Historka s CZ/SK poštou,máte taky nějakou???!
Re: Historka s CZ/SK poštou,máte taky nějakou???!
Tak mě taky dávají do schránky oznámení a to jsem byl doma a jak mi Miloš posílal origo masku, tak protože to bylo zaplacené, opřel balík o verandu a tradá pryč. Přijel jsem domů kolem páté, tak ani nevím , jak dlouho tam balík na mě čekal. Ale hlavně, že jsi ho někdo nenávratně nepůjčil. Jen jsem zvědavý, jest-li to tak ten borec příště udělá zas, i kdyby to bylo na dobírku 

Moje Astra 1,6 16 V https://www.astra-g.cz/galerie/kamil/
- Reklama
- Luboš X17DTL
Já jsem si nechal poslat O kroužky a debilové místo aby to dali do obálky, tak to dali do krabičky a já jsem za to zaplatil 120,- Kč poštovné a balné.
To jen aby nebyli takoví hňupi jen na poště
To jen aby nebyli takoví hňupi jen na poště

Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
chlapče... ale pneumatika neni uplně kolmý válec...peter13675 píše:manli2: ale chlapče.... tak to si nechaj pre seba ja som Peter
tie podmienky dobre poznam a stale tvrdim ze priplatok u pneu sa nema preco uctovat (teda ak neposielas pneu z traktora)
pozorne si ich precitaj ak si ich tak pekne napisal

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
peter13675: Honz@ a manli2 to napsali srozumitelně, pravidla pošty mluví celkem jasně 
Pokud nechceš platit poplatek za neskladné pneu, tak si ty pneu dej do krabice o tvaru krychle/kvádru a jen si pohlídej výslednou délku balíku... Jednoduché, to že to neuměly slečny na poště vysvětlit, to je bohužel hrubá neznalost...

Pokud nechceš platit poplatek za neskladné pneu, tak si ty pneu dej do krabice o tvaru krychle/kvádru a jen si pohlídej výslednou délku balíku... Jednoduché, to že to neuměly slečny na poště vysvětlit, to je bohužel hrubá neznalost...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
A jak je to s nárazníkem?
Dnes jsem řešil tento problém,chtěl jsem ho poslat přes PPL.
Jeho rozměr je 180x50x50,tudíž tam přesáhl 300 cm které mají dané (délka + 2xvýška + 2x šířka) a cena měla být 1286 Kč.To je šupa.Navíc u těchto balíků nejde dát křehké.
Takže zítra to budu zkoušet na poště,a zajímá mě ,jestli tam bude neskladné za 80 kč a nebo 290 Kč a taky to křehké.Ale to je asi stejně jedno,křehké,nekřehké v autě to stejně lítá,viď Manli.

Jeho rozměr je 180x50x50,tudíž tam přesáhl 300 cm které mají dané (délka + 2xvýška + 2x šířka) a cena měla být 1286 Kč.To je šupa.Navíc u těchto balíků nejde dát křehké.
Takže zítra to budu zkoušet na poště,a zajímá mě ,jestli tam bude neskladné za 80 kč a nebo 290 Kč a taky to křehké.Ale to je asi stejně jedno,křehké,nekřehké v autě to stejně lítá,viď Manli.

www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Ještě k tomu neskladnému,u nás pneu automaticky neskladné.
Dokonce i balík pokud není 100% krychle nebo kvádr (např. nepatrně zkosená jedna hrana),tak vyhrožují, že by to mělo být s příplatkem,a že příště mi ho naúčtuje.
Dokonce i balík pokud není 100% krychle nebo kvádr (např. nepatrně zkosená jedna hrana),tak vyhrožují, že by to mělo být s příplatkem,a že příště mi ho naúčtuje.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
tam bude neskladné něco spešl protože to má přes 3m... jinak ano... křehké nekřechké v dodávce sou si všichni rovní... 

