Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Tak to budeš z toho mít nové letadlo
Já byl včera pro nové SPZ, ne, že by se mi staré nelíbily, ale přední záhadně zmizla , takže 450,- v troubě. Paní na úřadě musela dělat 2x malý techničák, protože mi tam dala místo 7 míst jen 5.
Já byl včera pro nové SPZ, ne, že by se mi staré nelíbily, ale přední záhadně zmizla , takže 450,- v troubě. Paní na úřadě musela dělat 2x malý techničák, protože mi tam dala místo 7 míst jen 5.
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
- Reklama
Díky.....taky doufám, že výměna motoru pomuže.....předchozí motor nešlapal jak měl.....a tak se těším na nový.....doufám že mě nebudou opět čekat rozvody, výměna oleje, které jsem nedávno řešil na mém starém nespolehlivém motoru. Ale uvídím, co mi doporučí Bundeles!!!!!kleinak píše:Zdarec Dupin81, právě jsem tento bypass absolovoval na motoru Y20dth,měl jsem z toho opravdu paniku ,motor jsem koupil na inzerát,ještě s diravou vanou,sice se servisní knihou,ale stejně jsem byl z toho v prd...Kleklo to na cestě,odtáhbrátránek mě musel odtáhnout k němu do dílny a pak to přišlo,po sundání vany kuk a klika byla na dva kousky.Dupin81 píše:Zdarec, ke mně přijel bundeles a odvezl si moji Zafirku na výměnu motoru .
Tak držím palce at se mu to podaří!!!
Bundelesovi přeju hodně pené nervy!!!!
Hned jsem zasedl k internetu a sehnal motor,ale byl to vážně problém z 10izerátů,pouze jeden měl motor co jsem potřeboval.
A dnes?????Snad to nezakřiknu,super výměna,motor šlape jako hodikny,je tichej,nekouří a spotřeba skoro o litr menší, ,jupíííííí.
Přeji to i tobě,ať to dopadne jen a jen na výbornou.
ještě asi seřídit LPG-čko...a - JEZDIT!!!!
Držte mi palce!!!!
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
včera se mi vrátila astra od lakyrníka...lakován OPC nárazník,křídlo , kapota(omlácená),střecha(byla nějaká vyžraná>samej černej flek),5té vrata (to samé co střecha)
dnes poskládáno
jen se nemůžu rozhodnout,zda tam nechat tu masku co je na fotkách se znakem nebo bez..a nebo vrátit původní origo
dnes poskládáno
jen se nemůžu rozhodnout,zda tam nechat tu masku co je na fotkách se znakem nebo bez..a nebo vrátit původní origo
-
- Kontaktovat uživatele:
Michaal: No chlape tys ten astrolet vylepšil co jsme se viděli posledně
Co se týče masky. Většinou ty masky bez znaku při pohledu na auto , si člověk řekne že tam něco chybí...Ale u téhle tvojí to nevidím Nebo prostě střídat masky nelze určit která je lepší prostě sedí tam obě.
Ona ta origo je hezká ale oproti zbytku auta taková obyčejná...Mít to Coupe masko nebo opc
Co se týče masky. Většinou ty masky bez znaku při pohledu na auto , si člověk řekne že tam něco chybí...Ale u téhle tvojí to nevidím Nebo prostě střídat masky nelze určit která je lepší prostě sedí tam obě.
Ona ta origo je hezká ale oproti zbytku auta taková obyčejná...Mít to Coupe masko nebo opc
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Ty jo krásnou ji máš Já bych tam nechal tu co tam je a jestli znak nebo ne? Možná bych ho tam i dal.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Absinth píše:Michaal: No chlape tys ten astrolet vylepšil co jsme se viděli posledně
asi tam zustane irmscher se znakem..
ještě chci dolakovat prahy a namontovat konečně ten duplex ( ten je kapitola sama o sobě...bych to nejraději těm angličanům omlátil o hlavu zpracování super..ale zadní tlumiče tam ABSOLUTNĚ neseděj..mám štěstí...že táta je zámečník a vaří nerez...takže snad to jeho šikovné ruce zvládnou nastavit)
a pak už jen incestice do údržby a oprav pro tento rok...(možnááá ještě zadná kotoučová náprava...dle financí)
jo a byl jsem upozorněn...že mi včera propadla STK...takže zítra na kontrolu (vyjádření strachu)
vypadá super, ale na masce bych určitě nechal znak opel a když už máš opc nárazník, možná by nebyla na škodu i maska
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
když já nechci nic na čem by bylo napsáno OPC...přeci jen je to jen 1.6 ...nárazník a křídlo je jen vzhledová záležitost a neznalému to nenaznačí, že by tam měl být 2.0Tpejee píše:vypadá super, ale na masce bych určitě nechal znak opel a když už máš opc nárazník, možná by nebyla na škodu i maska
-
- Kontaktovat uživatele:
Ta irmscher má i logo ? já ho na foto neviděl ale jestli máš irma s logem tak dej tu
No instalace nerez duplexu asi není legrace moc místa na to tam není
No instalace nerez duplexu asi není legrace moc místa na to tam není
no auto přišlo o tažné oko...a vymyšlené je to dobře..ale když se to zpasuje dohromady tak jeden tlumič je dostrany,druhej rovně...nebo koncovky zase směřují dolu a jedna je víc ke středu než druhá....
je to nerez od katu dozadu v 60 trubce...a střeďák i trubka která se pak větví přes nápravu do obou stran je ok..ale trubky k zadním tlumičum a držáky tlumičů vůbec nepasujou...a to ani tlumič kterej by měl být na origo pozici...musí se to celé předělat...
je to nerez od katu dozadu v 60 trubce...a střeďák i trubka která se pak větví přes nápravu do obou stran je ok..ale trubky k zadním tlumičum a držáky tlumičů vůbec nepasujou...a to ani tlumič kterej by měl být na origo pozici...musí se to celé předělat...
boha..tak můžeš mít opc line však to opc tam být nemusí, ale krásná maska zůstane i tak
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
- Kontaktovat uživatele:
máš ještě přední tažný tak je to cajk
děkuji šikovným rukou svého táty a jeho svaté trpělivosti při dopasovávání a vaření výfuku...a nabádám ke schovívavosti příslušníkům policie České Republiky
domaci vyroba??jestli jo tak jak reseno vyfot zespoda
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013