Osvětlí nám to někdo, kdo je trochu povolanější v tomto oboru?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ked to ma mať vodičak za tri mesiace tak sa tomu netreba čudovať, potom to aj tak vyzera na tých našich cestach!DJTommek píše: tak to je kapitola sama o sobě, nechápu, co se ti lidi v autoškole učí...
Tak padlo konečné rozhodnutí, jedem pro nový motor.renatka píše:![]()
![]()
tak jsme dojezdili.dnes astre umrelo srdicko v krasnych 357000 km.pokud nesezenem novy motor bude
![]()
![]()
m se muset rozloucit.
Hardwarová jednotka je hotová, ráno do ní nasypu program a začnu testovat v provozuAlzafir píše:První pokrok, už mám kus programu, který generuje impulsy, co dává EGR jednotceAlzafir píše:K večeru jsem napojil další, pokusný, konektor k EGR ventilu.
Zahajuju výzkum na téma "EGR ventil u Y22DTR-konečné řešení"![]()
Prostě ho chci zlikvidovat. Začnu čtením impulsů z jednotky do EGRu a zpět, pak vyrobím převodník na oblbnutí váhy vzduchu, dnes snad pokročím a naprogramuju pasáž pro měření a následné vyhodnocení impulsů z jednotky do EGRu
Konečně nějaké úspěchyAlzafir píše:Hardwarová jednotka je hotová, ráno do ní nasypu program a začnu testovat v provozuAlzafir píše:První pokrok, už mám kus programu, který generuje impulsy, co dává EGR jednotceAlzafir píše:K večeru jsem napojil další, pokusný, konektor k EGR ventilu.
Zahajuju výzkum na téma "EGR ventil u Y22DTR-konečné řešení"![]()
Prostě ho chci zlikvidovat. Začnu čtením impulsů z jednotky do EGRu a zpět, pak vyrobím převodník na oblbnutí váhy vzduchu, dnes snad pokročím a naprogramuju pasáž pro měření a následné vyhodnocení impulsů z jednotky do EGRu
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |