Jezdím už cca 22 let bez nehody a mám najeto asi 1.5 miliónu km. Jednou jsem měnil čelní sklo a to mě nestálo ani korunu. Jen čas v servisu. I když připočtu těch 1.200,- tak to mám pořád levnější o 3 tisíce. Zítra to hned řeším. Laďa
Velmi dobry odkaz, pokud clovek jezdi dlouho a bez nehody a neni v rizikovem veku, tak to fakt vypada zajimave. Neveril jsem, ze bych nekde mohl platit za sve auto tak malo - 2860Kc. Budu o tom silne zvazovat a az mi bude koncit stara pojistka tak to asi skusim.
Zigi píše:Ta pojistka je stejne nejaka divna
Proc delaj rozdil mezi zenou a muzem?
Vzdyt zeny jsou horsi ridici!!!
Mit manzelku,pisu auto na ni
Ale asi ženské mají procentuálně nižší počet nehod. Ty ženské mají jinak nastaveny ty věkové hranice. Já když tam dal manželku tak už to vyšlo stejně. Oba jsme v nejlevnější věkové kategorii.
Pred chvílí jsem kolegovi zkoušel výpočet na TATRU 613 a výsledek je 4.480,-Kč místo nynějších cca 12.000,-Kč. Volal jsem do té pojištovny a je to pravda. Stojí to zato. Lada
Luky píše:Hmm, tak taky nic pro me. 7900,- oprati stavajicim 5100,- je docela rozdil.
Zajimavy je, ze kdyz jsem zaskrtnul "zena", hned to bylo 6200,-. To je teda podly...
Ty platis 5100Kc za 1.6?
Mam stejnou pojistku do 1850 a platim necele 4t Kc!
PS:Me ta pojistka vysla na 10 080Kc?
No je to tak. Sice mam 1.4, ale to je stejna sazba.
Mam to u Kooperativy, sice je jedna z nejdrazsich, ale zas jsou v pohode co se tyce placeni. Znamej to mel u Podnikatelsky a prej des a bes, kdyz se z nich snazil dostat zaplaceno za nezavinenou boracku, resp. fakturu ze servisu.