Tak jak jste dneska startovali ?
Jasne
No jasne, ze jo! Cervenej Caravan
- Reklama
Re: Jasne
Tak ten je nej...micsvo píše:Cervenej Caravan
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Nojo
No to je, ale momentalne nestartuje, ze jo...
Nejakej tip?
Nejakej tip?
to sou ty vaše slavný benzíny, teplota jde pod nulu a můžete jet autobusem, mě se nestalo že bych nenastaroval, do -15 v pohodě pod -15 už to chvíli trvá ale chytne
jinak auto musí jezdit jinak jde srát, to je jako neobydlenej dům, taky chátrá
jinak auto musí jezdit jinak jde srát, to je jako neobydlenej dům, taky chátrá
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
nojo já nemluvim ale o dieslu z 85Happy píše:Ještě mi neprošlo rukama benzínový auto, který by v zimě nestartovalo (snad nebude Astra první) - pokud mělo tedy kompletní motor a baterku.
Diesel jen jeden a stačilo, v -1 jsem ho už musel tahat na laně jako sáňky.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Hele
Hele, vy Pazouti
Muzete nekdo dat nejakej seriozni tip, na co kouknout, kdyz to auto (benzin), ktery den pred rannim mrazikem normalne jelo nestartuje?
Dik moc!
Muzete nekdo dat nejakej seriozni tip, na co kouknout, kdyz to auto (benzin), ktery den pred rannim mrazikem normalne jelo nestartuje?
Dik moc!
Tím spíš to nechápu.Jsi mladej bezdětnej tak si užívej!!!Vem plnou práskni do koní a hurá po výletech.V létě v zimě na jaře i na podzim.Auto musí jezdit jezdit jezdit!!!Na to to je.Ale nerad bych se tě nějak dotknul.Zigi píše:Hele,me je 22 let,nemam rodinu,bydlim u rodicu,tak vo co GO?Lomikar píše:To jako celou zimu stojíš v garáži a nejezdíš???Tak to nechápu na co máš auto.Na to aby stálo v garáži?
V zime jezdim s otcem do prace a ma Astra stoji a ceka na jaro,alespon me neprozere sul spodek.
Jinak ti do toho nic neni
Re: Hele
Zkus mrknout na svíčky.Bosch mívá problémy právě při takovémto počasí s vlhkostí.Jinak dobít baterku zkontrolovat kabely a vem čerstvej benzín a hoď do něj ještě aditivum.Tchánovi to pomohlo.Měl svíčky Bosch teď NKG a no prob.micsvo píše:Hele, vy Pazouti
Dik moc!
Mě taky nedá nikdo nic zadarmo.Ale mám auto protože pořebuji jezdit.Bohužel i v zimě.Sůl je svinstvo ale nedá se nic dělat.Před zimou pořádná údržba a po zimě hlavně kvalitní mytí podvozku.Zigi píše:No kdyz se podivam na svou vyplatni pasku,tak je po vyleteLomikar píše:Tím spíš to nechápu.Jsi mladej bezdětnej tak si užívej!!!Vem plnou práskni do koní a hurá po výletech.V létě v zimě na jaře i na podzim.Auto musí jezdit jezdit jezdit!!!Na to to je.Ale nerad bych se tě nějak dotknul.
Neboj ja si jinak uzivam,ale zimu nemam rad a je mi lito Astricky,tak proste bude hajat jako medved a na jare bude opet jezdit!
Nekdo ma auto jako spotrebni vec,ale ja ne!Kdyz clovek na to tak tezce dre,tak si toho musi taky vazit
Tak se měj