Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
bigasi
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo

Příspěvek od bigasi » 10 črc 2013, 19:43

Gorbo1 píše:Bigasi: to teda nahneva,odkial si z MB?
Píšu MB ale jsem přesně mezi MB a ME a dokonce 15km od benátek nad jizerou... Kropáčova Vrutice jestli ti to něco řiká
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých

Reklama

Vilge

Příspěvek od Vilge » 11 črc 2013, 11:06

Konecne po neskutecnem pekle na magistratu mam nove SPZ :)
Soukromé: Opel Astra Bertone Coupe 1,8 16V 2003
Pracovní: Opel Astra Caravan 2.2 2004

xNogin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xNogin » 11 črc 2013, 22:40

Ahoj hosi. Tak ja jsem dneska menil olej a olej.filtr, vzduchovy filtr, ceka me jeste palivovy. Pred 2 tydny jsem menil zapalovaci civku za novou Valeo, jak jsem psal v minulosti, ze mi to jelo jen na 3 valce. Jen ted resim problem, kde je zakopany pes ve vykonu. Ta Astra jela mnohem lepe, je nejaka leniva, potreboval bych zjistit, zda diagnostika nejak dokaze zmerit vykon a taky zda hlasi treba pripadne nejake chyby, neni nekdo v okoli Bechyne? Proste jizni cechy. nevim si s tim rady, zkousel jsem zrychlit z 0-100kmh a kdyz budu mirny, tak to zvladla za 12,5s, coz je moc na 1,8 coupe. To i tatova vectra A 1,6 dala tesne pod 12s. Co se tyka zrychleni od 120kmh-na 140kmh, to uz je proste des. Tak mi prosim dejte hosi vedet, ja se z toho jinak asi zblaznim :-/ Zitra jeste zkusim vratit puvodni svicky ( GM ) misto nove danych NGK, treba to bude svickama, jen nevim,co s nimi pak budu delat, kdyz by to tim bylo a maji najeto skoro nic. Za kazdou radu budu rad, diky hosi, zdar Nogin
xNogin - Opel Astra G , coupé Bertone edition , 1.8i 16V, 85kw ( X18XE1 ) SKYPE : xnogin

pejee

Příspěvek od pejee » 11 črc 2013, 23:01

Sežeň si někoho s diagnostikou a uvidíš jestli něco najde. Já jsem jednou měl podobný problém, bylo jen špatné palivo, auto totálně netáhlo, nezrychlovalo...nic. Svíčky jsem nedávno měnil za Bosch a po výměně je sakra znát zlepšení.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 » 12 črc 2013, 02:06

Včera jsem dělal taxi a odtahovku.Kolega v zatáčce ztratil z Feldy poloosu :shock: Zbytek dne jsem měl volno heč :lol:
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

Mojmec11

Příspěvek od Mojmec11 » 12 črc 2013, 02:10

pejee píše:Sežeň si někoho s diagnostikou a uvidíš jestli něco najde. Já jsem jednou měl podobný problém, bylo jen špatné palivo, auto totálně netáhlo, nezrychlovalo...nic. Svíčky jsem nedávno měnil za Bosch a po výměně je sakra znát zlepšení.
Já jsem skončil s tuning svíčkama Brisk,dávám normální Boženy a všecko good.
No a kdyby něco,bydlím v Dačicích.Jižní Čechy.
A nebo natankuj Ethanol 1:1 s benzínem a dej motoru trošku kouř.Prožen ho někde a drž to nad 4000ot.A taky mi bral dost výkonu rozpadlej vnitřek výfuku,zvenku to není vidět,jen slyšet.
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

xNogin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xNogin » 12 črc 2013, 02:31

