![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
VOLBY 2010
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: VOLBY 2010
samo že nám to za to nestojí, ale přoč si kazit tak pohodové forum takovým hnusem jako je naše politická scéna, ani bulvár na tom není tak zle jako naše politika, fuj!!! (málem jsem si odplivnul až na monitor
)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
u nás to nie je o nič lepšie, keby bolo po mojom tak polovica slovenského parlamentu vonia fialky odspodu
http://www.youtube.com/watch?v=v8tRTmBowbY
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=v8tRTmBowbY
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Karle no vidiš a to je právě ten případ kerýmu jsem se chtěl vyhnout. Takže ať už volíte modrý ptáky, socany nebo komouše, tak by jste měli mít hlavně jasno co chcete a vůbec nejde o sympatie či amptipatie k jednotlivým leadrům určitých stran a vlastně nejde ani o programy či zastrašování různými politickoekonomickými prognózami a přirovnáním k jiným situacím v evropě potažmo světě (viz Řecko a před tím rádoby ekonomická krize Evropy) ale hlavně by jste si měli udelat jasno v kterém období a za čí vlády se vám zde lépe dýchalo (žilo) a pak si pro Vás vybrat to v uvozovkách menší zlo, ze všech které se zde nabízejí (žádné dobro nás a ani Vás mladý ve věku kolem 25-30 let do konce Vašeho života nečeká) a apel že to děláme pro svoje děti jsem za svůj život slyšel už mnohokrát a pro rejpálky (byli jsem z jednich z mnoha, kteří se od 20tého listopadu 89 aktivně podíleli na podpoře demontrací v Praze) a dneska to vidím coby jednu z největších chyb svýho života.
Chtěli jste otevřenou diskuzi, tak zde je, ale jen doufám, že zde zaznějí pouze podložené argumenty vlastní zkušeností lidí, kteří to opravdu zažili a né zmasírované a pokřivené názory našimi v uvozovkách demokratickými a nestranými médii, čehož jsem světkem každým dnem a minutou v tomto ZCELA DEMOKRATICKY VEDENÉM státě
Je to jen můj názor už hodne hodně dlouho, a těžko se někomu z Vás (potažmo mladým, teda nic proti nim, jen že neví o co jde jelikož mají vše z druhé ruky a pak záleží čí ruka to je) povede mi tento názor vyvrátit a přivést mne, tak říkajíc na správnou cestu.
Jak již někdo dříve přede mnou vyřkl, člověk bez vlastního názoru, přejímajíc jen názor většiny coby k zalíbení ostatních a zařazení se do davu většiny, stává se ovcí a zbabělcem, který ze strachu z důsledků ze své názorové odlišnosti utíká se schovati k domělé (potažmo nejhlučnější) většině.
HOWK a na toto téma jsem domluvil.
Chtěli jste otevřenou diskuzi, tak zde je, ale jen doufám, že zde zaznějí pouze podložené argumenty vlastní zkušeností lidí, kteří to opravdu zažili a né zmasírované a pokřivené názory našimi v uvozovkách demokratickými a nestranými médii, čehož jsem světkem každým dnem a minutou v tomto ZCELA DEMOKRATICKY VEDENÉM státě
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Je to jen můj názor už hodne hodně dlouho, a těžko se někomu z Vás (potažmo mladým, teda nic proti nim, jen že neví o co jde jelikož mají vše z druhé ruky a pak záleží čí ruka to je) povede mi tento názor vyvrátit a přivést mne, tak říkajíc na správnou cestu.
Jak již někdo dříve přede mnou vyřkl, člověk bez vlastního názoru, přejímajíc jen názor většiny coby k zalíbení ostatních a zařazení se do davu většiny, stává se ovcí a zbabělcem, který ze strachu z důsledků ze své názorové odlišnosti utíká se schovati k domělé (potažmo nejhlučnější) většině.
HOWK a na toto téma jsem domluvil.
Naposledy upravil(a) Defender dne 16 kvě 2010, 09:28, celkem upraveno 1 x.
Mobil : 602318645
Tak tohle je hodně kvalitní názor... ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
pěkně jsi to napsal Defe, ale problém je v tom, že jako republika jsme v pořádném průseru a ti co se hrnou ke kormidlu z něj něchtějí vytáhnout nás všechny, ale hlavně a jenom sebe, takže potom je úplně jedno, koho bude kdo volit, v řiti budeme tak jako tak, ono za tu dobu, co mám volební právo jsem volil pokaždé to "nejmenší zlo", ale i když vyhráli, bylo to jedno . . . líp nebylo
a jak to tak vypadá ještě kuuuuuuu*wa dlouho nebude (což je podstatně horší)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
edit: takže pokud chci myslet hlavně na svoje děti (a potažmo i jejich děti) tak nejlepší volbou v těchto volbách bude emigrace![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
edit: takže pokud chci myslet hlavně na svoje děti (a potažmo i jejich děti) tak nejlepší volbou v těchto volbách bude emigrace
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Defe pěkný proslov a plně s tím souhlasím, ještě bych dodal, že se k tomu nemůžem otáčet zády, týká se to každého z nás!!!!
Mě se to dotklo bohužel jako spousty u Vás na penězích....což v naší státní sféře nikdo nečekal, od nového měsíce jdu s penězi rapidně dolů...
(díky ODS) a to jsem zvědav jak to bude dál..............protože tohle dělat neměli....
Mě se to dotklo bohužel jako spousty u Vás na penězích....což v naší státní sféře nikdo nečekal, od nového měsíce jdu s penězi rapidně dolů...
je mi na blití z paroubka a celý jeho komoušský partaje
HOWK
HOWK
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
No tak to je fakt paráda..takhle si v neděli otevřu forum, pohoda klidek..a ono tady toto
zamknout, smazat a hlavně nevolit levičáky..konec![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
zamknout, smazat a hlavně nevolit levičáky..konec
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
No nezbývá mi než abych tu napsal i já nějaký ten řádek. Jelikož jsem byl v roce 89 ještě malý kluk, kterému byli sotva 4 roky, tak si z toho období moc nepamatuji. Jediné na co si pamatuji, tak to je to, že vím, že za komoušů byli určité jistoty, které lidem dnes nikdo nezaručí. Jedinou věc, co však nikdy nezapomenu, že můj děda v té době seděl 11 let, jako politický vězeň, ale jak on říká "vím za co jsem seděl". Jistě každý slyšel o bratrech Mašínech a o Václavu Švédovi (to byl dědův bratr). Nic děda neudělal, ale komunisti si vymysleli básničku, že jim napomáhal s útěkem a schovával jim zbraně. Děda je pro mě velkým vzorem, jelikož nikdy nezanevřel na lidskou společnost a i po těch útrapách, co ho provázeli ve vězení a i po něm žije spokojený život a na téma politika se s ním můžete bavit hodiny a hodiny. Je to člověk, co má v tomto přehled, jako žádný jiný. Jinak Defe, pokud by jsi chtěl řešit problémy naší země a máš na to žaludek a odvahu, tak pokud se nemýlím, tak ti stačí 1000 podpisů, na založení politické strany. Myslím, že by to nebyl problém je nazbírat, jelikož ode mě by jsi jeden měl ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
Bych založil nový topic, kdo by chtěl Defendera volit, kdo by mu dal svůj podpis, kdyby chtěl založit stranu.
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
!!! DEF NA HRAD !!! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: