podsvícení
- Reklama
podsvícení
ještě mám pár otázek:
1. jak se chovaj ledky při stlumování a zesilování intezity osvětlení
2. nejsou lepší originál žárovky akorát barevný
3. vydrží svítit ledky dlouho o proti klasice,ten odpor,nevím
4. neznáte kdo to dělá
5. je lepší led jako bodovka a nebo jako rozptylka
díky
4. neznáte kdo to dělá
díky
Re: podsvícení
1. vem si baterku a ledku s poťákem a uvidíš když diodu nezozsvítíš naplno tak při regulaci zesiluje a zeslabuje intenzitu osvětlenífranta0 píše:ještě mám pár otázek:
4. neznáte kdo to dělá
díky
2. máš je
3. dýl než ty
4. ne ale googli
5. jak na co
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
podsvícení
k těm barevnejm žárovkám,u nas v tuningu je nabízejí v různých barvách,je otázka jestli půjdou do astry.jinak díky moc,informací haba fuk.dík a dobrou
No já sice mám změněnou barvu podsvícení, ale i když jsem tam dal modré žárovky, tak svítí lehce do zelena, jako kdybych tam měl žlutou folii na skle... Ale mám jen normální modré žárovičky, takže bych také doporučoval jedině LED žárovičky....
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
podsvícení
to je super,tak teď mám úplně jasno,jdu do toho.
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
přidám trachy moudra, já ještě když měl Fkovou Astřici, tak jsem normálně koupil LED žárovky s paticí T5 a jen je povyměňoval za původní co tam byli. Vypadalo to úplně stejně jak má na fotkách Manli2. Koupíš to v lepších autodoplňcích je to baleno po 5 kusech a stojí to komplet 157 Kč
Sedělo mi to jak do palubky tak do střed. displeje. Teď co jsem měl dole palubku u G Astry tak jsem se díval, že na podsvícení jsou tam ty samé patice T5. Jen nevím jak u podsvícení ovládání topení. U ovládání světel na Fku byla jen žárovka /skleněná trubička/ bez patice vsazená v takovém úchytu, tak jsem ji vytahnul, LED žárovku jsem vytahnul z té T5 patice , upravil a vsunul na původní místo, přiletoval a hotovo. Jen musíš zrovna trefit + a - pól, protože LED svítí jen při správné polarizaci. To samé je i u těch patic , nasaď je, zapni palubku, rozsviť a vyzkoušej, jestli ti svítí, pokud ne, musíš je pootočit.
Vypadá to takhle:
http://www.tuningshop.cz/Osvetleni-pris ... 29778.html
přidám trachy moudra, já ještě když měl Fkovou Astřici, tak jsem normálně koupil LED žárovky s paticí T5 a jen je povyměňoval za původní co tam byli. Vypadalo to úplně stejně jak má na fotkách Manli2. Koupíš to v lepších autodoplňcích je to baleno po 5 kusech a stojí to komplet 157 Kč
Sedělo mi to jak do palubky tak do střed. displeje. Teď co jsem měl dole palubku u G Astry tak jsem se díval, že na podsvícení jsou tam ty samé patice T5. Jen nevím jak u podsvícení ovládání topení. U ovládání světel na Fku byla jen žárovka /skleněná trubička/ bez patice vsazená v takovém úchytu, tak jsem ji vytahnul, LED žárovku jsem vytahnul z té T5 patice , upravil a vsunul na původní místo, přiletoval a hotovo. Jen musíš zrovna trefit + a - pól, protože LED svítí jen při správné polarizaci. To samé je i u těch patic , nasaď je, zapni palubku, rozsviť a vyzkoušej, jestli ti svítí, pokud ne, musíš je pootočit.
Vypadá to takhle:
http://www.tuningshop.cz/Osvetleni-pris ... 29778.html
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
rozebrani
Cau chlapi sem se chtel zeptat taky bych chtle modrou do auta no ale nevim kde zacit s demmontází palubovky nechtel byste si najit nekdo cas a napsat mi tu jak a co postupne delat ??? kde me ceka jakej drat kterej bych mohl urvat na co si mam dat pozor atd. ??? prosim prosim Zatim ahoj a verim ze se nekdo najde
podsviceni
Ahoj fakt dekuju moc, moc mi to pomohlo dekuju