Dnes na CT2 ve 20:00, kdopak tam mel astru?

Co se jinam nehodí pište sem
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Dnes na CT2 ve 20:00, kdopak tam mel astru?

Příspěvek od milosh » 31 pro 2009, 10:21

Ale zase je pravda ze to byla jen kritika a zadny vkusne upraveny auto tam nebylo :roll:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 31 pro 2009, 11:02

Náhodou ten žlutý Káďa Cabrio byl hezký. Nic extra naplácanýho a hladké linie, žádný žraločí otvor na přídi.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 31 pro 2009, 11:41

Máš miloshi pravdu a souhlasím,reportáž kde by ještě poukázali to co řekli na začátku co to vlastně tuning znamená a navazující stiling a co to všechno obnáší tak by to bylo více srozumitelné.Na druhou stranu byla to reportáž o povaze lidí ze světa rádoby Tuningu.Přece člověk se zdravím rozumem,který se do něčeho takového pouští,musí samozřejmě vedět že většina tuningových dílu co si na auto koupí nesplnují stanovéné normy a správně to tam mít nemůže.Já se ani nebudu divit když se lidi co jsou oddáni tuningu naštvou na tu reportáž a například budou tvrdit tak se ukažte sami jak by jste to udělali.Kdyby to v té reportáži ukázali tak by milí tuneři jen opravdu koukali a pak by řekli no jo ale kdebych na to vzal na tak drahý upravy,které jsou navíc schváleny abych to mohl správně mít.
Já nechci tunerům nějak odsuzovat jejich práci.Je pěkné se podívat na to jak si to člověk udělá k obrazu svému a odliší se od ostatních a rád se na cestě na takové tunery kouknu a pokecám sním jak si stím dal práci a kolik na tom strávil času a otom to taky je,pokecat,ukázat atak.Ale nesmí se samotní tuneři pak divit když o tom začnou mluvit že když nahodil křídlo nedejbože když řeknou univerzal že pasuje i na golfa a astru ,atd.,že to ted lépe sedí v zatáčkách a nebo že tam má spoilery,naleštěný motor,specialní kable od rozdělovače specialní svíčky a že tam má díky tomu 40 koní navíc,tak at se nediví že si z nich každý děla srandu.Já si tenkrát taky dělal kadeta k obrazu svému sice ne takový extrémní stiling(tuning), ale jen takové decentní boční prahové spoilery co navazovali na karoserii a jen velice decentně ji trošku rozšířil a dozadu menší křídlo s třetím brzdovým světlem.Ale nikdy jsem se neodvážil tvrdit že to co tam mám je funkční a že mě to něco přidá,plnílo to pouze funkci estetickou a tudíš stiling.A také se nesmí divit,případných řečí a třeba pokut s kontrol.Ve směs jsou policajti tolerantní pokud to vážně není nějaký extrém,jen proto,protože ty lidi chápou nebod' sami mají taky,takový koníček.
To je asi to co jsem chěl říci k této reportáži,chápu tunery jejich nadšení proč to dělají i jejich ohrazení reportáže a případných lidi,ale je třeba aby spravně formulovali svou práci když o ní chcou mluvit.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 31 pro 2009, 11:48

Teď sem to rozkoukala a tak, jak tomu borcovi startuje ta jeho astra, tak nám nestartuje ani naše naftová :D

edit1: líbí se mi ta stříbrná oktávka, jak ji tam borec představoval. Decentní vzhled. Nepřeplácané.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT

"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 31 pro 2009, 11:58

Astra měla zvuk jako naftová Felda po 300.000 :lol:

Zaujalo mě, jak ten ráčkující pán přirovnával tuning ke srazu pejskařů a zkoumání, čí pejsek má lesklejší srst :mrgreen:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name » 31 pro 2009, 12:09

mě jednoho moderátora co řekl něco jako: že przníme dokonalou věc :| tak jak oni můžou v těch pořadech pakjakkoli kritizovat nějaký auto? :? když jsou dokonalý a oni jen obyčejní moderátoři pořadu? :twisted:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 31 pro 2009, 12:46

