TJN a ještě v krajní nouzi pak šlapu na brzd. pedálMike píše:jj to znam, taky casto jezdim v krajni nouzi...AstraDTI píše:Jisteze se u nas smi jet rychleji nez 130km/h - na silnici v pripade krajni nouze a mimo silnici si muzes jezdit kolik chces.
kolik jede max vase astra
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
1,6 obyč 55 kw jel jsem už několikrát 190 skoro 200 ale vté rychlosti to podle mně proměřuje tak o 20, ale hlavně to bere skoro 20 litrů na sto
Astra G, 1.6, 99", 5D v plné polní http://www.youtube.com/watch?v=53IsXC3dWFg&eurl=
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já měl v 1,4 16V na dálnici ručičku za 200. Tak jak to šlo nadoraz. To jsem jednou takhle jel z Prahy a kolem mně - ejhle, jak se to mu správne říký SPY FOTO, zamaskovaná ta nová Fabia. SPZ měla jen to zelené F a za ní druhá, kombi, ale klasická, ne ta nová. A ta nová fakt byla zamaskovaná, tak jsem tomu dupnul, že se kouknu pořádně, moc se jí už nechtělo, ale jela, ale co se dalo čekat, natrhli mi p...l a to museli jet tak 250, to fičeli přede mnou jak drak. Nic jsem neviděl. Až v novinách a na netu.. No a teď mám 2,0 di a tam je maximálka psaná 175, ale jel jsem 190. Víc jsem nezkoušel, i když by to určitě jelo. Nebylo to nadoraz.
Zigi, nic si z toho nedělej, já taky mám D daleko, ale vždycky aspoň těch 170 jedu, když jedeš z Ostravy, vyjedeš Hrabyňák a jedeš po dlooouhé, mírně točené doleva, cestě na Lazce. Tak tam to vždy prubnu. Ale jen ve dne. V noci ne.
Zigi, nic si z toho nedělej, já taky mám D daleko, ale vždycky aspoň těch 170 jedu, když jedeš z Ostravy, vyjedeš Hrabyňák a jedeš po dlooouhé, mírně točené doleva, cestě na Lazce. Tak tam to vždy prubnu. Ale jen ve dne. V noci ne.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně sem mohl na dálnici jet déle...dle tachometru cc 203 km/h dle GPS 191 km/h...takže na 1,8 to není žádná sláva když koelegové s 1,4 to tu peláší stejně
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Jo, je to takovy podezrely, IMHO ty tacha u Aster ukazujou kazdy jinak, jinak si to nedokazu vysvetlit. Me aby ukazala rucka tachometru do pole za cislici 200, tak to je potreba sakra dlouha rovinka (tacho mi ukazuje o 3km/h vic nez navi). Brachova 1.8 (115 koni, sedan) jede taky maximalne lehce prez 190 dle navi ...Cidla píše:Tak konečně sem mohl na dálnici jet déle...dle tachometru cc 203 km/h dle GPS 191 km/h...takže na 1,8 to není žádná sláva když koelegové s 1,4 to tu peláší stejně