Njo, ale 2.2direct je v Ceckovy Vectre dost plazivej motor Taky jsem o ni uvazoval, ale ta akcelerace zaostavala za mejma pozadavkama.RRAAFF_ píše:Hezká Vectra, ale radši bych 2,2direct, ty 3,2 taky měly pár problémků.
Má včerejší hrozivá zkušenost
- Reklama
no to tvoje pojištění je taky lichva, já platim all risk + okna, 10% nebo 10tis 6800kč/rok!!!AstraDTI píše:Mno na takhle drahy auto s mladym ridicem je KASKO dost vyzivna zalezitost. Ja i s 25 procentovym bonusem platim temer 30tkc. On neni z prahy, ale zase nema bonus, takze dejme tomu 6x30tkc=180tkc. Cena vozu cca 300tkc, takze dohromady 480tkc. Vzhledem k nizke akontaci je pak cilova suma relativne odpovidajici.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Ja sem si ted nechal delat kalkulace kdybych menil pojisteni - a ikdyz mi zapocitali bonusy tak treba CP mi vychazela stejne Je to prej tim ze jsem z Prahy.
Mi rikali at to prepisu na babicku z venkova a bude me to stat polovic. Jinak tech 27tkc je i s povinym za 8 a neco a sklama za 1tkc.
Mi rikali at to prepisu na babicku z venkova a bude me to stat polovic. Jinak tech 27tkc je i s povinym za 8 a neco a sklama za 1tkc.
Naposledy upravil(a) AstraDTI dne 23 led 2007, 13:35, celkem upraveno 1 x.
a to se vyplatí!AstraDTI píše:Ja sem si ted nechal delat kalkulace kdybych menil pojisteni - a ikdyz mi zapocitali bonusy tak treba CP mi vychazela stejne Je to prej tim ze jsem z Prahy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych volil raději tu 2,8Turbo, nový motor, rozjede se to prakticky s kterýkoliv otáček, solidní spotřeba, moderní motor- tak mluví testy.
A taková 2,8T bude za takový 2roky za slušný prachy, protože když lidi uvidí tento objem, tak od toho utečou s tím, že to musí žrát 30litrů.
To jen taková odbočka.
A taková 2,8T bude za takový 2roky za slušný prachy, protože když lidi uvidí tento objem, tak od toho utečou s tím, že to musí žrát 30litrů.
To jen taková odbočka.
Opel Vectra B sedan 1,8 16V, 190 000km
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
auto klima, BC, vše v el., alarm + plná spokojenost
no a já žádnej malus na věk nemam, co zkusit jinou pojišťovnu?AstraDTI píše:Njn, co s tim nadelam. Leda si koupit vilu za prahou Navic mam malus za vek - kdyz jsem si to pojisteni uzaviral , tak to bylo pro ridice do 23 let a ted to posunuli na 28!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by mě zajímalo kdy mu to dojde jakou chujovinu udělal
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Tu Octu jsem neviděl,ale 81 kw TDI je nejlepší diesel 90.let,dávali ho od Cordoby až po A6,spotřeba,spolehlivost,náhradní díly zkrátka NO 1.
A 300.tis Kč se mi nezdá hodně,jestli to je v slušné výbavě-tak proč ne,jestli je k tomu serviska,ale 100.tis km na 4 staré auto je málo a diesla bych tak počítal 35.tis km/rok pruměr.
Já mam 1.7 DTI a má najeto 100.tis km a to rok stálo,takže 50.tis km/rok,takže ta Octa může mít najeto tak 200.tis km,nebo ještě víc...
Překvapuje mě,že v AAA auto ještě někdo něco koupí,s tou jejich reoutací.
A 300.tis Kč se mi nezdá hodně,jestli to je v slušné výbavě-tak proč ne,jestli je k tomu serviska,ale 100.tis km na 4 staré auto je málo a diesla bych tak počítal 35.tis km/rok pruměr.
Já mam 1.7 DTI a má najeto 100.tis km a to rok stálo,takže 50.tis km/rok,takže ta Octa může mít najeto tak 200.tis km,nebo ještě víc...
Překvapuje mě,že v AAA auto ještě někdo něco koupí,s tou jejich reoutací.
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
...
Podobná věc se stala mýmu kamošovi v létě 2005... Ne teda s autem...ale se ženskou (s děckem)...
A taky jsme mu všichni řikali furt dokola (střídavě nebo i zárověň mnohohlasně) ..."Vole, neber si jí"... "Když já jí mám rád...bla bla...a kvůli malýmu...bla bla...aby měl tátu...". Ve svatební den jsme mu z legrace předpovídali vývoj jeho manželství...a co se nestalo.
Dneska už má podanou žádost o rozvod a čeká a hrozně se těší, až bude mít v občance v 25ti letech napsáno "rozvedený". Byli spolu asi 15 měsíců.
To je další příklad, že kamarádi mají pravdu.
A taky jsme mu všichni řikali furt dokola (střídavě nebo i zárověň mnohohlasně) ..."Vole, neber si jí"... "Když já jí mám rád...bla bla...a kvůli malýmu...bla bla...aby měl tátu...". Ve svatební den jsme mu z legrace předpovídali vývoj jeho manželství...a co se nestalo.
Dneska už má podanou žádost o rozvod a čeká a hrozně se těší, až bude mít v občance v 25ti letech napsáno "rozvedený". Byli spolu asi 15 měsíců.
To je další příklad, že kamarádi mají pravdu.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz