Sice už po,ale zapojím se do diskuze. Jsi snad jedinej koho znám, kdo by chtěl na autě menší kola. MYslím, že 14ky jsou jako pěst na oko. A ty příšerně vysoký gumy, jako balony....hrůza. Chudák auto.
dominus-et-deus píše:Sice už po,ale zapojím se do diskuze. Jsi snad jedinej koho znám, kdo by chtěl na autě menší kola. MYslím, že 14ky jsou jako pěst na oko. A ty příšerně vysoký gumy, jako balony....hrůza. Chudák auto.
Ještě já mam 14tky a jsem spokojenej,zrovna jsem se vrátil z rumunska najel jsem 5100km za 14 dní a auto se netváří že je chudák,spotřeba 5,6 ,170 to po dálnici taky jede takže NOproblem
dominus-et-deus píše:Sice už po,ale zapojím se do diskuze. Jsi snad jedinej koho znám, kdo by chtěl na autě menší kola. MYslím, že 14ky jsou jako pěst na oko. A ty příšerně vysoký gumy, jako balony....hrůza. Chudák auto.
Ještě já mam 14tky a jsem spokojenej,zrovna jsem se vrátil z rumunska najel jsem 5100km za 14 dní a auto se netváří že je chudák,spotřeba 5,6 ,170 to po dálnici taky jede takže NOproblem
Bravo...Aspoň nejsem sám
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Rozhodne nejsi sam komu prijdou 14" kola v pohode. A v zime se s nima da "machrovat" protoze tuneri na 205 a sirsich s astrou budou klouzat nepomerne vic
ja taky nevim co resite, myslim ze v zime je uplne jedno kdo na cem jezdi, cim mensi sirka na snehu tim lip, takze i tech 185mm je v poho, ale pravda, je to balon
milosh píše:ja taky nevim co resite, myslim ze v zime je uplne jedno kdo na cem jezdi, cim mensi sirka na snehu tim lip, takze i tech 185mm je v poho, ale pravda, je to balon
185/65/15 je taky dobrej rozměr
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
For Zigi : Podle toho co píšeš , jsi nejspíš rozmazlený synáček bohatého tatínka . Na foru si sice tykáme , mě je ale 40 let . Tak už toho vyjadřování ke 14" nech , chlapče .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Debatu bych ukončil takto : Koupil jsem ty to 14" (komplet letní + komplet zimní ) na disku s téměř nejetými pneu Nokian + originál poklice Opel za 2.500 Kč .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A