CAR 500 - nezvěstné!!

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:45

Néééééé! To mělo být do toho mého příspěvku!!
Jako pro názornost... :? Ale když to jináč nejde :wink:
Dík :P
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

Reklama

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 zář 2006, 20:47

co je ? dyt to tam je :wink: :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:49

manli2 píše:co je ? dyt to tam je :wink: :lol:
No proto :wink: Ale musím říct, ti to de. Je to fofr :shock:
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: CAR 500 - nezvěstné!!

Příspěvek od Vojta » 15 zář 2006, 20:51

kulda píše:
Vojta píše:já reaguju mě sem nepiš :P
to neznamená, že posíláš!! :lol: ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu :(
dnes odesláno, strávil sem na tom asi 3 hodiny, hodinu balení a hodinu ve frontě na poště a hodinu v zácpě...... :evil:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:54

Vojta píše:
kulda píše:
to neznamená, že posíláš!! :lol: ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu :(
dnes odesláno, strávil sem na tom asi 3 hodiny, hodinu balení a hodinu ve frontě na poště a hodinu v zácpě...... :evil:
No ale prodals.. :?: :!: Ne, vážně dik za práci i cenu. Sem ti neskonale zavázán :wink:

V pondělí, v pondělí...jupíííííí :P

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 zář 2006, 20:57

Vojta píše:
kulda píše:
tak to si tu tyčku odeslal i mě že :D

kulda

Příspěvek od kulda » 15 zář 2006, 20:59

A propos. Dyť si jel "endžojkem" .....klima....ticho....hudba....spotřeba No1...to bych vůbec nebral jako trest!! :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 15 zář 2006, 21:00

kulda píše:
:wink: náš nepostradatelný mág-kouzelník,to porád říkám,kluk šikovnej :wink: :roll:

pepca

Příspěvek od pepca » 15 zář 2006, 21:01

kulda píše:
Vojta píše:
kulda píše: to neznamená, že posíláš!! :lol: ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu :(
No ale prodals.. :?: :!: Ne, vážně dik za práci i cenu. Sem ti neskonale zavázán :wink:

V pondělí, v pondělí...jupíííííí :P
:lol: :wink: a hurráá na montáž :wink:

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 zář 2006, 21:04

pepca píše:
kulda píše:
:wink: náš nepostradatelný mág-kouzelník,to porád říkám,kluk šikovnej :wink: :roll:
:P

Marky

Příspěvek od Marky » 15 zář 2006, 21:16

pepca píše::wink: něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá, :( :cry:
Mam naprosto stejnou zkusenost se stejnym clovekem i ze stejnym prubehem jako Pepca, ale nezazlivam mu to. Jen jsem ze sebe udelal pred kolgama trotla, protoze krome repracku jsem sobe a kolegum objednal 8 tech skvelych jednoraminkovych steracu.

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 zář 2006, 21:45

manli2 píše:
Vojta píše:
kulda píše: to neznamená, že posíláš!! :lol: ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu :(
tak to si tu tyčku odeslal i mě že :D
jj odeslal :wink:

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 15 zář 2006, 21:45

kulda píše:A propos. Dyť si jel "endžojkem" .....klima....ticho....hudba....spotřeba No1...to bych vůbec nebral jako trest!! :wink:
jo hudba...leda hovno, nemam kod :evil:

pepca

Příspěvek od pepca » 15 zář 2006, 22:54

Marky píše:
pepca píše::wink: něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá, :( :cry:
Mam naprosto stejnou zkusenost se stejnym clovekem i ze stejnym prubehem jako Pepca, ale nezazlivam mu to. Jen jsem ze sebe udelal pred kolgama trotla, protoze krome repracku jsem sobe a kolegum objednal 8 tech skvelych jednoraminkovych steracu.
:lol: tak ti děkuji za informaci,alespon vím,že to není náhoda,jen mně mrzí ty výmluvy,něco slibovat a pak jednat takto,to raději nic nenabízím,chlubit se že to mám a pak tě nechat čekat,svádět to na všechno možný,jo a když jsem naznačil že se mně to nezdá,tak se ještě rozčílí a že jsem ho tím urazil,co si pak máš myslet,nebudu zde před ostatníma dělat spasitele když nic nepošlu,kazí to dojem,ještě že vše ostatní tu vždy došlo v pořádku,žádné záruky,pouhá důvěra stačila,sám bych měl pak strach že se to zde bude řešit,fakt to nechápu. :cry: :(

Marky

Příspěvek od Marky » 16 zář 2006, 00:50

Mas uplnou pravdu, ale uz jsem to hodil za hlavu a nehodlam to resit. Samozrejme, take to zamrzi, protoze jsou veci co by se delat nemeli. Na druhou stranu je tu hafo dobrych lidi u kterych vim, ze jim mohu verit :D .

Odpovědět