Výzva!

Co se jinam nehodí pište sem
Slag

Re: Výzva!

Příspěvek od Slag » 08 dub 2013, 08:23

Sračky...samý sračky. Sorry Cobeine, ale totok se sem myslim nehodí...
V létě se snad dohrabem s Fakrem do Opavy, tak dáme škopek a pokvákáme ;-)
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz

Reklama

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 12 dub 2013, 08:49

1.po mém propuštění s nemocnice jsem byl ve stavu který člověk sotva přežívá! 2.dozvěděl jsem se však že VW Caddy 1,9TDi LIFE které jsem před nehodou dovezl s Říše bylo prodáno a vydělalo se na tom 22 000.-,3.pak jsem se dozvěděl že můj kamarád tady s Opavy objel různé autičkáře,karosáře,lakýrníky a pod.,řekl jim co se stalo a vybral 12 000.-(dal je tehdy ještě mé ženě)4, od vás tady na fóru se rovněž něco vybralo a Gallo to dal taky jí. Po mém propuštění den před Štědrým večerem jsem s peněz neměl nic,dokonce ani dárek pod stromečkem,divím se že jsem za smaženého kapra a salát nemusel platit! Ano,uznávám že jsem tehdy v roce 1994 naletěl rodině kteří jen využívaly mé dobroty. Proto už se o tom prosím nemusíme bavit-psát si,jen si opravdu účty od cenných věcí schovávejte,aby se třeba někomu nestalo to co uváděla má býv.stará u soudu. Třeba že jí na přestavbu kuchyně půjčil její bratr 50000.-a že mu to dodnes dluží. Lidi,věřte nevěřte,její bratr když si kupoval jízdní kolo nebo televizi,vše si bral na splátky-půjčky. Jeho výši pélatu v sodovkárně si soud teď ověřuje a proto byl odročen.
Já nechci nikoho okrást,ale za to jak se zachovala ona a její fotr ke mě mi říká že se o svou půlku budu prát. Gallo tehdy mé staré peníze opravdu dal,ale nevím kolik,vím však že peníze od něj,taky za CADDY,od kamaráda se ke mě nedostaly a nevěřím že byly použity na úplatky lékařům a pod. Prostě je použila na chod rodiny,a pro sebe. Tak že Oplisti,astráci a zafiraci rád vás někde na sraze uvidím. Mějte se fajn-Cobein :?
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 05 říj 2013, 08:50, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA

Zralok

Příspěvek od Zralok » 13 dub 2013, 21:40

Uff divím se co jsem tady teď objevil. Já tehdy nabídl klukům ze Slovenska pokud chtějí poslat tak můžou přeze mne aby neplatili vysoké poplatky při platbě přes hranice protože mám účet který má slovenský podúčet a co na něj někdo ze Slovenska pošle je pro něj stejné jako platba na Slovensku a mi se to převede na hlavní účet v korunách a vše co přišlo jsem Gallovi předal. Já se s manželkou nerozvádím ani zatím nechci ale vždy jí říkám když na to přijde řeč - byt je můj. Kupoval jsem ho já ještě před manželstvím za peníze z bytu co jsem prodal v Opavě, který jsem koupil když jseme se ještě neznali a Renkovi přeji aby mu to v rámci možností dopadlo co nejlépe.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 13 dub 2013, 22:32

Sice o tom, jak to je aktuálně v Cobeinovic "rodině", nic nevím a jak už bylo řečeno ze strany Radoše92, nedá se zcela udělat závěr, když se vyjádřila jen jedna strana. Tím samozřejmě Cobeine netvrdím, že v něčem lžeš, to v žádném případě ne... Párkrát jsme se viděli a beru Tě jako ochotného a obětavého člověka, kterému bych kdykoliv pomohl, pokud by to bylo v mojich silách 8)

Jinak chápu tvoji výzvu, nikdy nevíš, co se stane :(
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 15 dub 2013, 15:34

Ahoj kamarádi,co se stalo 31.10.09 víte asi všichni-boural jsem a to dost ošklivě. Po tom co jsem dostal na zranění částečný inv.důchod jsem byl po nějaké době mou bývalou ženou a jejím fotrem býv.horníkem vyhozen s bytu-na ulici v listopadu jako smradlavý pes! Potom jsme se i rozvedli-dnes bojuju o majetek pořízený v manželství. :lol: Ahoj.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 19 dub 2013, 09:54

Musím na toto vlákno reagovat tak: nějaké peníze se zřejmě vybraly,avšak já když jsem se vrátil s nemocnice-den před štědrým večerem,tak jsem nedostal ani dárek. (divím se,že jsem si nemusel platit i toho kapra) Lékařům se žádné úplatky nedávaly,nebylo proč protože já jsem narozen ve znamení střelce což je znamení bojovníků. Tudíž o svůj život bojuji a bojovat vždy budu. Ona má bývalá žena za mnou sice do Ostravské nemocnice jezdila-to je pravda,ale všichni mí kamarádi kteří jí tam vozili si za benzín nevzali ani korunu. Dále bych uvedl,že ona a její familie si zřejmě mysleli že pokud se proberu,párkrát se vyspím-vypotím a budu opět jezdit náklaďákem a vydělávat zase velké peníze,jenže to nebylo a není tak jednoduché a dokonce i práci kterou dělám-strážný,vrátný mi byla lékařem zpočátku zakazána. Ale žiju a to je hlavní. Mějte se hezky,a pokud bych do Prahy na sraz nedorazil,bavte se tam hezky! Pa Cobein :evil:
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 03 říj 2013, 15:58