Mojmec11 píše:
pejee píše:Sežeň si někoho s diagnostikou a uvidíš jestli něco najde. Já jsem jednou měl podobný problém, bylo jen špatné palivo, auto totálně netáhlo, nezrychlovalo...nic. Svíčky jsem nedávno měnil za Bosch a po výměně je sakra znát zlepšení.
Já jsem skončil s tuning svíčkama Brisk,dávám normální Boženy a všecko good.
No a kdyby něco,bydlím v Dačicích.Jižní Čechy.
A nebo natankuj Ethanol 1:1 s benzínem a dej motoru trošku kouř.Prožen ho někde a drž to nad 4000ot.A taky mi bral dost výkonu rozpadlej vnitřek výfuku,zvenku to není vidět,jen slyšet.
tak zrovna to neni blizko- odhaduju tak tech asi 70km tam ... :( , ale pokud nezabere vymena svicek zpet za GM a pripadne natankovani ethanolu, pak nevim. V minulosti jsem ho tam uz natankoval,ale ikdyz to jeste nemelo tuhle ztratu vykonu, tak auto moc jet teda nechtelo. spotreba stoupla tak na 7.5-8l (E85 1:1) , ted mam s benzinem 6-6.5l. Navic tankuju jen u Ono benzinek, coz zrovna neni nejaka pumpa 3. kategorie a nikdy jsem s nimi nemel teda problem no. Muzu zkusit teda taky treba nejdrazsi benzin u Shell, ale prilis tomu neverim. :twisted:
xNogin - Opel Astra G , coupé Bertone edition , 1.8i 16V, 85kw ( X18XE1 ) SKYPE : xnogin

pejee

Příspěvek od pejee » 12 črc 2013, 07:26

Ethanol tam nedávej, to radši nějaký 100 oktan a prohnat to pořádně.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______

Mojmec11

Příspěvek od Mojmec11 » 12 črc 2013, 10:03

A to by mě zajímalo,proč Ethanol ne? Je to čistidlo a líp to s ním jede,než s drahým benzínem.A tankuju ho zrovna u ONO.Sice jezdím na LPG,ale rozdíl ve výkonu je po přepnutí na řezanej benzín znát. 8)

xNogin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xNogin » 12 črc 2013, 10:53

tak taky jsem ho tam uz predtim mel, ale vim, ze chvili trva, nez si na ty hodnoty ridici jednotka zvykne. A co se tyka E85, urcite je to cistici palivo, cisti vsechen vnitrek, to je dokazano. Nekde v Americe koupili dva chevrolety 5ti litry a jeden jezdil na michany benal s E85 a druhy na benzin. Jeli pres cele staty , najeli nejak 200tis.km za nejaky delsi cas. A pak rozebrali cely motor do posledniho dilu a porovnavali to. Tak kdybyste videli auto po rezanem benzinu s E85, asi byste docela cumeli, jak byl oproti cistemu benzinu cisty. Tata to lil posledni 2roky do Vectry A, pak uz musela do srotu kvuli kastle. Ja mel corsu 1.2 16V a ta litala vyborne a ted ma tata Zafiru B, kombinovanou s LPG,ale do benzinu lije N95 s E85 v pomeru 1:1. Kdyz nejede na plyn, jede na benzin s lihem. A zajedte si do Nemecka, jake maji paliva tam. Asi vas prekvapi, ze maji na vyber casto i E50, E25 a tusim i E15. Asi by to tam nemeli, kdyby to nemci nepouzivali. Maji tam lepsi to, ze uz je E50 vlastne 50% benzin a 50% lih, tak se nemusi uz michat nic ;) Takze asi tak ;) Ale zkusim ten shell nejdrazsi benzin,jsem teda zvedav.

Mojmec11

Příspěvek od Mojmec11 » 12 črc 2013, 11:04

No dyt to povídám 1:1 s Éčkem ,chvíli na to jezdit a pak se uvidí dál,nikde jsem nepsal,že čistej Ethanol,ŘJ si na to nezvykne,ta jede furt podle svýho (benzínovýho) programu,to by se musel upravit.

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 13 črc 2013, 17:05

Dneska jsem se toulal s autobusem tam kde obvykle jezdí jen babky na kole :-D Měli jsem nehodu na přejezdu, kde jsem zrovna jezdil, takže od 6 od rána až do konce směny a odpolední pokračoval, jsem jezdil objízdnou trasou. Fajně jsem si zajezdil. Mám rád nečekané a příjemné změny, navíc jízdní doba odpovídala i objížďce, byť byla o 3km delší na kolo, takže jsem jezdil hezky langsám bez zpoždění. 8)

http://opavsky.denik.cz/nehody/v-opave- ... 30713.html
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirdas » 13 črc 2013, 17:53

ty kráso to jako 810 skáčou z přejezdů :( :lol:
Born From Jets

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 13 črc 2013, 17:59

No kdo umí, ten umí.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

manli2

Příspěvek od manli2 » 13 črc 2013, 19:45

mám novou víkendovku :D škodu felicii 1.3 :D a jako vzpomínka na staré dobré časy... je červenááááá :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Odpovědět