Skúsenosť AAA Auto!!!!!
- Reklama
No nevim jak nekdo muze poznat pri tak kratke projizdce s autem co vsechno tomu je, kdyz to ani sam neridi? Nejde o to v jakem stavu to prodavaji, ale o to za co to vydavaji a jak se pak stavi k zakaznikovi.manli2 píše:ano ano pokud tomu nerozumíš do áček nelez... pokud autům rozumíš áčka no problemo...
já to auto neprodal za cenu dobrého auta, to je přecejenom 95000 ještě málo, za kolik a v jakym stavu to prodal majitel po mě (AAA se stal majitelem auta) mě je uplně jedno, a jelikož pán z áček koukal na podlahu v kufru a řiká "víte že to bylo bouraný?" , tak to asi vědělindet píše:Sorry , ale na to prodat šrot za cenu dobrého auta někomu, kdo o tom moc neví, je potřeba silný žaludek. Jinak Vojto předpokládám že oni o těch problémech věděli.Zigi píše:A to se vyplatiVojta píše:do áček se většinou vozej vraždy který v jinejch bazarech stojej půl roku, áčka ale ten samej vrak dokážou za tejden prodat...proč bych jinak vozil svoji astru do áček, koupili ji neopravenou ve schrnutou podlahou v kufru a prasklym nárazníkem a prohnutym víkem, to by mi v normálnim bazaru stálo na komisi půl roku a pak bych za to stejně dostal to samý co v áčkách...výkup 95000, prodej 119000 a přesně za tejden byla pryč....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tak jsem to taky půochopilVojta píše:já to auto neprodal za cenu dobrého auta, to je přecejenom 95000 ještě málo, za kolik a v jakym stavu to prodal majitel po mě (AAA se stal majitelem auta) mě je uplně jedno, a jelikož pán z áček koukal na podlahu v kufru a řiká "víte že to bylo bouraný?" , tak to asi vědělindet píše:Sorry , ale na to prodat šrot za cenu dobrého auta někomu, kdo o tom moc neví, je potřeba silný žaludek. Jinak Vojto předpokládám že oni o těch problémech věděli.Zigi píše: A to se vyplati
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Připojím se do debaty, bohužel, s AAA mám ty nejhorší zkušenosti. Pokud tam zavoláš a zjišťuješ jen info, tak se můžou pos...., volají stokrát zpátky. Jak tam dojedeš, jsou ještě milejší, než něco koupíš. Jak koupíš auto, neznají tě a nejraději by před tebou zamkly bránu. A pokud máš problém a voláš tomu samému ,,milému člověku,, jak na začátku skrz info, tak už tě nepřepojí, nebo už tam nepracuje, nebo se ozve později, prostě jsou to haj..... Bohužel staví na tom, že mají takový obrat. Těch ,,pár reklamací,, resp. oficiálních zviditelněných tolik není, aby jim to nějak ublížilo.
A Dušanu Krausi bych poradil,ať se obrátí na nějakou jejich televizi, jedině taková páka s nima může pohnout. Protože když sleduji našeho Občanského joudu, tak jen něco takového na ně platí. Na SK bude určitě taky takový pořad. Jen se nebát tam zavolat a povozit se po těch hadech z AAA.
A Dušanu Krausi bych poradil,ať se obrátí na nějakou jejich televizi, jedině taková páka s nima může pohnout. Protože když sleduji našeho Občanského joudu, tak jen něco takového na ně platí. Na SK bude určitě taky takový pořad. Jen se nebát tam zavolat a povozit se po těch hadech z AAA.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR