docela to chápu sice jak se tu psalo je to zneužití ale co....parkujou tam lidi i bez tohodle označení tak bych to zase až tak neřešil. sice je to sviňárna ale každej je jinej a když mu to svědomí dovolí....já se s tim taky občas nes... a párknu to přes dva fleky (na invalidech jsem ještě nezaparkoval) těch drápanců na bocích je už celkem dost a každou chvilku to leštit mi někdy vytáčí do ruda. stačí když se podívam u nás před školu...je tu tak 200-300 parkovacích míst a to jen pro studenty a zaměstnance fakulty a je to skoro furt nacvaklí že se tu parkuje všelijak. je tu asi i 6 park. míst pro invalidy a ty zpravidla tak 2-3 bejvaj obsazený i tak a to za oknem nikdo nic nemá. je to soukromí parkoviště a tak to nikdo ani nemá v pravomoci kontrolovat a když to tu nikdo z vedení university neřeší tak to takhle dopadá. je mi to ale fuk svědomí mam čistý a spát můžu v klidu.....třeba do Phy bych si invalidu taky vzal kdybych měl tu možnost si ho někde půjčit.majky.n píše:Já mám taky postiženou Astru , kdykoliv jedu na nákup, tak si půjčím od babči vozíčkáře, nechci, aby nějaký blbec otevřel víc dveře a opřel je o moje zlato
Kolik žen a slečen tu vlastní Opel Astra G ???
- Princ William
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
Jardo, no flame, ale jak by jsi pak reagoval, kdyby jsi jak srnka zdravý přiběhl k autu zaparkovanému na místě pro invalidy a vedle Tebe na normálním úzkém místě parkoval zrovna imobilní člověk s vozíkem, a bojoval s úzkým prostorem? Je to sice hypotetická situace, leč v běžném životě parkovacím dosti běžná...Princ William píše:.....třeba do Phy bych si invalidu taky vzal kdybych měl tu možnost si ho někde půjčit.
Jinak přes dva pruhy u nákupních center parkuju běžně, radši ať si o mně říkají, že jsem deb*l, co neumí parkovat, jak to mít od arogantních staříků či superpodnikatelů otřískaný (a že zrovna tyhle dvě skupiny lidí to dělaj s chutí, a když mu něco řekneš, rozkřičí se jak kdyby jsi ty odřel jeho...)
END
- Princ William
jasný no flame....u mne to ani nehrozí protože si to nemam kde půjčil ale jak už jsem psal výše každý ať jedná tak co mu svědomí dovolí...teda řekl bych že se dneska tak dost lidí chová jako by nemělo svědomí vůbec.....ale podle tvé situace je to sice blbý ale když si sám natřískáš hubu tak se tě ještě všichni smějou jakej si tragéd atp. a taky tě nikdo nepomůže...akorát samej výsměch...tak asi tak (tim ale rozhodně neřikam že se někomu směju....to dělaj jen omezencí)...snad jsem se ještě nikde nesetkal že by bylo málo míst pro invalidy.Trdlo píše:Jardo, no flame, ale jak by jsi pak reagoval, kdyby jsi jak srnka zdravý přiběhl k autu zaparkovanému na místě pro invalidy a vedle Tebe na normálním úzkém místě parkoval zrovna imobilní člověk s vozíkem, a bojoval s úzkým prostorem? Je to sice hypotetická situace, leč v běžném životě parkovacím dosti běžná...
Jinak přes dva pruhy u nákupních center parkuju běžně, radši ať si o mně říkají, že jsem deb*l, co neumí parkovat, jak to mít od arogantních staříků či superpodnikatelů otřískaný (a že zrovna tyhle dvě skupiny lidí to dělaj s chutí, a když mu něco řekneš, rozkřičí se jak kdyby jsi ty odřel jeho...)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš že by ti stačil ten modrej štítek?? při případný kontrole kamarádů od Pomáhat a chránit bys zjistil že je ti nanic ba naopak na vyšší pokutu bez průkazu ZTPPrinc William píše:.....třeba do Phy bych si invalidu taky vzal kdybych měl tu možnost si ho někde půjčit.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
dneska jsem po žďáře potkal takovejch ženskech... ale žádná astra s poznávacím znakem... akorát jedna si klepala na čelo... tak nevim jestli je odsud nebo se jí něco nelíbilo.... jinak až potkáte dodávku gls a na zadních vratech bude do špíny vyrytý nápis www.astra-g.cz tak to jsem já
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Princ William
no to sice jo, ale ty maj jiný práce dost natož aby kontrolovali takovouhle kravinu. si na tebe počkaj někde s radarem nebo na stopce to je pro ně jistější......leda že by tě někdo bonznul což je u nás taky docela oblíbenej koloritgenius0011 píše:Myslíš že by ti stačil ten modrej štítek?? při případný kontrole kamarádů od Pomáhat a chránit bys zjistil že je ti nanic ba naopak na vyšší pokutu bez průkazu ZTPPrinc William píše:.....třeba do Phy bych si invalidu taky vzal kdybych měl tu možnost si ho někde půjčit.
- kabrioletak
COBEIN píše:kabrioletak píše:hm asi zajedu na nakup do opavskeho kaufladnu a uz vim kde to parknu ,pak si dam kafco a vklidu budu cekat na tvuj vyraz az prijedes,kdo to co toCOBEIN píše:U vchodu do opavského kaufladu je stánek s občerstvením a hned vedle něj bylo parkovací místo pro vozíčkáře. To ale bylo zrušeno a bylo vybudováno asi osm těchto míst. Jenomže to staré zrušili tím že se odstranila značka a bylo nějakou černou barvou přemalováno to co je na asfaltu. To přemalování bylo po pár týdnech pryč a symbol vozíčkáře tam zase prosvítá. No a neznalý této situace tam nezaparkuje a znalý situace cobein má místečko skoro vždy volné....
jako rozzuřený bejk
tak to si nebudu brat na sebe nic rudeho,abych te neprovokoval a nevyjel jsi po me
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz