Volné jízdy Brněnský okruh
Re: Volné jízdy Brněnský okruh
Podle stylu jízdy je i opotřebení pneu, když pojedeš "pilu" (což myslím, že ne) tak ti to sežere i 2mm vzorku.
Nejde říct jednoznačně jestli tam spálíš nový pneu, který mají 7 - 9mm vzorku (podle značky), protože záleží na tom jak je težký auto, jak bys jezdil hlavně zatáčky a hlavně na tom jakou značku pneu máš.
Za sebe říkám, že nový pneu tam nesjedeš tak, abys je měl jen na sezónu.
Nejde říct jednoznačně jestli tam spálíš nový pneu, který mají 7 - 9mm vzorku (podle značky), protože záleží na tom jak je težký auto, jak bys jezdil hlavně zatáčky a hlavně na tom jakou značku pneu máš.
Za sebe říkám, že nový pneu tam nesjedeš tak, abys je měl jen na sezónu.
- Reklama
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
No tak vím že mám třeba velké oči a realita bude jiná, ale myslím si že když už se dostanu na okruh tak pojedu určitě tolik kolik mi zdravý rozum dovolí, klobouka můžu jezdit i mimo okruh
A pneu mám ted funglovky Bridgeston ER300 205/50R16.
A pneu mám ted funglovky Bridgeston ER300 205/50R16.
Jestli máš tyhle pneu, tak se vůbec neboj okruhu - mají slušný hodnocení
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
JJ přesně tyto, já se nebojím okruhu mě se jen nechce moc hoblovat ty gumy, ale co jak psal Salám, žijeme jen jednou, jdu do toho.
Já to myslel tak, že ti ty pneu vydrží to okruhový ježdění.
Jen je třeba se domluvit na termín, aby sme si to stačili koupit předem.
Zatím to vypadá jen na 3 auta, ale i to by bylo super.
Do prvního příspěvku jsem doplnil info
Jen je třeba se domluvit na termín, aby sme si to stačili koupit předem.
Zatím to vypadá jen na 3 auta, ale i to by bylo super.
Do prvního příspěvku jsem doplnil info
Já jsem pro ty termíny 21,22 duben, a ty pozdější jízdy co začínají těch 18.30 - přece jen budu muset po práci dojet z Ostravy a na těch našich cestách člověk nikdy neví, tak abych měl rezervu
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Teoreticky bych se taky pridal, ale gumy uz jezdim skoro 3. sezonu a ted jsem prehazoval zadni dopredu a naopak. Vepredu mam tim padem celkem good vzorek, ale vzadu uz je to horsi .... tak nevim nevim
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
Tak to neřeš a pod je ohoblovat-taky bych chtěl mít na autě ted sjeté gumy a ne funglovkyBoči píše:Teoreticky bych se taky pridal, ale gumy uz jezdim skoro 3. sezonu a ted jsem prehazoval zadni dopredu a naopak. Vepredu mam tim padem celkem good vzorek, ale vzadu uz je to horsi .... tak nevim nevim
Takže se domluvíme na toho 21. nebo 22.4. na tu dobu 18:30 - 18:55 ?
Možná by bylo dobrý si to už koupit předem ty vstupenky ať se tam dostaneme všichni zároveň - co vy na to?
Možná by bylo dobrý si to už koupit předem ty vstupenky ať se tam dostaneme všichni zároveň - co vy na to?
Hmm tak ti teda dík Hoblovat se mi moc nechce . Jinak vy tam chcete jet přes týden ???Hribek píše:Tak to neřeš a pod je ohoblovat-taky bych chtěl mít na autě ted sjeté gumy a ne funglovkyBoči píše:Teoreticky bych se taky pridal, ale gumy uz jezdim skoro 3. sezonu a ted jsem prehazoval zadni dopredu a naopak. Vepredu mam tim padem celkem good vzorek, ale vzadu uz je to horsi .... tak nevim nevim
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
Tak smutná zpráva jízdy veřejnosti pro auta už jsou volný termíny jen 19.5. nebo 28.5. co jde koupit přes net, na místě by šlo pak koupit taky, ale už ne se stropro zárukou, že budou mít lístky volný
ja bych jel hned.. ale abych si takovej okruh opravdu uzil tak tech 100hp co mam v astre na to opravdu nestaci... akorat bych byl pak nas....... ze auto nejede.... na 1,4 1,6 1,8 by bylo perfektni spis dostat na nejakej mensi okruh kde jsou kratsi rovinky a vic zatacek... sosnova treba by byla super atd... tesario ma 2,0t to uz ma smysl zajet si na okruh i 2,2 je v fain...
ano Brno má dlouhý zatáčky a vcelku hodně rovinek, takže pro rychlý průjezdy jak dělaný
Jen mě naštvalo to, že přes net jde koupit pouze na ty termíny v 5. měsíci
Jen mě naštvalo to, že přes net jde koupit pouze na ty termíny v 5. měsíci
No v ten květen nevím, tam mi to moc nevychází
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE