součastná NEekonomická situace

Co se jinam nehodí pište sem
Joska

Re: součastná NEekonomická situace

Příspěvek od Joska » 06 lis 2012, 17:49

Mirdas píše:....takže kdo to vidí nezbyde mu nic jiného než utéct do německa, ...
nevím na co reagovat dříve, ale fakt že v německu na tebe...mě čekají s otevřenou náručí, že jsi jim tam scházel, tak tento pohled na svět jsem ztratil už kdysi dávno.

Fakt nevím kde začít, ale DPH 0?? - to se zase postavme na nohy!

Možná si odpovězme kam zmizely ty peníze našich rodičů na důchody, proč musím platit na jejich důchod a ještě si spořit na svůj.
Proč máme tak drahé státní zakázky, o zmiňovaném armádním kašpárkovi ani nemluvě. Myslím, že na pofiderní ochranu bychom s pár Albatrosama nebo Alkama stačili...a co parády by jsme s nimi udělali na avi pouti.
Proč jsou vysoké státní posty tak přeplácené, jaké odstupné, dělají to z lásky k lidu, no ne?
Proč je tolik úředníků, jeden něco dělá, druhý ho kontroluje, třetí kontroluje, zda druhý kontorluje dobře, a čtvtý hlídá aby ti dva před nima nebraly úplatky.

Bral jsi úplatky, tady máš garzonku(v podnájmu), sežeň si práci a bez podpory.

Ony by nějaké peníze zbyly. Kluci, daně byly a budou. Proč v Norsku či kde mají 50% daně a přesto je "rádi" platí? - dostávají toho od státu hodně zpět. Co dostáváme my - další daně. Daň z okna, daň z otevřeného a ze zavřeného okna...daň z trakaře...kdo ví ten ví.

Howk, bez defe-nestrace se neobejdem.
Kdy na to Defe jdem?? 8)

PS - Miku k volbám chodí hlavně staří lidé, pro které volby něco znamenaly a pak ti co volí ze zvyku komanče. A máš v tom pravdu - Prostě je nutné to menší zlo vybrat - i když vybíráš pouze ze zla....na rovinu, něco málo o zákulisí vím, tak jako každý a je to směšně hrůzné!
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

Reklama

spermin

Příspěvek od spermin » 06 lis 2012, 17:56

i toto zde vede k probuzení VOLIČŮ
JE MI DIVNÉ, JAK MŮŽOU NAŠI KORMIDELNÍCI vést nebo kontrolovat hospodaření
státu a dalších XY firem, něco musí odfláknout.
Teď už vím, řízení státu je HOBBY, (5-TÉ KOLO U VOZU)
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas » 06 lis 2012, 17:57

[quote="Joska"ale fakt že v německu na tebe...mě čekají s otevřenou náručí, že jsi jim tam scházel, tak tento pohled na svět jsem ztratil už kdysi dávno.[/quote]

nevidím duvod nenajít si v německu práci... už nekolikrát mi to bylo nabízeno, ale jaksi jsem vůl řekl nee.. jednou to byla prace na CNC, podruhý skladník na VZV oboje to bylo ohodnocený okolo 1000eura čistého 8) ale holt jsem vul neumim pořádně německy žbleptnout, ale snažim se s tím něco dělat a jak to pujde tak papa lala :wink:
Born From Jets

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 06 lis 2012, 19:08

Už nechci reagovat na politiku, takže jen faktická :)
No ono 1000 éček v němcích, teda pokud tam budeš bydlet, nakupovat atp., taky není podle mne bůhvíco, takže zpět na zem. A pokud to myslíš tak že pojedeš Po-Pá na konzervách, budeš v háku a na week domů, tak to je na úrovni místních gastarbaitrů viz. UK, BLR, a další, ale tomu já neříkám normální spokojenej život notabene v zemi ve které ses narodil :wink: a to nemluvím o těch daních co zůstanou v tý cizokrajině tamním vládám za tvé působení :lol:
Ale vlastně Mirku kam ty bys jezdil, vžyť to teď je jak považuješ za správný, leda jestli se to nezmění :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mobil : 602318645

logitech

Příspěvek od logitech » 06 lis 2012, 19:14

Defender: přesně můj názor ....
ex Astra G X16XEL

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 06 lis 2012, 19:41

ja sem volil Piraty a za prezidenta budu volit pana Franze :D

jinak, jak rikal Zdena vcera; to je v prdeli, lidem se uz nechce delat ani za penize :D

jo a reknu vam, mam za ssebou 3 skoly, delat se mi chce, ale bohuzel nemam praxi, tak na me vsude serou :D

Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas » 06 lis 2012, 19:48

Defe obě místa byly vzdalený cca 20km od mýho bydliště takže nic co by se nedalo odjet 8)

to jak dopadly volby a některé navrhy stran jak zatočit s krizí to se mi vubec nelíbí 8) s nepopulárníma rozhodnutíma současné vlády se musí počítat.... ale buh ví kdo vzejde z dalších parlamentních voleb a třeba přinesou kýžený blahobyt a nebo ještě horší rozhodnutí
Born From Jets

spermin

Příspěvek od spermin » 06 lis 2012, 19:50

no ono začínat životní pouť pro většinu mladých už s milionem
na dluhu není jednoduché
nyní Civic

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 06 lis 2012, 19:57

ála píše:Za prezidenta budu volit pana Franze :D
Kdyz pominu ze to muze byt chytry clovek tak vzhledove to snad uz radsi Japonce z Moravy, ktery je mi sympaticky svyma nazorama ale nekde jsem cetl ze rika to co chteji lide slyset, takze "ideal politik" :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Lake292

Příspěvek od Lake292 » 06 lis 2012, 20:09

milion v dnesnej dobe uz nieje nic... zato si nekupis ani byvanie, ani poriadne nove auto :lol:

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 06 lis 2012, 20:24

Lake292 píše:milion v dnesnej dobe uz nieje nic... zato si nekupis ani byvanie, ani poriadne nove auto :lol:

tak s tim nesouhlasim s tim bydlenim,sehnal jsme za min :lol: ...s autem taky nesouhlasím protože nová astra opc je kur** pořádné auto a stojí pod mega a treba i RR evoque taky pod mega

Okamura je z těch 11 asi nejlepší,podle mě rozumný člověk,proč jde do politiky a jaké jsou přesně jeho úmysly ale jestli chce pomoct lidem přeju mu at' se něco podaří ale v tomto bordelu je jeden člověk moc málo :cry:
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

blood311
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blood311 » 06 lis 2012, 20:26

Podle grafu hosp. cyklu by se ekonomika měla začít zlepšovat, nicméně, za poslední roky tomu vůbec nic nenasvědšuje. Spíše naopak, naše politika je tak špinavá, politici zkorumpovaní. Ti, co proti tomu můžou něco udělat se bojí, nebo se snaží, ale lidé se bojí jít s nimi. Něco se zlepší, ale něco zase naopak zhorší, státní dluhy řešej zvedáním daní pořád dokola a odnáší to akorát občani.
DPH v roce 2011 bylo 20% a 10% v roce 2012 pak 20% a 14% a v roce 2013 má být 17,3% pro oboje..
reálné HDP rok od roku klesá. V roce 2012 je HDP 0,5. S porovnáním např s rokem 2006 kdy bylo HDP 7.2 ?... Trošku rozdíl.
Dál rozepisovat nebudu..
Sami vydíte :-). Tak kam ten náš stát vede? kam směřuje?..

spermin

Příspěvek od spermin » 06 lis 2012, 20:45

viz co se děje kolem paliv, kalous stále zdůraznuje že vláda
má rozpočtovou zodpovědnost, zvýšením daní sice více vyberem ale co
s lidmi z chemiček a petroprůmyslu, to už neuvádí. To se
všechno projeví, jenom za jak dlouho :( :?
nyní Civic

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 06 lis 2012, 20:50

Ale ze to jeste resite, ja prestal koukat na zpravy, radsi cucim s detma na Animacek a clovek se pobavi vic 8) :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Joska

Příspěvek od Joska » 06 lis 2012, 21:08

když už jsme u toho ....

Blaničtí rytíři vyjedou až bude nejhůř - Habsburci, Braniboři, Bílá hora, fašistí, komunisti...a v hoře se nehla ani myš...(JC)

já jen, že není tak špatně, aby nemohlo být hůř! - není to pozitivní, ale ... :?:
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..

Odpovědět