Tak jsem to dokoukala a docela dobrý :) Líbila se mi ta oktávka a to bávo jak u něj stál ten jeden pán (a ten byl taky moc příjemný na pohled :D 8))
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH

Honzza

Příspěvek od Honzza » 31 pro 2009, 13:32

K tomu neni snad ani co dodat :lol:

http://www.tuningclubbreclav.cz/lib/obr ... jv/880.JPG

http://www.tuningclubbreclav.cz/lib/obr ... ohn/15.jpg

No pánové z tv pro představení tuningu nemohly vybrat lépe :lol: :lol:

Ale koukam golfík má stejný kola,akorát celý chromový a nějaký malý s velkou gumou :lol: a Ochcávka na tom s kolama neni o nic líp :!:
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 31 pro 2009, 13:37

Kdyz si vzpomenu na mou posledni navstevu na autoburze v OV, tak se musim smat. Kolik strasnych kycu se prodava na auto ve jmenu tuningu. A ti lidi jsou opravdu schopni si to na to auto naplacat. Vy co me znate, tak jiste vite, ze ja auto budu nechavat v seriovem vzhledu. Mozna neco trosicku, ale prevazne dodelavam funkcni veci (Tripling, zavirani oken pomoci DO, atd). Jinak prevazna cast techto radoby tuneru si proste naplaca na auto tyhle voloviny a pak delaji, jak nemaji super auto.Ale abych jim vsem nekrivdil, tak nekterym se ten styling povede, ale jejich malo. Pak je cast opravdovych tuneru, kteri, tam chipnou RJ, tam snizi hlavu apod. Tohle je dle meho tuning.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

A.P.

Příspěvek od A.P. » 31 pro 2009, 13:42

No jak jsem viděl jak tam resuscituje tu astru tak sem se smál až sem si málem polil u počítače klávesnici. Moje stará hujda škrtá na brnk a tendle tescotuner toho má myslím ještě hodně před sebou na "vyladění"
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 31 pro 2009, 13:49

Zajímavé že tady na fóru snad není ani jeden člověk kterému by se ten "tuning" líbil takže ona ta naše povaha zase nebude až tak zvrácená. Na druhou stranu Opel nám k takovým úletům ani nedává moc příležitost, protože i ze sériových dílů jde auto pořád vylepšovat.

Majitelům škodovek se ale třeba nedivím. Škodovky vypadají jako nabourané už z továrny a tak se s nima snaží lidi něco dělat když za ně dají takový balík... a z továrních dílů to u škodovky rozhodně nejde takže tam lepí různé polské dodělávky aby jejich vozy vypadaly jako bmw, audi nebo třeba opel...

...nebyla ta astra v tom dokumentu jenom dobře vyladěná octávka tdi?

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 31 pro 2009, 14:07

Tak to musím oponovat, zrovna oktávka je podle mě hezký a dobrý auto. A zrovna ta upravená oktávka se mi docela dost líbí, přijde mi to nepřeplácané a vzhledově pěkné. Ne jak některý přeplácaný samolepkový auta, co v tom pořadu byla k vidění.
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 31 pro 2009, 14:35

uff, no zrovna ta oktávka přesně vystihuje co jsem popisoval... nepasující bodykit, chromové nádory na klikách dveří, nějaké chromové víčko s vybroušenou šachovnicí jenom aby nešel vidět znak škoda... jaký to dává smysl??? Ten člověk se prostě podvědomě stydí za to co si koupil a tak se snaží vší silou zamaskovat o jaký vůz jde.

Osobně mám z toho dokumentu pocit že tam jsou právě vyobrazeni jenom ti co auta stylingují ve stylu operací Michaela Jacksona...

zmrzlina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zmrzlina » 31 pro 2009, 14:36

Nejsem technik - jestli to je dobře nebo špatně neposoudím, ale to auto se mi líbí jak je udělaný. Mně se teda líbí i sériová oktávka..
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH

Lucky

Příspěvek od Lucky » 31 pro 2009, 14:38

Osobně nesnáším Zezulku (nebo jak se ten c...p jmenuje). Když jsem ho spatřil, přepnul jsem :!:
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort

Odpovědět