Re: Kdo máte HID, čtěte...POKEC
Re: Kdo máte HID, čtěte...
nemaluj astramana na zeď... to je jen takový poštuchování
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
odděleny plevy od zrna
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
no... hezky si to vylepšil.... nechápu smysl jako zakladatel... když je to důležitý v prvnim postu....
Naposledy upravil(a) manli2 dne 15 dub 2010, 05:42, celkem upraveno 1 x.
další krok k tomu aby se tlačítko hledat používalo ještě hůř...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
díval jsi se do prvního postu? asi nemanli2 píše:no... hezky si to vylepšil.... nechápu smysl jako zakladatel... když je to důležitý v prvnim postu....
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
dobře... bylo.. než si ho oddělil a zamknul... bzdo...
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
takhle to bylo oddělené už včera v 21:36
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
dit já kurva vim... než si to oddělil tak to bylo v prvnim postu.... a na diskuzním foru je logické že de diskutuje tak nechápu co to je za pohnutí mysli to po roce rozdělit......
a laskavě to zase odemkni... zamykej si to co si najdeš sám...
a laskavě to zase odemkni... zamykej si to co si najdeš sám...
Klííííííííííííd, si pusťte raději dálková světla do očí
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
manli: neser furt , vždyť to důležité je řečeno v tom prvním postu, těch zbývajících 10 stránek je bavení se o hovně
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
víš co mi můžeš? a ty vulgarismy si nech od cesty . . .
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Dotyčnému co mi odepsal na můj nesmyslý příspěvek !!!!
Tady se jedna o svítivost, kterou jsem měl. Když si vezmu v potaz to, že jsem před měsícem měl halogenky od OSRAMU COOL BLUE sadu za 396,- mělo to svítit tak jak na letáčku kde jsem se díval, tedy bílé světlo lehce do modra, ale nevím proč svítilo žlutě.....Jestli to nebylo těma Angelama tak potom nechápu v čem byl problém. A svítilo to upe strašně a v noci jsem hovno viděl, tak jsem to prohodil za xenony 600k, s tím že jsem si dodělal ostřiky a akorát nemám aut.naklánění světel.....teď vidím lépe a 100% vím že max. oslňuju z větší dálky, bohužel policajti dělají i dobře i zle, když vidím ostatní auta s čirou optikou a v nich xenony, jak je zvykem v tuningových autíkách a vůbec by to neměly mít, tak jsem nasraný a právě těm bych dával pokuty!!!!Ale že dneska mě zastavili cajti, k tomu ještě jeden se smál na mě jako by byl zhulenej:D a další týpek ke mně přiběhl a řekl otevřete kapotu, otevřel jsem a on se mi zevnitř díval na světla, v tom pak řekl že tam mám výbojky, já jsem mu kývnul a dodal, v noci lépe vidím, mám ostřiky udělané, jestli chcete vidět ukážu a pak jsem mu ukázal tu sadu cool blue a řekl že to svítí upe na hovno, on pravil jestli vás uvidím příště s těma xenonama tak to bude za 2000,- a 1 bod. Pak mi řekl že chce 300,- za povinnou výbavu, kterou jsem měl poloplnou, říkám mu tak mi to napište
Oni se ted zaměřují hlavně na ty xenony, spoiler a nárazníky nic...ještě jeden chtěl vidět atest na folie, ukázal jsem mu a dodal že to musí být ta kartička ve folii Nemám slov, protože je nechápu...jeden mluví tak a druhý tak...
Tady se jedna o svítivost, kterou jsem měl. Když si vezmu v potaz to, že jsem před měsícem měl halogenky od OSRAMU COOL BLUE sadu za 396,- mělo to svítit tak jak na letáčku kde jsem se díval, tedy bílé světlo lehce do modra, ale nevím proč svítilo žlutě.....Jestli to nebylo těma Angelama tak potom nechápu v čem byl problém. A svítilo to upe strašně a v noci jsem hovno viděl, tak jsem to prohodil za xenony 600k, s tím že jsem si dodělal ostřiky a akorát nemám aut.naklánění světel.....teď vidím lépe a 100% vím že max. oslňuju z větší dálky, bohužel policajti dělají i dobře i zle, když vidím ostatní auta s čirou optikou a v nich xenony, jak je zvykem v tuningových autíkách a vůbec by to neměly mít, tak jsem nasraný a právě těm bych dával pokuty!!!!Ale že dneska mě zastavili cajti, k tomu ještě jeden se smál na mě jako by byl zhulenej:D a další týpek ke mně přiběhl a řekl otevřete kapotu, otevřel jsem a on se mi zevnitř díval na světla, v tom pak řekl že tam mám výbojky, já jsem mu kývnul a dodal, v noci lépe vidím, mám ostřiky udělané, jestli chcete vidět ukážu a pak jsem mu ukázal tu sadu cool blue a řekl že to svítí upe na hovno, on pravil jestli vás uvidím příště s těma xenonama tak to bude za 2000,- a 1 bod. Pak mi řekl že chce 300,- za povinnou výbavu, kterou jsem měl poloplnou, říkám mu tak mi to napište
Oni se ted zaměřují hlavně na ty xenony, spoiler a nárazníky nic...ještě jeden chtěl vidět atest na folie, ukázal jsem mu a dodal že to musí být ta kartička ve folii Nemám slov, protože je nechápu...jeden mluví tak a druhý tak...
Astra G 2.0 DTI 16V Y20DTL --->xenony 6000k, vyhř.sedačky-z.okno+zrcátka, elektrické st.oken, sportovní pružiny, sport.filtr atd....Neony...