Zigi píše:A to me pak v prvaku srazilo,ale ziju a to je dulezite
no ja prvni pololeti zvladnu v poho ale ted to vypada hur. no co mam maturitu tak muzu jit makat kdykoliv a budu zit take ale ne na takovej urovni jako vysokoskolak
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Zigi píše:Matura je zaklad a ja jsem rad ze mam alespon ji, vyska je zase o necem jinem,ale jen vyska nepomuze k peknemu zivotu
PS:hodne vysokoskolaku je bez prace a to jsou ING nebo M(a)G(o)R(i)
ke spokojenemu zivotu te staci klidne i ucnak (kazdej ma jine naroky). no vejsku bych chtel mit ale pokud se to nepovede tak budu litovat jenom tech promarnenych roku
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Zigi píše:Jsem vedel ze jsi lispodad,ale nevedel jsem presny den ukonceni tohoto znameni.Jaka byla prednaska?
PS:me nebavila nikdy ani jedna prednaska.Radsi jsem mel cviko
presne tak ale dneska jsem mel posledni prednasku od pondeli mi zacina zkouskove tak jsem udelal vyjimku. jsem posledni den stira narodit se vo den dele tak jsem byl strelec
njo ja se taky vlozim do diskuze ja jsem maturovala druhej tejden v kvetnu...hned v utery a sla jsem prvni:) heh, njo pak jsem mela zbytek kvetna, cerven, cervenec, srpen zari volno... prisla sem do skoly a sotva jsem vedela co to je exponent me zacina zkouskovy az za 14 dni....bude trvat 3 tejdny pac 4tej si profesori berou volno a jedou k mori - jako by jim nestacily ty dva mesice prazdnin jojo copak skola... je toho uplne mooooc
xpolstarekx píše:njo ja se taky vlozim do diskuze ja jsem maturovala druhej tejden v kvetnu...hned v utery a sla jsem prvni:) heh, njo pak jsem mela zbytek kvetna, cerven, cervenec, srpen zari volno... prisla sem do skoly a sotva jsem vedela co to je exponent me zacina zkouskovy az za 14 dni....bude trvat 3 tejdny pac 4tej si profesori berou volno a jedou k mori - jako by jim nestacily ty dva mesice prazdnin jojo copak skola... je toho uplne mooooc
je to peknej masakr. matika fyzika a uvod do elektroniky nevim proc se to menuje porad jinak kdyz je to aplikovana matematika. sama derivace integrace a tak peknej hnuj.... elektricke mereni a pc delame v C++ nejak zvladnu
xpolstarekx píše:njo ja se taky vlozim do diskuze ja jsem maturovala druhej tejden v kvetnu...hned v utery a sla jsem prvni:) heh, njo pak jsem mela zbytek kvetna, cerven, cervenec, srpen zari volno... prisla sem do skoly a sotva jsem vedela co to je exponent me zacina zkouskovy az za 14 dni....bude trvat 3 tejdny pac 4tej si profesori berou volno a jedou k mori - jako by jim nestacily ty dva mesice prazdnin jojo copak skola... je toho uplne mooooc
ja jsem maturoval 16.5.2005 a to jako prvni clovek na nasi skole. sem myslel ze me klepne kdyz jsem se to dozvedel ze pudu jako prvni