POKEC k celorepublikovému srazu
Re: POKEC k celorepublikovému srazu
My už se taky těšíme,ale musíme ještě počkat na likvidátora z pojišťovny snad do oběda dorazí, pak jen natankujem, zcuknem s Oplíčkem a hurá za Vámi a přivezeme sluníčko
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
- Reklama
takže nás tam nečekejte terka má už i teplotu 38.4 s tim nemůže ject ani omylem tak si to tam užijte a snad někde jinde někdy jindy
No pekne... Už to začína...
Ja som tiež inak dobre nachladnutý ale verím že toho bacila tam vypálim
Ja som tiež inak dobre nachladnutý ale verím že toho bacila tam vypálim
Ja s holkou tiež, ale námn to už pomaly ustupuje.
YANEK: to ma mrzí, nech vás to rýchlo prejde.
YANEK: to ma mrzí, nech vás to rýchlo prejde.
Idem za dedkom vypítať trochu pravej slovenskej nefalšovanej domácej slivovice vás s tým budem liečiť
no my to máme bohužel od předvčerejška já se toho zbavim brzo i bych s tim jel ale malá se v noci trápí furt plnej nos nemůže spát tak odsáváme sem se dost vyspal dneska
Ty woe Yanku.
Prej odsáváme.... formuluj přesně, myslím, že ty k Terce nevstáváš.
Prej odsáváme.... formuluj přesně, myslím, že ty k Terce nevstáváš.
END
odsáváme terezce nudli voe máme odsávačku na lux to musí máma já u toho trpim když terez brečí
To chápu, ale nějak jsem si nemohl představit, že ty by jsi vstal a šel odsávat...
END
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Dopoledne to jeste trochu oplachnu, aby si to nekdo nespletl s traktorem a dneska odpoledne razim na sraz!
Skoda, ze nepojedeme spolecne se Slawatem, ten pry ale dorazi v sobotu
Chlapi, zacla mi dost rachotit vodni pumpa a je to uz chvilema vazne dost znat, takze doufam, ze vydrzi, kdyby neco, budu volat SOS co to pujde na vsechny strany Neumim ted ale ani odhadnout v kolik dorazim, kvuli ty pumpe to asi nebudu vubec hnat, natoz nekam spechat.
Pripadne zajemce o projizdku v turbu ale zklamat nechci, jen to mozna bude trochu vic pianko nez jsem planoval.
Chlapi, zacla mi dost rachotit vodni pumpa a je to uz chvilema vazne dost znat, takze doufam, ze vydrzi, kdyby neco, budu volat SOS co to pujde na vsechny strany Neumim ted ale ani odhadnout v kolik dorazim, kvuli ty pumpe to asi nebudu vubec hnat, natoz nekam spechat.
Pripadne zajemce o projizdku v turbu ale zklamat nechci, jen to mozna bude trochu vic pianko nez jsem planoval.
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Přiznám se bez mučení, astru jsem ani nevyluxoval, ani neumyl - přeci jen to cestou stejnak zase zaprasím, takže se předem omlouvám za špatnou reprezentaci (ale jedu kvůli lidem a né kárám, tak co...)
Za nějaké dvě hodinky asi budu vyrážet, následuje tak 3,5h jízdy a pokud se nic neposere, tak se tam kolem té čtvrté ukážu. Trasa HK - Vysoké Mýto - Litomyšl - Moravská Třebová - Mohelnice - Olomouc - Prostějov a pak dál na jih - kdyby mě cestou třeba někdo uviděl, tak blikejte, mávejte, jsem totiž slepej jak patrona.
Yanek: moc mě to mrzí, zrovna na vás jsem se dost těšil, tak alespoň přeji brzké uzdravení
Za nějaké dvě hodinky asi budu vyrážet, následuje tak 3,5h jízdy a pokud se nic neposere, tak se tam kolem té čtvrté ukážu. Trasa HK - Vysoké Mýto - Litomyšl - Moravská Třebová - Mohelnice - Olomouc - Prostějov a pak dál na jih - kdyby mě cestou třeba někdo uviděl, tak blikejte, mávejte, jsem totiž slepej jak patrona.
Yanek: moc mě to mrzí, zrovna na vás jsem se dost těšil, tak alespoň přeji brzké uzdravení
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Ruprecht píše:Dopoledne to jeste trochu oplachnu, aby si to nekdo nespletl s traktorem a dneska odpoledne razim na sraz!
Nebudes jediny na turbe
Yanku, to je nám líto, hlavně ať se vám udělá brzy lépe!
Pro ostatní: Slunko, jasno, teplo, pohoda....čekáme na váš příjezd!
Pro ostatní: Slunko, jasno, teplo, pohoda....čekáme na váš příjezd!
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Super za nečerstvější informace moc díky
Hunak Yanku je mi to moc líto, protože jsem se na tebe moc těšíl, jak jindy a brzy se uzdravte.
Hunak Yanku je mi to moc líto, protože jsem se na tebe moc těšíl, jak jindy a brzy se uzdravte.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
takze ani ja zajtra nedorazim astricka ma 3 zaujemcov tak nechcem aby sa daco stalo a aj tak mam neake povinnosti s byvalou pivnicou musim to vypratat