Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
výměna oleje až po 7000km? co to je to neznám, my totiž dolíváme litr každých 400km
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
- Reklama
Tak to máš aspoň stále nový olej .
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
ale jen cca dva až tři týdny, pak se to mění na žádný olej
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Domluvil jsem do odbornika na profesionalni konzervace podvozku a zajmena brzdovych privodu
Češtiny a Slovenciny... ja se teprve ucim :)
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Vymenil jsem pneumatiky
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
V nedlouhe dobe budu mit doma, budu malovat v barve moje Astry Z40H a nainstaluju diody A konecne bude stat pod televizorem
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
Tak jsem byl teď kouknout na géčko (ne pro mě). V inzerátu uveden výjimečný TOP stav, velmi velmi zachovalé. Na místě jsem nevěřil vlastním očím. Kastle dorejpaná jako prase, pneu sjeté jak na motorku, navíc neschvalený rozměr. Destičky KO, po kotoučích rejpance jako kráva a kotouč tak na 1/3 velikosti. V expanzce nevím co bylo, ale nejspíš našlehaná super krémová pěna na cappucino. Takovýhle parchanty nakopat do ....
- monty.roman
v pátek se mi odporoučelo rádio - spálilo mi už třetí flashdisk a naskytla se možnost koupit nástupce mého modelu za slušné peníze. takže víkend byl ve znamení výměny rádia a současně instalace mikrofonu k BT handsfree. mikrofonek jsem prozatím umístil vedle TIDu, kde je od mojí hlavy a hlavy spolujezdce necelých 50cm. později přijde přidělat na stropnici vedle čtecích lapmiček, to až bude víc času a nervů.
následovat bude provedení audio kabelu 2xCINCH - 2xCINCH od rádia až do kufru k subwooferu (předchozí rádio nemělo linkový výstup, takže jsem prasácky krmil zesilovač do HI-PWR vstupu signálem ze zadního výškového repráčku na pravých dveřích). kabel mám zatím navedený zkusmo aby nepřekážel, o víkendu dodělám.
zatím je kvalita výstupu nesrovnatelně lepší, už jen proto, že si můžu na rádiu nastavit i pásmovou propusť a další parametry chodu subwooferu včetně asociace zadních výstupů z rádia, takže do bedny pouštím už vážně jen to, co se do ní pouštět má a basovou výhybku na subwooferu jsem vypnul úplně.
během toho všeho se mi odloupnul kousek "carbon" fólie ze středového panelu, tak mi to nedalo, panel jsem zase sundal a zbytek fólie po exmajiteli za současného nahřívání beze zbytku odstranil.
vím, že tomu rádoby dřevěnému dekoru se tady moc nefandí ale po oddělání fólie nebyl prakticky ani škrábnutý a mě se to vlastně docela zalíbilo a nic se mi na to zpátky lepit ani nechce
fólii kolem tlačítek pro výhřev sedaček a TC jsem taky odstranil a okolí vyčistil, to už na fotce není.
popelník jsem musel bohužel polepit. ta hnusná nálepka nešla dolů bez poškození fólie ale pod samotnou fólií byly dost ošklivé vrypy a sedřená textura povrchu, takže než se mi zachce koupit nový, zůstane polepený
pozitivní na tom je, že jsem se naučil kompletně rozebírat středovej panel v rekordním čase
následovat bude provedení audio kabelu 2xCINCH - 2xCINCH od rádia až do kufru k subwooferu (předchozí rádio nemělo linkový výstup, takže jsem prasácky krmil zesilovač do HI-PWR vstupu signálem ze zadního výškového repráčku na pravých dveřích). kabel mám zatím navedený zkusmo aby nepřekážel, o víkendu dodělám.
zatím je kvalita výstupu nesrovnatelně lepší, už jen proto, že si můžu na rádiu nastavit i pásmovou propusť a další parametry chodu subwooferu včetně asociace zadních výstupů z rádia, takže do bedny pouštím už vážně jen to, co se do ní pouštět má a basovou výhybku na subwooferu jsem vypnul úplně.
během toho všeho se mi odloupnul kousek "carbon" fólie ze středového panelu, tak mi to nedalo, panel jsem zase sundal a zbytek fólie po exmajiteli za současného nahřívání beze zbytku odstranil.
vím, že tomu rádoby dřevěnému dekoru se tady moc nefandí ale po oddělání fólie nebyl prakticky ani škrábnutý a mě se to vlastně docela zalíbilo a nic se mi na to zpátky lepit ani nechce
fólii kolem tlačítek pro výhřev sedaček a TC jsem taky odstranil a okolí vyčistil, to už na fotce není.
popelník jsem musel bohužel polepit. ta hnusná nálepka nešla dolů bez poškození fólie ale pod samotnou fólií byly dost ošklivé vrypy a sedřená textura povrchu, takže než se mi zachce koupit nový, zůstane polepený
pozitivní na tom je, že jsem se naučil kompletně rozebírat středovej panel v rekordním čase
[b]Astra G sedan 1.8, X18XE1, 100 edition, Ethanol E85, OPCOM 1.39 ENG[/b]
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
Galerie zde: http://1drv.ms/1JE7gpZ
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
To jsi ty prachy mohl rovnou vyhodit oknem..
Zajeď si na ultrazvuk do PV do Fedor auto, a uvidíš jak to pak pojede! Osobně s tím mám hodně dobrý zkušenosti a rozhodně se to vyčištění vyplatí!
Zajeď si na ultrazvuk do PV do Fedor auto, a uvidíš jak to pak pojede! Osobně s tím mám hodně dobrý zkušenosti a rozhodně se to vyčištění vyplatí!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tak ono , bylo to na doporučení, známého , měl stím dobré zkušenosti
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
Přerov
Přerov
Já se dnes šel podívat do Adop Caru ve Svinově jaké ceny jsou schopni nabídnout v té současné oplí akci. Už jsem dopředu počítal že do toho nejspíš nepůjdu leda by mi z nabídky spadla čelist. Zvažoval jsem Astru K ST nebo popř. Merivu asi raději v dieselu. A čelist mi opravdu spadla - jednak od května v ceníku Merivy vyškrtli všechny diesely kromě nejsilnějšího 100Kw - který je samozřejmě mnohem dražší než 70 nebo 81kW které tam do dubna byly. Podruhé mi čelist spadla když jsem zjistil že už nejen kurvítko DPF které bych ještě zkousl, ale do všech současných dieselů co Opel osazuje už se lije močovina což už neskousnu. Já si myslel že to u 1,6CDTi Oplu zatím není. Tak jsem si když už jsem tam byl nechal nacenit Astru K ST 1,4Turbo 92kW, astru prolezl, ověřil si že avizované nulové navýšení na splátky nulové není - mnohem dražší pojistka a poplatek za úvěr a s dvojitě spadlou čelistí odkráčel. Jako to Káčko vypadalo moc pěkně, měli ho tam ve stříbrné kterou bych chtěl, ale teď do toho určitě nepůjdu.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
diesel? to snad ne... to uz koupi jen blazen... a co se tyce financování tak doufam ze nebude trvat 10 let nez se opel dostane na uroven skofinu, kde je aktualne urok 4%, bez jakyhokoliv poplatku za cokoliv a hodne levny pojisteni
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta: jenže co sleduju nová auta na silnici, tak je to všechno TDI, TDCI, CDTI a sem tam výjimečně nějaký ten maloobjemový turbo benzín. ... Výběr u starých aut je už úplně mizerný. Najít pěkné auto s vhodným benzínovým motorem je dnes těžší a často i dražší, než chrochťáka, kterých je všude plno.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdo nepoznal kouzlo DPF a dvouhmoty, neví, co je správná sranda
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D