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
takže kdo jste si u bundelese objednali nárazníky očekávejte, že vám poštou nebo PPL přijdou trsátka 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- peter13675
Ziadny spešlmanli2 píše:tam bude neskladné něco spešl protože to má přes 3m... jinak ano... křehké nekřechké v dodávce sou si všichni rovní...

na poste to bude mat 2,8m takze Neskladne II + 290.-Kc
a celkovo postovne by malo stat do 450.-Kc aj s dobierkou (ak posielas na dobierku)
takze oproti PPL pekny rozdiel

Astra G Caravan 1.6 16V 74kW X16XEL r.v. 4/98 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 12/03 vlastny dovoz D
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
Astra G 5-dver. Hatchback 1.7 CDTI 59kW r.v. 12/04 kupena v CR
Astra G Caravan 1.6 Twinport 76kW Z16XEP r.v. 5/03 vlastny dovoz D (uz minulost)
- peter13675
uplně kolmý válec... ???manli2 píše:chlapče... ale pneumatika neni uplně kolmý válec...peter13675 píše:manli2: ale chlapče.... tak to si nechaj pre seba ja som Peter
tie podmienky dobre poznam a stale tvrdim ze priplatok u pneu sa nema preco uctovat (teda ak neposielas pneu z traktora)
pozorne si ich precitaj ak si ich tak pekne napisal![]()
šlo by říct že je to toroid nebo i Torus

toroid nebo i Torus : kedy si videl naposledy pneu ? podla mna dnes
tak ako mozes toto napisat
- peter13675
Tak im tam prinies na buduce na skusku poslat kolmy kužel, ci ti nauctuju priplatok za neskladne a uvidis ci postupuju spravnebundeles píše:Ještě k tomu neskladnému,u nás pneu automaticky neskladné.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Peter: Ale když budou hodně přesní, tak pneu skutečně není kolmý válec. Nejsou tam přesně úhly 90 stupňů.
Ale jak jsem psal: Když se na ně hodí kruh vystřiženej z kartonu o stejnýho průměru jako pneu; měl by to fakt být kolmý válec. Samozřejmě pak zabalit do folie (tak posílám já).
Takže tak?
Ale jak jsem psal: Když se na ně hodí kruh vystřiženej z kartonu o stejnýho průměru jako pneu; měl by to fakt být kolmý válec. Samozřejmě pak zabalit do folie (tak posílám já).
Takže tak?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
U nás to nepomůže,jde jim o to ,aby to mělo rohy.
Takže do krabice.
A jak jsem psal víše,už jen nepatrně zkosená jedna hrana jim vadí.

Takže do krabice.
A jak jsem psal víše,už jen nepatrně zkosená jedna hrana jim vadí.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
tak jinak... pneumatika neni uprostřed vyplněná... tzn do ní když jí nezabalíš můžou zapadnout malý balíky. takže neskladná stačí?peter13675 píše:uplně kolmý válec... ???manli2 píše:chlapče... ale pneumatika neni uplně kolmý válec...peter13675 píše:manli2: ale chlapče.... tak to si nechaj pre seba ja som Peter
pozorne si ich precitaj ak si ich tak pekne napisal![]()
šlo by říct že je to toroid nebo i Torus
![]()
toroid nebo i Torus : kedy si videl naposledy pneu ? podla mna dnes
tak ako mozes toto napisat
pneumatika http://www.i-bazar.cz/pictures/pics/pne ... 877181.jpg
toroid http://www.volny.cz/michal.cerny/sortim ... toroid.jpg
tolik to u nás nestojí ani kdyby měl 50 kg... když máš smlouvou s náma tak tě to vyjde na cca 200kč s dobírkou 250....bundeles píše:A jak je to s nárazníkem?![]()
Jeho rozměr je 180x50x50,tudíž tam přesáhl 300 cm které mají dané (délka + 2xvýška + 2x šířka) a cena měla být 1286 Kč.