![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
jasne to udelam pristi rok a jeste bude zadaco dalnicni znamka na rokpepca píše:tak já jdu dneska konečně zařídit to připojištění čelního skla,at si to můžou nafotit,rád bych prostě někdy okno s tou protisluneční clonou,tak si to připojištění raději udělám
ne porad stejne ja to tak hadam posledni mereni bylo 9,4 hlavne to ted neudelam presne nebral jsem posledni dobou jeste plnou nadrz vzdyt to znas jsem rad ze tam neco mam. s nebo bez je spotreba stejna. na spotrebu ma ted vliv hlavne zima a to ze jezdim castejs do mesta a hlavne to prohanim na dalnicichpepca píše:tak ten vlnovec jsem nechal dělat hnedky po koupi,foukalo to za tím pletením jak má to osazení na rouru,nebylo to ani vidět,jen slyšet,to podfukovalo,hlavně že máš klídek,a stou spotřebou si děláš srandu??nebo ti to bere víc od chvíle zaslepení AGR?
dobry co to bude za znacku tech pruzin. z vlastni zkusenosti muzu jen doporucit a jinak ty dunlop m3 mam ted na aute a zatim jenom chvala sice na tu zimu co byla celkem ubyl asi 1-2mm coz je dano tim teplem811018 píše:Tak jsem dnes koupil 4ks zimáků po 800,- a jsou to Dunlop M3, takže teď mám na zimu i na léto Dunlopy. A ještě jsem si před chvilkou objednal pružiny -30/35.
Jsou to Supersport, asi to nebude nic moc, ale myslim si že to moje očekávání splní. A z gumam si myslim že budu taky spokojenej, teď dojíždím Uniroaly a ty mě vyšli uplně suprově, teď tam mám kolem 2-3.mm a nemusím si ničit kloudný gumy v teplém počasí.Princ William píše:dobry co to bude za znacku tech pruzin. z vlastni zkusenosti muzu jen doporucit a jinak ty dunlop m3 mam ted na aute a zatim jenom chvala sice na tu zimu co byla celkem ubyl asi 1-2mm coz je dano tim teplem
Tajné to není, není důvodCidla píše:Taky planuju ty pruziny Supersport tak sem zvědavej na tvé ohlasy!..Kdy je tam chceš dávat? A kde a za kolik jsi je pořídil není li to tajné
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |