CAR 500 - nezvěstné!!
- Reklama
Re: CAR 500 - nezvěstné!!
dnes odesláno, strávil sem na tom asi 3 hodiny, hodinu balení a hodinu ve frontě na poště a hodinu v zácpě......kulda píše:to neznamená, že posíláš!! ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantuVojta píše:já reaguju mě sem nepiš
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
No ale prodals.. Ne, vážně dik za práci i cenu. Sem ti neskonale zavázánVojta píše:dnes odesláno, strávil sem na tom asi 3 hodiny, hodinu balení a hodinu ve frontě na poště a hodinu v zácpě......kulda píše:to neznamená, že posíláš!! ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantuVojta píše:já reaguju mě sem nepiš
V pondělí, v pondělí...jupíííííí
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
tak to si tu tyčku odeslal i mě žeVojta píše:dnes odesláno, strávil sem na tom asi 3 hodiny, hodinu balení a hodinu ve frontě na poště a hodinu v zácpě......kulda píše:to neznamená, že posíláš!! ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantuVojta píše:já reaguju mě sem nepiš
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
a hurráá na montážkulda píše:No ale prodals.. Ne, vážně dik za práci i cenu. Sem ti neskonale zavázánVojta píše:dnes odesláno, strávil sem na tom asi 3 hodiny, hodinu balení a hodinu ve frontě na poště a hodinu v zácpě......kulda píše: to neznamená, že posíláš!! ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu
V pondělí, v pondělí...jupíííííí
Mam naprosto stejnou zkusenost se stejnym clovekem i ze stejnym prubehem jako Pepca, ale nezazlivam mu to. Jen jsem ze sebe udelal pred kolgama trotla, protoze krome repracku jsem sobe a kolegum objednal 8 tech skvelych jednoraminkovych steracu.pepca píše: něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá,
jj odeslalmanli2 píše:tak to si tu tyčku odeslal i mě žeVojta píše:dnes odesláno, strávil sem na tom asi 3 hodiny, hodinu balení a hodinu ve frontě na poště a hodinu v zácpě......kulda píše: to neznamená, že posíláš!! ....takže víkend prožijem s astrulkou bez volantu
jo hudba...leda hovno, nemam kodkulda píše:A propos. Dyť si jel "endžojkem" .....klima....ticho....hudba....spotřeba No1...to bych vůbec nebral jako trest!!
tak ti děkuji za informaci,alespon vím,že to není náhoda,jen mně mrzí ty výmluvy,něco slibovat a pak jednat takto,to raději nic nenabízím,chlubit se že to mám a pak tě nechat čekat,svádět to na všechno možný,jo a když jsem naznačil že se mně to nezdá,tak se ještě rozčílí a že jsem ho tím urazil,co si pak máš myslet,nebudu zde před ostatníma dělat spasitele když nic nepošlu,kazí to dojem,ještě že vše ostatní tu vždy došlo v pořádku,žádné záruky,pouhá důvěra stačila,sám bych měl pak strach že se to zde bude řešit,fakt to nechápu.Marky píše:Mam naprosto stejnou zkusenost se stejnym clovekem i ze stejnym prubehem jako Pepca, ale nezazlivam mu to. Jen jsem ze sebe udelal pred kolgama trotla, protoze krome repracku jsem sobe a kolegum objednal 8 tech skvelych jednoraminkovych steracu.pepca píše: něco podobného již také znám,někdo,nebudu ho zatím jmenovat,mně již půl roku posílá zadní výškové repráčky,již je ůdajně poslal,vrátily se že moje adresa neexistuje,tak je ůdajně posílal znovu,ale pošta je někde ztratila,měl se ptát kde jsou,no a když se tu nedávno cca před měsícem,možná déle,tvrdil,že je okamžitě posílá v bublinkatý obálce,leč není ani obálka,ani repráčky,již není ani víra,že někdy dorazí,vážně by se takové jednání v takovém klubu nemělo dít,to ani nepíšu to,že SZ. nemá cenu psát,žádná reakce,jinak mám samé kladné zkušenosti,vždy když jsem něco potřeboval,došlo to dobírkou,nebo jsem po obdržení zboží poslal penízky,důvěra za důvěru,neměl bych odvahu zde někoho oblbnout,nebo napálit,to se vážně nedělá,