no podle toho co řikali v rádiu tak prej klukovi zastavilo auto na přechodu tak se rozeběh a přehlíd tramvaj a skočil přímo pod ní, tramvaj má podle předpisů přednost před každym, i před chodcem na přechodu....xpolstarekx píše:aha....tak to je husty njo.... ty tramvajaci jsou nektery fakt paka jakoVojta píše:nejvíc se dnešek asi podepsal na tom osmiletym klukovi co ho v ostravě přejela tramvaj
pátek 13!!!!!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
aha ja jsem to necetla me jen kamosi rikali ze nakyho pindu prejela tramvaj....Vojta píše:no podle toho co řikali v rádiu tak prej klukovi zastavilo auto na přechodu tak se rozeběh a přehlíd tramvaj a skočil přímo pod ní, tramvaj má podle předpisů přednost před každym, i před chodcem na přechodu....xpolstarekx píše:aha....tak to je husty njo.... ty tramvajaci jsou nektery fakt paka jakoVojta píše:nejvíc se dnešek asi podepsal na tom osmiletym klukovi co ho v ostravě přejela tramvaj
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
tak já mám pocit že neděle 15tého je snad horší než pátek 13tého.....
dneska mi bylo řečeno že sciro dojezdilo... na nějaký čas. Je mi jasný že to že nějakej volkswagen dojel je vám asi jedno, ale mě je z toho dost zle....auto kd)terý bylo 2 měsíce na generálce motoru a ted mi bylo zakázáno s tím jezdit jinak už se s ním nesvezu vůbec nikdy.... v oleji voda a benzín, v benzínu voda a olej..... jsem vytočená, je mi zle a do breku...aspon že bude zima a může se na tom trochu dělat...opět...
takže Astra letí okamžitě na předzimní úpravu a stává se na nějakou dobu hlavní a jedinný vozidlo
dneska mi bylo řečeno že sciro dojezdilo... na nějaký čas. Je mi jasný že to že nějakej volkswagen dojel je vám asi jedno, ale mě je z toho dost zle....auto kd)terý bylo 2 měsíce na generálce motoru a ted mi bylo zakázáno s tím jezdit jinak už se s ním nesvezu vůbec nikdy.... v oleji voda a benzín, v benzínu voda a olej..... jsem vytočená, je mi zle a do breku...aspon že bude zima a může se na tom trochu dělat...opět...
takže Astra letí okamžitě na předzimní úpravu a stává se na nějakou dobu hlavní a jedinný vozidlo
Tak si zatim nech Astru jako hlavni auto a kup za 6 nejakej vrak E30 se samosvorem jako wintrkaru.tweetyna píše:tak já mám pocit že neděle 15tého je snad horší než pátek 13tého.....
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
no právě že když jsem tam oznámila že si chci koupit E30 na zimu za 7000,- tak jsem myslela že nestihnu těm kamenum uhybat.... a to přitom to auto fakt nebylo zlý a navíc myslím dvasedma s papírama na dvoulitr nebo 2,5 nevím.ale mě to přiošlo na zimu jako dobrej kauf....no prodali mi ho dřív a mě zbyla astřička no... halt legenda E30 mi není souzena
Re: pátek 13!!!!!
Dik, ale mel jsem toho plny zuby, tak jsem se docela tesil domu. A kupodivu to ani nebylo zasekany.Kvetoslavek píše:stav se...Luky píše:Zes mi to vubec pripominal, do ted jsem si to ani neuvedomoval.
Vecer se vracim z Brna, to zas bude na dalnici bordel
Jo a timto bych chtel taky poslat vztyceny prostrednicek tomu kriplovi autobusackymu, co mi to poslal primo pred cumak, az mi malem vypadli oci, jak jsem jima pomahal brzdit
--- Astra G '98 1.4 16V ---