Ahoj kamarádi, dnes jsem si pořídil Notebuk a tak tady s vámi budu častěji. Někdy, až se s tím víc naučím pošlu sem nějaké fotky svého auta, sebe samého,a třeba i fotku své nové lásky. Na starou familii jsem téměř zapomněl a jsem tomu rád. Opravdu nebylo co závidět, mizerné vztahy, jen prachy majetky, dovolené a pod. Tak že žiju sám, zasunout mám s kým, mám práci, auto, bydlení..... žIJU! :D Tak pa Cobein
ASTRA LA VISTA

Petras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petras » 03 říj 2013, 16:31

zasunout mám s kým, mám práci, auto, bydlení..... žIJU!

A to je hlavní!!
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort

hant

Příspěvek od hant » 03 říj 2013, 17:02

já mam taky s kým zasunout a auto a bydlení, jen ne tu práci. :lol:
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 03 říj 2013, 18:45

to jsme rádi, že jsi zase s námi 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 03 říj 2013, 21:46

A že jsi na tom už lépe... Nejhorší je se vždy vyhrabat ze dna...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 04 říj 2013, 19:40

Ahoj kamarádi, začal bych dnes vzkazem pro hanta, napsal mi že nemá práci. Víš kamaráde, nikdo si asi neumí představit co to je když vám soc. zpráva v vypočte inv. důchod z platu posledního zaměstnavatele (který nám tehdy psal minimální mzdu) 4200kč, do toho vás ještě manželka spolu se svým fotrem(býv. horníkem) vyhodí z bytu který sice nebyl můj ale docela slušně jsme ho opravili a zařídili. Navíc u soudu lhala že jí na plynové vytápění dal peníze fotr(jen jí-né nám) na zrekonstruovanou kuchyň si půjčila 50.000.-kč od svého bratra ,který si v sodovkárně na lince u pásu vydělával max.7000.-kč, a když si chtěl koupit třeba televizi nebo kolo tak si vyřídil půjčku. Lhala tak moc, až se jí z toho křivil nos. Nicméně soud dal za pravdu mi a tak jsem vysoudil nějaké peníze které mi musí posílat. No o tom jsem psát ani tak nechtěl, hante, já jsem si po úraze práci hledal taky, jenže o inv. důchodce zájem je, ale ne o důchodce který měl poraněný mozek. Ti, kterých jsem se na práci ptal, asi měli strach že jim ten podnik nebo společnost zapálím nebo tak něco. Nakonec jsem si našel podnájem a žiju tady. Tak že hante vím co to je když člověk nemůže o práci ani zavadit. Nevím odkud jsi, nevím ani jaké máš vzdělání, jak jsi starý ale pokud pracovat chceš, ber cokoliv. Třeba jen na nezbytně nutnou dobu, ale než sedět doma a dloubat se v nose, je dobré vzít téměř cokoli. To je asi vše pro hanta. Ti kamarádi co už jsou na fóru dlouho znají mě osobně ví, že když jsem jezdil náklaďákem do světa, tak jsem uměl sehnat třeba masky Vauxhall-GB na astry, laminátové kopie OPC nárazníku, autorádia na CD a pod. To všechno se mi autonehodou úplně zhroutilo. Ale žiju, mám zpět i ŘP který mi byl na popud bývalé ženy odebrán a taky mám i auto. To ale není tak důležité jako to, že jsem si našel docela slušné lidi u kterých bydlím v podnájmu. Omlouvám se lidem které pobouřilo to, že jsem svou býv.ženu tady na fóru nazval PIČOU. Stejně si to o ní myslím. Lidi, věřte nevěřte, jak já ji nenávidím! Cobein :evil:
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 04 říj 2013, 19:58

Třeba Radoš tady napsal něco v tom smyslu že je třeba si vyslechnout názor i druhé strany-tedy jí. Beze všeho,vy co znáte Opavu a nemáte to daleko do OC BREDA WEINSTEIN, tak tam ona prodává ve stánku ARGENTINUM Chirurgickou ocel jako řetízky, náušnice a pod. Pod nosem má mateřské znamínko. Tmavé vlasy s melírem....... Jmenuje se Petra. Tak už ale dost o ní, pokusím se vložit sem nějaké ty fotky! Pa kamarádi.
ASTRA LA VISTA

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 04 říj 2013, 21:09

Zdar Renku, tak hlavne, ze se ti to zacina nejak zpet rysovat. Tak snad na nejakem srazu se zase uvidime.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

spermin

Příspěvek od spermin » 05 říj 2013, 09:08

Vítej 8)
Ať ti vyjde return back hlavně to ber optimisticky, vždy je lepší říct
Zase žiji, než ještě žiji. 8) 8)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100