O.K. výhrál si .... Moudřejší ustoupímanli2 píše:mě sedačka nevrže to si mě s někym pleteš šprte
jsem debil já nebo on?
- Reklama
No s timhle bych byl opatrnej. Policie pak ma vsetecne otazky typu zda jsem videl v utocnikovych rukou zbran, atd. Ja pistoli tasim teprve kdyz jsem odhodlanej okamzite strilet. Udelal jsem to zatim jednou a diky okamzite reakci utocnika (skocil z okna) jsem nevystrelil. Nastesti diky vysoce nadprumerne fyzicke kondici si vetsinou vystacim bezezbrane.Pleshoun píše:No nevím já bych asi sáhl do přihrádky pro svoji osobní zbraň v klidu stáhnul okno a zeptal bych se ho zdvořile co potřebuje a jestli sebou má peníze na nové zrcátko jestli je na něm byť jen škrábanec...
Ja to pouzivam spise jako psychologickou zbran...AstraDTI píše:No s timhle bych byl opatrnej. Policie pak ma vsetecne otazky typu zda jsem videl v utocnikovych rukou zbran, atd. Ja pistoli tasim teprve kdyz jsem odhodlanej okamzite strilet. Udelal jsem to zatim jednou a diky okamzite reakci utocnika (skocil z okna) jsem nevystrelil. Nastesti diky vysoce nadprumerne fyzicke kondici si vetsinou vystacim bezezbrane.Pleshoun píše:No nevím já bych asi sáhl do přihrádky pro svoji osobní zbraň v klidu stáhnul okno a zeptal bych se ho zdvořile co potřebuje a jestli sebou má peníze na nové zrcátko jestli je na něm byť jen škrábanec...
Ale strilim velice presne... vzhledem k me postave by asi nebyl problem uznat to jako primerenou obranu pokud by mel jen prustrel nektereho ze svalu... ale to uz jsme jinde...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Ale no tak páni tá zbraň je hádam to posledné. Mieriť na niekoho zbraňou len preto že bol dedo naštvaný a možno si ho naozaj s niekym spietol ? To hádam nie!!!! Chápem Vojta že bol nasr.., a to by som bol aj ja, ale myslím že urobil dobre to čo urobil. Možno si to aj dedo uvedomil a teraz to ľutuje.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
MOJE REC!!!!!!!!!!!!Sršeň píše:Ale no tak páni tá zbraň je hádam to posledné. Mieriť na niekoho zbraňou len preto že bol dedo naštvaný a možno si ho naozaj s niekym spietol ? To hádam nie!!!! Chápem Vojta že bol nasr.., a to by som bol aj ja, ale myslím že urobil dobre to čo urobil. Možno si to aj dedo uvedomil a teraz to ľutuje.
Vzhledem k tomu ze mojeho stryce v podobne situaci vytahli z auta způsobili mu zraneni takoveho rozsahu ze mu museli vzit ledvinu a ujeli mu autem...Sršeň píše:Ale no tak páni tá zbraň je hádam to posledné. Mieriť na niekoho zbraňou len preto že bol dedo naštvaný a možno si ho naozaj s niekym spietol ? To hádam nie!!!! Chápem Vojta že bol nasr.., a to by som bol aj ja, ale myslím že urobil dobre to čo urobil. Možno si to aj dedo uvedomil a teraz to ľutuje.
Bez nejmensich vycitek vytahuji zbran kdykoli situace tzv. smrdi a nejsem si jist zda bych byl schopen odrazit utok beze zbrane (mimochodem zbran mam prave od incidentu se strycem)
Ne nejsem labil co si neco dokazuje... ja se jen snazim prezit...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Čo sa stalo Tvojmu strýkovi je mi veľmi ľúto, ale nemôžeš na každého kto sa priblíži k tvojmu autu a nevyzerá milo vytiahnuť zbraň. Vieš ono stačí trolinku emócií a vymikne sa to spod kontroly a máš celý život v prdeli. A to nehovorím o tom druhom, ktorý ťa chce možno iba upozorniť na zasvietené svetlá.Pleshoun píše:Vzhledem k tomu ze mojeho stryce v podobne situaci vytahli z auta způsobili mu zraneni takoveho rozsahu ze mu museli vzit ledvinu a ujeli mu autem...Sršeň píše:Ale no tak páni tá zbraň je hádam to posledné. Mieriť na niekoho zbraňou len preto že bol dedo naštvaný a možno si ho naozaj s niekym spietol ? To hádam nie!!!! Chápem Vojta že bol nasr.., a to by som bol aj ja, ale myslím že urobil dobre to čo urobil. Možno si to aj dedo uvedomil a teraz to ľutuje.
Bez nejmensich vycitek vytahuji zbran kdykoli situace tzv. smrdi a nejsem si jist zda bych byl schopen odrazit utok beze zbrane (mimochodem zbran mam prave od incidentu se strycem)
Ne nejsem labil co si neco dokazuje... ja se jen snazim prezit...
Ale to je len môj názor, možno keby sa to stalo mne, tak by som chodil tiež s nejakou zbraňou, kto vie. Dúfam že sa ťa môj názor nedotkol, to by som nechcel.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
no ten kretén rozhodně nevypadal že mě chce upozornit na světlaSršeň píše:Čo sa stalo Tvojmu strýkovi je mi veľmi ľúto, ale nemôžeš na každého kto sa priblíži k tvojmu autu a nevyzerá milo vytiahnuť zbraň. Vieš ono stačí trolinku emócií a vymikne sa to spod kontroly a máš celý život v prdeli. A to nehovorím o tom druhom, ktorý ťa chce možno iba upozorniť na zasvietené svetlá.
Ale to je len môj názor, možno keby sa to stalo mne, tak by som chodil tiež s nejakou zbraňou, kto vie. Dúfam že sa ťa môj názor nedotkol, to by som nechcel.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
a já v kufru pod rezervou klíč na kolaZigi píše:No urcite to byl nejaky kreten,bo takhle nejedna normalni clovek!
ALe jag vidim,tak tady je kazdej ozbrojenej,ale i ja nejsem pozadu,mam v prihradce (u ridice) nuz
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz