ale já nechci ceník příslušenství ale ceník Astry (jednotlivý výbavy a motory) + příplatkový výbavyHappy píše:Pokud myslíš k tomu mýmu PDFku, tak tam máš kódy a tady vyhledávač: http://dily.opel.cz/index.php?action=section&id=19658
Ceník mr. 2003
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Tak do toho bych taky rád nahlídnul.Vojta píše:ale já nechci ceník příslušenství ale ceník Astry (jednotlivý výbavy a motory) + příplatkový výbavy
Fuj, ale celkem poučný bylo i nahlídnutí na ceny toho příslušenství - parkovací asistent za 11 872.28 vč. DPH.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Ranec
Jestli dobře počítám tak moje stálo původního majitele 594400
Caravan Comfort 1,6 16v
+Klima manuální,metla.alarm
Dodal bych tam Tempomat ,palubak,stavitelny podvozek,el. zadni oknaa hlavně zimní paket to vyhřívání sedaček je neocenitelná věc.
No a už by jsme byli 648600 tak to je fakt soda.A to nemluvím už vůbec o parkovacím senzoru TC nebo xenonech
No i tak původní cena 594400 a já to bral za 4 roky za 185 000.To je pokud dobře počítám 409 400 za 4 roky.Kilo ročně ztráta!!!
Jestli dobře počítám tak moje stálo původního majitele 594400
Caravan Comfort 1,6 16v
+Klima manuální,metla.alarm
Dodal bych tam Tempomat ,palubak,stavitelny podvozek,el. zadni oknaa hlavně zimní paket to vyhřívání sedaček je neocenitelná věc.
No a už by jsme byli 648600 tak to je fakt soda.A to nemluvím už vůbec o parkovacím senzoru TC nebo xenonech
No i tak původní cena 594400 a já to bral za 4 roky za 185 000.To je pokud dobře počítám 409 400 za 4 roky.Kilo ročně ztráta!!!
to by sis pomochLomikar píše:Když tak koukám na tu původní cenu tak to by bylo i Tedeíčko v nový Ochcávě a v kombíku.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ceník mr. 2003
nechci zakládat nové téma tak neví někdo kde zjistit za kolik se prodávala moje astra nová v roce 2000????
Pokud dnes použiju v ceníku motor 1,6 a ze sociální výbavy si vyberu aspon částěšně to co mám tak jsem na ceně 444 700kč takže tipuju že tehdy to bylo někde okolo 6set tis.
Pokud dnes použiju v ceníku motor 1,6 a ze sociální výbavy si vyberu aspon částěšně to co mám tak jsem na ceně 444 700kč takže tipuju že tehdy to bylo někde okolo 6set tis.