Bývalé téma o odrezovači, nyní pokec o novém autě - Radoš 92
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odrezovač, zničený lak na Radošovém autě a koupě nového
No trošku jsem vychladl, tak jsem si říkal, že na to kašlu, a nechám si G, pak jsem ho umyl a naleštil a říkal si jak je fajn, opravil kryty zrcátek, opravil kryt u stmavovacího zrcátka, včera jsem chtěl sundat přední nárazník, abych "něco" udělal, (to bude, pak se pochlubím), ve sklepě mám PU na opravu světla a pak je v plánu k Bundelesovi na vyleštění, protože už jsou fakt hnus. No a tak si řekl že nic nebude. Takže asi nic. No a pak mi to nedalo a koukal jsem tak a tak, a našel tuhle: http://www.jsautocentrum.cz/Opel-Astra- ... ort-p-1769.
Nemá sice panoramu, xenony a jiné, ale má okna v el všechny, klimu, navi, mp3, sportovní podvozek a další blbinky. Ptal jsem se na více věcí v bazaru... otázka / odpověď
1. Byl vůz někde bouraný? / ne
2. Byl nějaký díl na autě lakovaný? (Např. z důvodu odření) / kryt zpětného zrcátka, dva parkovací senzory při výměně z důvodu poruchy
3. Je vůz někde škrábnutý, odřený, mírně bouchnutý, (od dveří na parkovišti, ap.)? Toto z malých fotek není vidět. / přední část minimálně od kamínků, drobné škrábanečky z provozu, důlky nejsou
4. Mohu si na autě napojit vlastní diagnostiku a podívat se na stav vozidla v PC? / diagnostika není problém
5. Je možnost auto si prohlédnout na zvedáku? / zvedák není problém
6. Kolik bylo celkem majitelů vozidla? / dva majitelé
7. V případě že bych vozidlo zakoupil na leasing, a měl možnost dárku - skútru, je možnost si skútr vyzvednout jiný den, než zakoupené vozidlo, případně se domluvit na dovozu, nebo podobně? / skútr zákazníkovi vozíme na vlastní náklady v dodávce
No a v úterý tam jedu. Vlakem. Uvidíme jak to bude vypadat na živo.
Nemá sice panoramu, xenony a jiné, ale má okna v el všechny, klimu, navi, mp3, sportovní podvozek a další blbinky. Ptal jsem se na více věcí v bazaru... otázka / odpověď
1. Byl vůz někde bouraný? / ne
2. Byl nějaký díl na autě lakovaný? (Např. z důvodu odření) / kryt zpětného zrcátka, dva parkovací senzory při výměně z důvodu poruchy
3. Je vůz někde škrábnutý, odřený, mírně bouchnutý, (od dveří na parkovišti, ap.)? Toto z malých fotek není vidět. / přední část minimálně od kamínků, drobné škrábanečky z provozu, důlky nejsou
4. Mohu si na autě napojit vlastní diagnostiku a podívat se na stav vozidla v PC? / diagnostika není problém
5. Je možnost auto si prohlédnout na zvedáku? / zvedák není problém
6. Kolik bylo celkem majitelů vozidla? / dva majitelé
7. V případě že bych vozidlo zakoupil na leasing, a měl možnost dárku - skútru, je možnost si skútr vyzvednout jiný den, než zakoupené vozidlo, případně se domluvit na dovozu, nebo podobně? / skútr zákazníkovi vozíme na vlastní náklady v dodávce
No a v úterý tam jedu. Vlakem. Uvidíme jak to bude vypadat na živo.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
drzim palce aby si dobre dopadl
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se byl dneska podívat na auto, s Fritolem. Přijeli jsme a koukal dlouho na auto, asi tak 20 minut minimálně, nikdo si nás nevšimnul, teda asi jo, ale nikdo nepříšel, jak dorazil Jakub od Ondry kámo, tak se začlo a pro klíče jsem si museli zajít. (Naopak v AAA vás ani nenechají podívat a stojí u vás tři ). Co mně první udivilo, tak to je to , že km sedí i na ŘJ, poctivě najeto, interiér krásný. Ale jinak, rez, rez a rez. Každé dveře puchýřky, zadní levý lem lakovaný, neprofesionálně, stečená barva a dveře kufru puchýřek nad lištou o velikosti pětikoruny (!!!), který je na fotkách vyretušován (!), nehledě že ty malinké jsou tam taky. Na fotkách jsem upravil zeleně to, dke jsou pucháře, jakoby buď nekvalitně lakováno, nebo prostě vzniklé puklinky, puchýřky, nebo pupínky, po lakem rez a žlutě to, kde bylo auto odřeno. Na levých zadních dveřích, tedy za řidičem, jsem zapomněl označit místo, kde to bylo i malinko promáčklé a barva až na plnič dole. Velikost 3.5mm. Jako 150000 za auto, které potřebuje celolak, to je moc. Neopravit, nenalakovat tohle, za dva roky to bude hnus. No byl jsem nazván prodejcem kabátníkem, (tedy člověkem, který posuzuje auto podle kabátu), jistě, auto musí taky přece vypadat. Proto, že jsem „kabátník“ a půl hodiny ohlížím auto, než jej prý vůbec nastartuju, tak asi proto jsem tam měl autoelektrikáře z TECH2 na diagnostiku, a druhého mechanika, oba z přímo z Opelu s sebou. No pán zřejmě rád prodává auta, co fungují a stav vzhledu na fotografiích retušuje, zájemcům je nesděluje. Vypadal jako frajer a byl si moc jistý, že to ukecá a auto prodá. Kdyby mi pán prodejce napsal do mailu, že jsou tam puchýře, tak bych tam ani nejel. Ale do emailu, na otázku "Byl nějaký díl na autě lakovaný?" mi odpověděl: "KRYT ZPĚTNÉHO ZRCÁTKA, DVA PARKOVACÍ SENZORY PŘI VÝMĚNĚ Z DŮVODU PORUCHY", další senzor hlásil chybu na diagnostice a byli jsme ujištěni, že čidlo je v regále a je připraveno k autu, ale není v laku, na otázku "Je vůz někde škrábnutý, odřený, mírně bouchnutý, (od dveří na parkovišti ap.)? Toto z malých fotek není vidět", odpověď: "PŘEDNÍ ČÁST MINIMÁLNĚ OD KAMÍNKŮ, DROBNÉ ŠKRÁBANEČKY Z PROVOZU, DŮLKY NEJSOU". Další, poslední věc, byla ta, že motor byl nějaký divný, ne zvukem, nebo tak, ale prostě nějak z papírů vyplynulo, že tam je Z19DT, motor se klukům jevil jako Z19DTH, (včetně nápisu na něm), a podle VIN a výpisu je tam Z19DTJ. Takže nějaké „čachry“ tam asi byli. 100% byl venku EGR ventil, chyběl pod ním úchyt na kryt motoru. Na volantu bylo hodně použité levé tlačítko, prakticky drážky z tlačítka tam nebyly. Nakonec nabídl 16‘‘ ALU jako sadu navíc, když jsem chtěl raději slevu, tak 5000, tak jsem říkal že na tohle min. 20000. Jinak km seděly, interiér neošoupaný, sedačky nádhera, výbava perfektní, (el., navi, aut.klima, alarm, a další), ale hlavní důvody byly lak a motor. Takže jsme si udělali hezký, (drahý), výlet vlakem ČD a RegioJetem, autem, tímto díky Onřej, , dali dobrý oběd a fajn pokecali. No jen jsem čekal, že to dopadne jinak. Jo, JS autocentrum tedy nedoporučuji. Takže jsme si se Zuzkou udělali výlet vlakem tam a zpátky, pravda, autem by to bylo i lacinější). Tuhel firmu rozhodně nedoporučuju. Budu pomalu koukat dále, ale jen tady blízko, kde si zajedu autem, aby to nebylo v případě kouknutí daleko. Takhle bych mohl jezdit taky nějaký rok a projezdit půl nového Háčka.
Tady je nějaká v automatu v Ostravě, má to ale asi velká ale:
1) bílá barva
2) nemá xenony
3) jen přední okna v el.
4) už je tam myslím dost dlouho ale to může být díky tomu že je to automat, ale těžko říct.
1) bílá barva
2) nemá xenony
3) jen přední okna v el.
4) už je tam myslím dost dlouho ale to může být díky tomu že je to automat, ale těžko říct.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
Radosu a to H co tu nabízí MAX se Ti nelíbí? Na hovadiny ve výbavě se vyser,všecko jde dodělat-aspoň se nebudeš nudit;-)
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Líbí, ale nemá ani mlhovky, tzn., že je to obyč výbava. S xenonů jsem trošku upustil, takže nejsou podmínkou, trošku jsem to pozměnil. Když budou xenony, fajn, ale jde to i bez nich. Trošku jsem "vychladl" a ta pro kterou jsem jel taky xenony neměla. Podmínka je, že bych chtěl aby to mělo barevno navigaci, tedy inzeráty, které prohlížím, kouknu, otevřu a vidím, má to mlhovky, kouknu dovnitř a jak to nemá CID, tedy barevná displej a rádio 70, nebo 90, takže pokud to má dvojitou přihrádku na CD, má to navigaci, pokud je barevný displej, je to potencionálně auto pro mně. Okna všechny v el, ty chci na 90%, pokud by je nemělo, muselo by mně to zaujmout něčím jiným, vzhledem, kilometry, stavem, r.výroby, nebo podobně. Jinak je chci taky. A cena do 150000. Když pro to nejedu pryč, tak jsem slevil. V DE jsem koukal okolo 200, ale to jen proto, že bych jel daleko, mají lepší atd.
EDIT: Astra Caravan a Zafira B taky. Koukám i po nich. Podmínky stejné.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co tohle? Je to dva dny staré, o tom jsem nevěděl. Docela hezké, km se nebojím, jsou auta co mjaí přes 3000... http://auto.bazos.cz/inzerat/17223447/P ... R-STAV.php akorát nevím, jak s těmi výřivými klapkami, to by mi mohl někdo poradit.
Nemyslel jsi místo Astra Caravan Vectru Caravan?Radoš 92 píše:
Nevypadá špatně jen by to chtělo když už byl takový servis mít po výměně spojky, ale zase na druhou stranu si těch 30 tis můžeš na ni odložit. S klapkami Ti neporadímRadoš 92 píše:Co tohle? Je to dva dny staré, o tom jsem nevěděl. Docela hezké, km se nebojím, jsou auta co mjaí přes 3000... http://auto.bazos.cz/inzerat/17223447/P ... R-STAV.php akorát nevím, jak s těmi výřivými klapkami, to by mi mohl někdo poradit.
Tady jedna Zafirka lehce nad limit. Ale to už je daleko a myslím už by se vyplatilo dojet do Německa. http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
A nechceš ten limit lehce navýšit http://www.sauto.cz/osobni/detail/opel/ ... oFrom=list
Naposledy upravil(a) Zralok dne 01 srp 2012, 15:45, celkem upraveno 1 x.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
ak si dobre pamatam info o 1.9CDTI
88kw du dve, 8v verzia klapky nema, 16V by ich mala mat 110kw ich ma vzdy
od isteho roku (2006-2007) sa tiahlo vyrivych klapiek zmenilo z plastoveho na kovove - plastove sa kazilo
88kw du dve, 8v verzia klapky nema, 16V by ich mala mat 110kw ich ma vzdy
od isteho roku (2006-2007) sa tiahlo vyrivych klapiek zmenilo z plastoveho na kovove - plastove sa kazilo
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Limit se zvysovat nebude. Jinak myslel jsem Zafiru, Vectru ani moc nechci...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Konečně začínáš dostávat rozum . a OPC paket k tomu hmmmRadoš 92 píše: Jinak myslel jsem Zafiru
Né vážně 7 míst je jistá výhoda i když zase spotřeba... Já si s tou svou jen rochním a nedovedu si představit že bych měl gčko. To Hčko to mě mrzí vypadalo to na první pohled hezky. na Hčku mě osobně dost vadí ten zadek - prostě se mi nelíbí...
Jinak přeji hodně zdaru s výběrem.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta je perfektní. Ale raději tam nenapsal cenu. To bude "veľa"... Počítám přes 8000€. (200.000kč)
za zavolani sice zaplatis ale pro zvedavost bych zavolal v te tě vidim jak prijizdis do prahy
pěkná pěkná,,cena bude podle mě radoši tak cca 180 000 víc ne,i když člověk se může mílit. taky přemýšlím že buď tuhle žirafu nebo insignii
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km