Ahoj, stráááášně dlouho jsem tu nebyla, ale musím se s vámi podělit o mojí zkušenost. Folie jsem měla s atestem na všech oknech, vepředu světlejší, vzadu tmavý. Měla jsem i kartičku s homologací folií. Zastavili mě policajti a chtěli změřit propustnost. Tak jsem se začala vykrucovatm že mi nefungují okna a bla bla bla, ale na to mi řekli, že mi na místě odstaví auto a pojede se na TK, kterou samozřejmě zaplatím. Tak jsem tedy vytáhla okna, oni změřili a naměřili propustnost 19%

Vyhrožovali pokutou až 5 tis., ale naštěstí mi dali jen tisíc. A prý když se to bude opakovat, tak mi to napíšou do karty řidiče a budu moct přijít na půl roku o řidičák. Tak jsem jim to odkývala a myslela si svoje. No a za pět dní mě zastavila opět jiná hlídka a chtěli měřit, tak jsem je upozornila, že už jsem pokutu dostala a že už jsem objednaná na sundání

ale to je nezajímalo opět změřili 19% procent a dali mi opět za tisíc (naštěstí bez postihu). Takže mi nezbývalo nic jiného, než je sundat, protože se se svým autem prostě neschovám

Nezajímala je ani kartička homologace, ani atest na oknech, rozhodující je prý to, co naměří. A když budete mít na kartičce uvedeno, kdo vám to dělal, tak bude mít ještě problémy i on, že lepí špatné folie a navíc udává nepravdivé údaje. Toť má zkušenost s orgány