Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
kvůli škrtání o podběhy to rozhodně není...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
Fukal dom to s pumpu na bicykel a nic ziadny tlak ani neni na tom ventile
Opel astra Caravan 2.0DI 16V
Woofer Audiobahn 2x350WRMS 2x4Ohm 1400WMAX
Zosik 2x250RMS 2x4Ohm Samý bordel to robí
Spotreba : 6,4l
- Luboš X17DTL
Protože za ty roky je po tlumičích
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- bravecrow
- Kontaktovat uživatele:
No veru ťažký týždeň na peňaženku bol Výmena kompresora klímy, naplnenie a servis klimatizácie.
Môj problém bol zadretý kompresor. Ach, ale hlavne , že to funguje.
Cena : 315 €
Môj problém bol zadretý kompresor. Ach, ale hlavne , že to funguje.
Cena : 315 €
Opel Astra G 2005 - 1.4 16V - Z14XE
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Já dneě dovezl Zafirku ze servisu, takže zase mám klid s rozvody, všemi filtry,olej, guferka, pístní kroužky, čidlo kliky(to jsem ani nevěděl, ale poznal až když mi ukázal zpuchřelé drátky). Najeto 166.000 km
Jízda domů pohodová, ani jsem neslyšel motor. Tímto vřele děkuji bundelesovi za výborně odvedenou práci
Jízda domů pohodová, ani jsem neslyšel motor. Tímto vřele děkuji bundelesovi za výborně odvedenou práci
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
-
- Kontaktovat uživatele:
Vcera jsme se po tydnu dovolene vratili z Luhacovic (presneji receno Pozlovic) Docela jsme si to uzili o to horsi bude utery v praci. Nicmene asi budu muset resit brzdy, bo prisekla prava zadni brzda. Hadal bych to na lanovod rucni brzdy, ale uvidime.
Cavte,
Mám taký problém že dnes mi začala blbnúť palivová ručička v tachometri , keď naštartujem pekne nabehne toľko koľko tam je paliva a po chvilke padne na nulu ručička a niekedy aj nabehne naspäť na chvíľku a ptm znova padne. Stalo sa to dnes od chvíle keď som mal zaparkované auto na takom zarastenom kopčeku tak že bolo dosť nahnuté auto, od tej doby, nikdy pred tým nič také sa mi nestalo keď normálne stálo na kopci. žiadny iný vplyv to nemá len že padá ukazovateľ a sere ma to keď tam stále rád pozerám . Neviete čo to za problém ?
Ďakujem pekne
Mám taký problém že dnes mi začala blbnúť palivová ručička v tachometri , keď naštartujem pekne nabehne toľko koľko tam je paliva a po chvilke padne na nulu ručička a niekedy aj nabehne naspäť na chvíľku a ptm znova padne. Stalo sa to dnes od chvíle keď som mal zaparkované auto na takom zarastenom kopčeku tak že bolo dosť nahnuté auto, od tej doby, nikdy pred tým nič také sa mi nestalo keď normálne stálo na kopci. žiadny iný vplyv to nemá len že padá ukazovateľ a sere ma to keď tam stále rád pozerám . Neviete čo to za problém ?
Ďakujem pekne
Nevie nikto ?
- kbc_seba
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem dneska udelal pro moje Astra a Zafira?
Doporucuji Vam takovy tema v ktere vse muzete napsat co se dnes udelali pro svoje vozidlo
Ja vymenil jsem dnes senzor tlaku oleja, protoze stary byl deravy a ztratil jsem kolem 1.5l oleju...
A co Vy jste udelali?
Ja vymenil jsem dnes senzor tlaku oleja, protoze stary byl deravy a ztratil jsem kolem 1.5l oleju...
A co Vy jste udelali?
Češtiny a Slovenciny... ja se teprve ucim :)
161CBF134 / SQ9PXL
161CBF134 / SQ9PXL
Re: Co jsem dneska udelal pro moje Astra a Zafira?
Tož dobré téma!
Já v sobotu jen opravil překousaný kabel k čidlu zpátečky. Týden předtím nový olej v převodovce,komplet nový výfuk vč.katu a silentbloků (Bosal už nikdy),nová ramena,horní uložení předních tlumičů,přední tlumiče,PP ložisko kola a krycí plech kotouče,tyčky řízení s čepy a manžetami,zadní sterač,výměna těsnící lišty u LZ okénka a dodělání spodního krytu motoru z dieselu.
Ale schyluje se k další akci - dorábka el.oken,výměna veškerých tapeců a sedaček a nějak pošilhávám ještě po stavitelným volantu...
Já v sobotu jen opravil překousaný kabel k čidlu zpátečky. Týden předtím nový olej v převodovce,komplet nový výfuk vč.katu a silentbloků (Bosal už nikdy),nová ramena,horní uložení předních tlumičů,přední tlumiče,PP ložisko kola a krycí plech kotouče,tyčky řízení s čepy a manžetami,zadní sterač,výměna těsnící lišty u LZ okénka a dodělání spodního krytu motoru z dieselu.
Ale schyluje se k další akci - dorábka el.oken,výměna veškerých tapeců a sedaček a nějak pošilhávám ještě po stavitelným volantu...
Astra G Caravan 98' x16szr
Asi bych se nejdřív podíval na el.vývody u nádrže,měla by tam být zásuvka k plováku. Sklop zadní sedák a pod ním by jsi měl vidět výřez v koberci a pod ním kruhový otvor zakrytý plechovým víkem. Pod ním bude zásuvka
Astra G Caravan 98' x16szr
Já nový výfuk 2 a 3 díl a chýstam se lemy blatníků dávat nové + lak a ještě hafo co bych chtěl, ale čas
Fotku nastřkaných kol jsem neudělal, ale jsou teď černé- matné.
ASTRA LA VISTA
JJ vypadají na té stříbrné suprově
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Děkuji za pochvalu, ale když tak stojím "za" autem, připadá mi nějak útlejší. Asi mám šedý zákal.Petras píše:JJ vypadají na té stříbrné suprově
ASTRA LA VISTA