xpolstarekx píše:myslela sem ze ty fotky jsou stejny ale ze wilda ma jiny kola... tyhle ne..
No kola ma jiny koupeny, ale neni tady foto s novejma kolama na aute ( nebo jsem si nevsimnul )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
O tom už jsem nepsal, psal jsem jen k fotce co přiložil Manli
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ja vim ze jsem malo chapavej, ale mam vas vsecky hlozne laaaaaaaad
xpolstarekx píše:no to je klasny, vzhledem k tomu ze jsou tu jen kluci tak patris mezi tech 8% jo?
Jsem věděl že to napíšeš