nam to ted pekne spocitaj, to mame za ty vtipy o policajtechmanli2 píše:nebylo to 46
jinak stejně nejvíc nadržený jsou městský fízl....
první bodíky
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
No mozna 46.5 ale 46 urcite nee. Mestaci jsou nejhorsi to souhlasim. Je to zkratka represivni organ. Kdyz se mi tuhle vloupali do bytu nejaky parchanti a ja se branil legalne drzenou zbrani tak na me pak privolany cepice cumeli jak z jara co je vopruzuju kdyz vlastne nic neukradli a jeste na me chteli hodit neprimerenou obranu
Vcera ujeto asi 400km a nervy uplne v pr...i.
Ve vesnici 40, mimo jedou 50-60 a nejlepsi byl jeden deda, co vyjel z vesnice, po chvili cedule 30 za deste. Toho si asi nevsim, pac ten idiot tech 30 fakt jel. Nevim za kolik bodu je plna cara, ale nastesti tam nestali. Lidi fakt zmagorili.
Od 1.7.2006 me prestalo bavit ridit
Ve vesnici 40, mimo jedou 50-60 a nejlepsi byl jeden deda, co vyjel z vesnice, po chvili cedule 30 za deste. Toho si asi nevsim, pac ten idiot tech 30 fakt jel. Nevim za kolik bodu je plna cara, ale nastesti tam nestali. Lidi fakt zmagorili.
Od 1.7.2006 me prestalo bavit ridit
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Myslím, že je to vše jen příliš zmedializované. Na západě už fungují bodové systémy x-let a nevidíte žádné větší problémy. Lidi si zvyknout, snad jen ti nejhorší řidiči na silnicích jsou právě sváteční a tam je ten problém. Právě kvůli nim se budeme někdy plazit(jak říkáte), protože se navíc ještě bojí, aby nedostali nějaký ten bodík, i když by se jim stejně za další rok umázl, když vůbec nejezdí . Na druhou stranu je ale pravda, že poměrně velká část lidí u nás stále jezdí jako prasata, takže to bylo zapotřebí udělat <radikální řez>. Pro nás, co jsme vždy "dodržovali" předpisy se nic nemění.
Valda.
Valda.
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
-
- Kontaktovat uživatele:
sou to dementi, je to absolutne nedomysleny... kdyby bylo vsude 70 tak by to dodrzovat slo v pohode ale 50.... 30..... 70..... 50.... a tohle na nakejch 300metrech to se fakt jako neda, akorat na nabourani... covek musi jen koukat na tachac a tech 50 se neda udrzet chtelo by to nakej protest
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Tak to mozna zacina dochazet i tem natvrdlejm palicim nahore ... http://www.novinky.cz/08/96/31.html
Vcera bylo pozde, jen se desim te amnestie, aby si to pak nekdo nevykladal jako anarchie .AstraDTI píše:Tak to mozna zacina dochazet i tem natvrdlejm palicim nahore ... http://www.novinky.cz/08/96/31.html
njo.... Mě to na trojku nevadi. ... motor se nedusi... ale to je taky tim, ze mam diesel ....AstraDTI píše:No ja sem projel kolem pevnyho radaru 47 misto 40 ... zacinam se bat ze mi prijde dopis s modrym pruhem jak to tak ctu. Sem pekne nasranej jak se vsichni plazej - po meste musim jet skoro porad na dvojku protoze vsichni jedou tak 40-45 a to se mi uz trojka dusi
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!