Nejhorsi benal co jsem bral, kor u vas na Morave, Cepro nebrat, mi auto jeste asi 100km jelo neklidneJoeL píše:Tak dneska me hladove oko donutilo nabrat u Čepro za 27,90 CZK...neskutecne...vzal jsem jen par litru, nez pojedu kolem OMV nebo Makra
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Nejhorsi benal co jsem bral, kor u vas na Morave, Cepro nebrat, mi auto jeste asi 100km jelo neklidneJoeL píše:Tak dneska me hladove oko donutilo nabrat u Čepro za 27,90 CZK...neskutecne...vzal jsem jen par litru, nez pojedu kolem OMV nebo Makra
ok. Hodonín, dědina cca 6km západně od Hodonína, proč?nefakcenko píše:kde to je mike.S??
vyplatí se to stejně asi jako mně do Zlína do Makra na kartu (btw. mám svoji kartu do Makra), ono je to skoro stejná vzdálenost, ale jak poslouchám radio KissHády tak tam myslím každý den říkají za kolik se dá kde nejlevněji natankovat a říkají tam i tak 2-3 brněnské benzinky, já teda nemám ani páru kde to tam ve štatlu je, ale Ty už bys vědělnefakcenko píše:tak to se asi nevyplati z brna do hodonína jet si natankovat?? leda že bi jste me tam tak spravyly cely auto![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |