Nokia E50

Co se jinam nehodí pište sem
CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 01 úno 2007, 18:56

Kdybych si teď měl vybrat novej telefon, tak neřeším SE, Nokia ani jiné, je mi to v podstatě jedno, jen když pojede na symbianu, windows mobile 5 nebo třeba palmos. Foťák mi stačí klidně 1.3Mbpx, protože na focení mám foťák a když chci fakt rychlou momentku tak ani 3MBpx nestačí. Utrácet 10 a více tisíc za novou nokii....ani náhodou, to si radši koupim nový Treo s integrovaným GPS, nahraju oblíbené aplikace včetně tomtoma a sem vysmátej :lol: :wink:
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Reklama

Steven

Re: Nokia E50

Příspěvek od Steven » 01 úno 2007, 19:04

Luky píše:Moje stara zlata 6310 uz zacina odchazet do vecnych lovist a E50 je prej jeji nastupce, vcetne toho, ze pasuje do HF od 6310ky.
Piste vase zkusenosti a jestli je to pravda, ze pasuje do toho HF. Dik.
Mám Nokii E61, to je celkem podobný.
Dostal jsem to v práci kvůli blackberry, je to symbianovej foun a občas je to trošku pomalejší, ale vcelku OK.
Do HF od 6310 to určitě nepůjde, má to úplně jinej konektor (pop port nebo jak se tomu nadává).

Jinak sám mám Sony Ericssona, to je volba rozumných lidí (stejně jako Astra, že?) :D

A v autě mám Soňácký rádio s bluetooth HF, takže to můžu používat s libovolným bluetooth telefonem a nemusím kupovat žádné držáky apod, mobil můžu mít klidně v tašce a přitom telefonovat. A když mi někdo volá, tak se na displeji rádia objeví jméno volajícího - prostě přepych, doporučuju.

Luky
Kontaktovat uživatele:

Re: Nokia E50

Příspěvek od Luky » 01 úno 2007, 20:08

Steven píše:Mám Nokii E61, to je celkem podobný.
Dostal jsem to v práci kvůli blackberry, je to symbianovej foun a občas je to trošku pomalejší, ale vcelku OK.
Do HF od 6310 to určitě nepůjde, má to úplně jinej konektor (pop port nebo jak se tomu nadává).
S tou pomalosti mam zkusenost s 9300. To je neco strasnyho... rozslapat, rozkousat a sezrat, hroznej telefon.

To HF je blby, budoucnost je asi fakt jen v BT. Jen mi bude chybet to nabijeni. V podstate od doby, co mam HF, jsem ten foun nenabijel...
--- Astra G '98 1.4 16V ---

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 02 úno 2007, 09:59

dominus-et-deus píše:srovnávat K750 s K 800i je nepoměr..... Jde hlavně o foťák. Sám mám 750 a fotky jsou super, ale K800 je první mobil, který se vyrovná kompaktu.... 3,2 mega, xenonový blesk.... ty fotky jsou fakt lahůdka
no tak jestli budu brat jen fotky tak ty ma N73taky pekny... myslela sem to tak ze skok z k750 do k800 neni tak velkej abych za to musela davat tolik a tolik... ja mam fotak dobrej, i malej takze na fotak v mobilu az tak... vlastne skoro vubec nekoukam... beru to podle toho co v tom mobilu je...
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Odpovědět