Rodice ctete - male deti a vlastni pokoj

Co se jinam nehodí pište sem
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Rodice ctete - male deti a vlastni pokoj

Příspěvek od milosh » 12 bře 2010, 07:26

Vcera jsme to probirali s manzelkou a vyslo nam ze tak do tech 10let dcery by to bylo ok, prijde puberta a svuj pokoj bude urcite chtit , synackovi bude 6 a v te dobe pujde do skoly a co jsem cetl na netu tak skolaci uz by meli svuj pokoj mit, minimalne kazdy svuj psaci stul. No uvidime aspon rok mame cas jeste zatim spi prcek v loznici :) Jen resim to ze pak uz nebude mit misto kazdy na sve PC a celkove celou pracovnu takze koupime druhy notas a bude no.

Ale znam dost kamosu co vyrostli s rodicema ve 2+1 a rodice denne museli stlat postel v obyvaku, tak to uz je krec.

Vcera jsem to projizdel na netu a naka mamina tam psala ze uz ma 2 pubertalni deti a byt 3+1 tak jim uvolnili loznici aby kazdy mel svuj pokoj a oni se prestehovali do obyvaku ktery se vecer menil v loznici, to stlani ji pry nevadilo tak 14 dni ale dalsi leta uz ano a priste uz by to neudelala, takze asi tak.

Ja vyrostl v baraku ale do mych 16 s nama bydlela i babinka takze jsem mel taky pokoj spolecny se segrou, nijak me to nepoznamenalo ale precejen nekdy se vlastni pokoj hodi kdyz se jeden treba chce ucit do noci a druhy chce spat a za svetla to moc nejde.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

palix

Re: Rodice ctete - male deti a vlastni pokoj

Příspěvek od palix » 12 bře 2010, 12:59

Ja mám 2 deti - syna 3 roky a niečo a dcéru - 8 mesiacov. Nemajú vlastnú izbu - spia s nami v posteli. To bol ale manželkin nápad, ale nejako som si zvykol. Hrajú sa aj tak väčšinou v obývačke... Izbu dostanú neskôr.
My sme boli doma 4 deti - spali sme po dvaja v izbe. Vzťahy máme super - aj to spoločné bývanie asi tomu prispelo.
Na druhej strane má kolegyňa už 2 dospelé deti a hovorila, že keby mala znova vychovávať, tak nikdy nedá deťom samostatné izby. Vraj sú sebeckí... Podľa nej im to neprospelo.
Takže asi tak. Možno vo veku, kedy sa potrebujú deti vážne učiť je na čase rozmýšľať os osobitných izbách, ale ako som spomínal ja som nikdy nemal svoju izbu a nikdy mi nechýbala.
Držím palce pri výchove detí ;)
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007

Odpovědět