Jééé, to je hnusný, kdes to vzal? A teď ti nejdu rok na oči...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Zuzka prý že to vypadá jako Fiat. (Taky mi to připomíná Ullyse, co prodával Majesty).
Ale zase jestli to dělal sám, jako i náčrty, tak dobrý!
Tohle je třetí varianta , podle té vystřihovánky to absolutně nepasovalo . A když už jsem udělal jakýs takýs slícovaný tvar, rozhodně to nevypadalo jako předloha v garáži . Takže upravit boční lišty, nárazníky...
V zimě proštuduju modelářské fórum, načerpám nějaké fígly a vylepším tu krabičku
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Přesně bral bych to jako polotovar a rozhodil bych zvlášť kastli interiér atd. jako u skutečnýho auta, napustit to sekundákem, tak získáš pevnost u sloupků a hrát si postupně s každým detailem. Mít takový polotovar pro svého kombíka, hned do toho jdu.. . .
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
No tak to gratuluju a klobouk dolu. tohle je pořádnej kus práce. Já jsem skončil u interieru a jednotlivých částí .Konkrétně pátý dveře ne a ne dodělat.Nevím proč,ale ve spodní části jak když něco chybí. Teď když to vidím vcelku,tak to asi jde dát dohromady.Každopádně jsi mě tak nahlodal,že to snad zkusím dodělat
No je to masakr, tahle verze je dělaná stylem, nepostupovat podle návodu, ale postupně lícovat vše se vším. Jediné co jde udělat samostatně jsou dveře a přední kapota. Zbytek jsem spasovával podle nich. Jinak nesedí umístění sloupku a zadní blatníky s 5. dveřmi už vůbec ne. Když uděláš karoserii, tak zas nepasujou dveře. Prostě pohrát si s tím a lícovat vše se vším.
Kola podle té vystřihovánky jsou tak 14´´.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor