__H O T O V O __ dětský pokojíček ___ H O T O V O ___ str 4_
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: dětský pokojíček
Ale nektery ty "mimibazarovy" to jsou sileny kombinace a jedna to je jak kdyby tam predtim neuklidili
Hlavne v baraku se to planuje asi trosku lip ale zase za vic
Hlavne v baraku se to planuje asi trosku lip ale zase za vic
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
kdybys mněl zájem mám kontakt na skvělý truhláře a za super peníze kdyžtak SZ
no některý sou fakt jak v převrácený cikánský maringotce
Miloshi
detsky pokojicek preci neni obyvák .. tam nemuze byt nikdy poradne uklizeno a z fotek kde jsou vsechny hracky na svem miste, a vsechno vyumělkované mam pocit že tam nebydlí děti, ale jejich rodiče spis sem to sem dala k vuli barvám ... o výmalbu jde hodně,je proste dulezitá no...
detsky pokojicek preci neni obyvák .. tam nemuze byt nikdy poradne uklizeno a z fotek kde jsou vsechny hracky na svem miste, a vsechno vyumělkované mam pocit že tam nebydlí děti, ale jejich rodiče spis sem to sem dala k vuli barvám ... o výmalbu jde hodně,je proste dulezitá no...
Nemám OPELa, ale tak to je fuk v čem se přibližuje moje zadnice z bodu A do bodu B né ?:))))
"Když to tam není, tak to tam nedáš" :D
Teda děkujeme, jsme nečekali až takový ohlas.... DÍKY
YANEK: ten army je dobrej! Pro tu naši bandu...
Pravdu má i Milosh náš obývák na útěku, ten jim ale nepůjčím....tam si můžu lehnout nahoru do rakve a mám soukromí.
YANEK: ten army je dobrej! Pro tu naši bandu...
Pravdu má i Milosh náš obývák na útěku, ten jim ale nepůjčím....tam si můžu lehnout nahoru do rakve a mám soukromí.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To mi pripomina nazor moji segry ktera rika proc bych t hracky uklizela kdyz to zase za chvili malej rozhaze a maj doma bordel celej den, to bych se posr... a radsi to uklidim sam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jj i několikrát denně, protože bysme se tu přerazili. Je to nekonečný boj.
miloshi
ale tak to je jasné prece.. ja mam taky dvoulete dite, a pro hracky se ohybam nekolikrat denne... je to tak proste no ...
Jen kdyz si to tak vyfotili, tak at to tak maj no ...
Joel by mohl vyprávět kolikrat se prerazil o hracky on, a to jsem je predtim xkrát sbírala a skládala do krabic, košů, přepravek.... děti noooo.
tím sem samozrejme nemela na mysli ze by se hracky nemeli uklizet.. samozrejme ze jo.
Taky je uklizim prubezne celý den.
mě slo spise o ty barvy no...
ale tak to je jasné prece.. ja mam taky dvoulete dite, a pro hracky se ohybam nekolikrat denne... je to tak proste no ...
Jen kdyz si to tak vyfotili, tak at to tak maj no ...
Joel by mohl vyprávět kolikrat se prerazil o hracky on, a to jsem je predtim xkrát sbírala a skládala do krabic, košů, přepravek.... děti noooo.
tím sem samozrejme nemela na mysli ze by se hracky nemeli uklizet.. samozrejme ze jo.
Taky je uklizim prubezne celý den.
mě slo spise o ty barvy no...
Nemám OPELa, ale tak to je fuk v čem se přibližuje moje zadnice z bodu A do bodu B né ?:))))
- zmrzlina
- Kontaktovat uživatele:
Yanek - za holčičku se přimlouvám za tu kombinaci s tou travičkově zelenou. Z té jemné modro+růžové kombinace by se mi chtělo po chvíli zvracet (nemyslím to nijak zle, ale ta kombinace barev mě to nějak evokuje)..
ASTRA 2,0 DTI, Y20DTH
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
ZAFIRA B 1,9, CDTI, 74 kw, Z19DT
"Není důležité, kolik mám centimetrů, ale kolik mám energie."
Sice nemám tři děti ,ale jen jedno , ale můžu říct že si malej pokojíček nakreslil sám na papír jak by chtěl aby vypadal a pak nám s realizací pomáhal vč. malování a musím říct že když někdo přijde na návštěvu tak první musí do pokojíku , a malej se chlubí že si ho nakreslil sám a má z toho velkou radost. Tak že to sice má být jako překvapení , ale určitě by možná stálo za to se jich nenápadně zeptat jak by si to třeba představovali oni a podle toho se třeba pak řídit . Přece jen tam budou oni a né rodiče.
Co se týká úklidu , tak bych nekomentoval , ten je tam pořád a myslím že pořád bude
Nás ted čeká nástup do školy , tak že se to bude zase trošku předělávat , tak jsem zvědavej
Co se týká úklidu , tak bych nekomentoval , ten je tam pořád a myslím že pořád bude
Nás ted čeká nástup do školy , tak že se to bude zase trošku předělávat , tak jsem zvědavej
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nahod foto jak malej kreslil, nase mala spis obcas dodelava upravy po zdech
mrkni na www.stomm.cz a domluv se s M. Kožouškem jestli by ti to udělali, jsou z Bozaka a dělají dobrou práci
Meriku
tak co jak to nakonec dopadlo? Vybrali jste něco?
tak co jak to nakonec dopadlo? Vybrali jste něco?
Díky Romčo.
Ahoj Žofule,
no vybrali jsme a už zaplatili 50% zálohu....v červenci si už děti budou hrát ve "svém".
No a jak to nakonec dopadlo....mrkni. Židle budou mít všichni stejné...kdo by je od sebe pořád odtrhoval.
Na celou podlahu jsme vybrali... Koberec už je doma a ve skutečnosti je epes rádes.
Myslím že z toho miniprostoru bylo vytěženo maximum.
Ahoj Žofule,
no vybrali jsme a už zaplatili 50% zálohu....v červenci si už děti budou hrát ve "svém".
No a jak to nakonec dopadlo....mrkni. Židle budou mít všichni stejné...kdo by je od sebe pořád odtrhoval.
Na celou podlahu jsme vybrali... Koberec už je doma a ve skutečnosti je epes rádes.
Myslím že z toho miniprostoru bylo vytěženo maximum.