v pátek se mi odporoučelo rádio - spálilo mi už třetí flashdisk a naskytla se možnost koupit nástupce mého modelu za slušné peníze. takže víkend byl ve znamení výměny rádia a současně instalace mikrofonu k BT handsfree. mikrofonek jsem prozatím umístil vedle TIDu, kde je od mojí hlavy a hlavy spolujezdce necelých 50cm. později přijde přidělat na stropnici vedle čtecích lapmiček, to až bude víc času a nervů.
následovat bude provedení audio kabelu 2xCINCH - 2xCINCH od rádia až do kufru k subwooferu (předchozí rádio nemělo linkový výstup, takže jsem prasácky krmil zesilovač do HI-PWR vstupu signálem ze zadního výškového repráčku na pravých dveřích). kabel mám zatím navedený zkusmo aby nepřekážel, o víkendu dodělám.
zatím je kvalita výstupu nesrovnatelně lepší, už jen proto, že si můžu na rádiu nastavit i pásmovou propusť a další parametry chodu subwooferu včetně asociace zadních výstupů z rádia, takže do bedny pouštím už vážně jen to, co se do ní pouštět má a basovou výhybku na subwooferu jsem vypnul úplně.
během toho všeho se mi odloupnul kousek "carbon" fólie ze středového panelu, tak mi to nedalo, panel jsem zase sundal a zbytek fólie po exmajiteli za současného nahřívání beze zbytku odstranil.
vím, že tomu rádoby dřevěnému dekoru se tady moc nefandí ale po oddělání fólie nebyl prakticky ani škrábnutý a mě se to vlastně docela zalíbilo a nic se mi na to zpátky lepit ani nechce
fólii kolem tlačítek pro výhřev sedaček a TC jsem taky odstranil a okolí vyčistil, to už na fotce není.
popelník jsem musel bohužel polepit. ta hnusná nálepka nešla dolů bez poškození fólie ale pod samotnou fólií byly dost ošklivé vrypy a sedřená textura povrchu, takže než se mi zachce koupit nový, zůstane polepený
pozitivní na tom je, že jsem se naučil kompletně rozebírat středovej panel v rekordním čase