a mam to taky ale ja spis podeziram toho cloveka co tu astru mel prede mnou, nebot to byl lakyrnik a urcite tema rukama vod tech ruznejch svinstv na to hrabat a ta kuze dostala pekne na prd... proto chci nekde sehnat jetej kozenej volant a tenhle pustit dal za nakej drobnej peniz.
jinak kdyz jsme u toho v kolika tisicich mate vosoupanej ten pytel vokolo radicky nebo v kolika tis. jste ho menili :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Marky

Příspěvek od Marky » 28 bře 2006, 09:20

jarda píše:
Anonymous píše:
ja mam najeto poctivejch 110.000km a mam to taky ale ja spis podeziram toho cloveka co tu astru mel prede mnou, nebot to byl lakyrnik a urcite tema rukama vod tech ruznejch svinstv na to hrabat a ta kuze dostala pekne na prd... proto chci nekde sehnat jetej kozenej volant a tenhle pustit dal za nakej drobnej peniz.
jinak kdyz jsme u toho v kolika tisicich mate vosoupanej ten pytel vokolo radicky nebo v kolika tis. jste ho menili :?:
Ten pytel mam kupodivu uplne v pohode, ale mam spis problem s osoupanyma klaksonama. Bohuzel to ten clovek prede mnou v tech mistech drzel a predpokladam podle tohoto mista a volantu, ze se mu docela potily ruce :( . Ach jo docela mi to kazi interier, ktery je jinak OK.

Princ William

Příspěvek od Princ William » 28 bře 2006, 09:24

Marky píše:
jarda píše:
Anonymous píše: Auto ma poctivych 150t km, myslel jsem si, ze bude vice zachovalej. Pokud najdes najakou zajimavou nabidku toho volantu ta dej vedet. Diky.
Ten pytel mam kupodivu uplne v pohode, ale mam spis problem s osoupanyma klaksonama. Bohuzel to ten clovek prede mnou v tech mistech drzel a predpokladam podle tohoto mista a volantu, ze se mu docela potily ruce :( . Ach jo docela mi to kazi interier, ktery je jinak OK.
ten volant je ostuda interieru. musim ho vymenit.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 15 říj 2006, 12:17

prej na vrakaci multifunkcni do 800kc,by me zajimalo,jak bude vypadat...

pepca

Příspěvek od pepca » 15 říj 2006, 12:31

TOMHAJ píše:prej na vrakaci multifunkcni do 800kc,by me zajimalo,jak bude vypadat...
ha dobrý vtip,se zeptej kluků kolik chtěli za samotný kroužek,od Prahy po Plzen se ceny jen pouhých kroužků pohybují od 1000-1500KČ,a tu tisícku při dlouhém smlouvání,tak bych rád viděl multifunkční volant za 800,i když možný je všechno,volant že bude levnější jak ten kroužek. :wink:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 15 říj 2006, 13:17

No,ja mluvil o volantu,jinak tak jsem tam volal znova: krouzek pod volant-multifunkce 500kc (Myslim,ze i Vojta v jine sekci rikal-stary za 500kc,coz tedy sedi) ,multifunkci volant do 800kc,prej podle toho jak bude vypadat.Jinak Dominus et deus ho prodava take za 800kc...To na vysvetleni,nejspis jdu tedy do toho,mrknu jeste jak budou vypadat. P.S. Je to vrakac u nas ve Vtelne,muzete tam brnknout

pepca

Příspěvek od pepca » 15 říj 2006, 13:30

TOMHAJ píše:No,ja mluvil o volantu,jinak tak jsem tam volal znova: krouzek pod volant-multifunkce 500kc (Myslim,ze i Vojta v jine sekci rikal-stary za 500kc,coz tedy sedi) ,multifunkci volant do 800kc,prej podle toho jak bude vypadat.Jinak Dominus et deus ho prodava take za 800kc...To na vysvetleni,nejspis jdu tedy do toho,mrknu jeste jak budou vypadat. P.S. Je to vrakac u nas ve Vtelne,muzete tam brnknout
:wink:tož budiž ti přáno,máš holt větší štěstí na slušnej vrakáč,jinak Vojta sehnal sice kroužek za 500,což mně též dosti udivilo,ale sám psal,že to bylo za jiné situace,ostatně jsem ho tím též otravoval,kroužek mně sháněl kde kdo,byl jsem rád,že ho princ sehnal za tisíc a né v Praze za těch 1500,jo pohledat vrakárnu někde poblíž bydliště za rozumný peníz je umění,když pak máš jet někam dál pro jednu či dvě věci,tak si připočteš benzín a zjistíš že jsi nic neušetřil,nebo to pořídil ještě dráž,jinak ti to přeji,nic ve zlém,jen mně to prostě udivilo. :wink:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 15 říj 2006, 13:37

jasne,jak pises,jed nekam dale se opravdu nevyplati.. Ja jeste ani nevim,jak ty volanty ma vygumovany.Taake koupe stareho krouzku je trosku risk,po par km to muze hazet chybu a jses zase bez airbagu.Pak napisu,jak jsem dopadl.Ted me astricka stala 7000kc,kola,olej a tak,vsak to znate... :D

pepca

Příspěvek od pepca » 15 říj 2006, 13:54

TOMHAJ píše:jasne,jak pises,jed nekam dale se opravdu nevyplati.. Ja jeste ani nevim,jak ty volanty ma vygumovany.Taake koupe stareho krouzku je trosku risk,po par km to muze hazet chybu a jses zase bez airbagu.Pak napisu,jak jsem dopadl.Ted me astricka stala 7000kc,kola,olej a tak,vsak to znate... :D
:wink: jo kdo by ty výdaje neznal,já ted dořešil ty litáky,již jsou hotový,zítra bude veliké přezouvání,za ty BBS jsem dal sice jen 1500KČ, ale práce s nima byla,no a zítra tudíž musí jít moje pneumatiky z auta dolů,hodit je na ty BBS ,nechat vyvážit,na ty disky origoš zase musí jít zimáky,ty se též sundaly z jiných disků,z těch co mám zde na prodej,jsou zatím pouze zamluvený,ale co chci říct jedno zutí,nazutí,vyvážení bude téměř 800 a to jsem vybral ten nejlevněší servis pneu,oni již nedávají olověná závaží,musí se dávat nějaké zinkové a to jedno platíčko s nevelkou gramáží stojí 120KČ a těch platíček padne nejméně tři,tak tedy přezutí letních na jiný disky s vyvážením 800, pak ještě zimáky dalších 800,prostě nádhera,to jsou pořád položky,ale zas bude klídek,budou opět dvě sady a kola si přehážu již sám,jinak zde si nevykáme,to si ještě nepostřehl?tož zdary. :wink:

Odpovědět