Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět

Má být fotka týmu Frosty a Selča na kalendáři?

Ano, hlasoval jsem pro ní a potvrzuji to komentářem níže.
3
6%
Ano myslím že by tam měla být.
2
4%
Ne určitě jí tam nechci.
43
90%

Celkem hlasů: 48

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 - ANO či NE?

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 09:23

Pitman píše: Tak kdyz si tady denne, tak proc reagujes na tuhle diskuzi az ted...hm?
a proc si nevystavil auto v galerii Vaše auta-club cars?
Uplne jednoduchy, protoze sem si toho teprve dneska vsimnul. Bud to pred tim moje oci prehledli nebo nevim proc sem si toho nevsiml... A k tomu proc sem auto nevystavil do galerie? Nějak sem se k tomu ještě nedostal. Ale nevidel bych v tom problem.

Pro Diablo: fakt? nebylo to nahodou az druhej den? protoze kdyz se se regnul na forum a procetl sem si ho tak sem pak narazil na to ze bude nakej kalendar a psal sem prispevek ze bych se chtel zuccastnit a kam mam dat fotky...
Hlavne sem se sem pridal kvuli tomu ze jsme se nejak bavili s mladou ze by sme taky meli vyrazit na nejak Opel sraz ne jen na tuningy,poznat naky novy lidi a taky muzem narazit u naseho mazlicka na nejakej problem se kterym si nebudem vedet rady a tady na foru treba najdem prispevek co se s tim da delat.
A celkove ze by nebylo spatny bejt v nejakym Opel klubu.
Opel Astra G cabrio 2.2 16V BERTONE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15484

Reklama

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Re: Frosty a Selča v kalendáři KLUB CARS 2010 + POKEC

Příspěvek od Diablo » 13 lis 2009, 09:28

Já vidím u příspěvku nominace stejný datum jako u registrace takže to máš asi nějaký popletený... :shock: Mně to spíš přijde, že ses registroval jen kvůli tomu, abys nominoval fotku :lol:
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)

:arrow: Diablova tmavě modrá Astra
:arrow: Zvěrstvo:-D

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 09:34

To bych sem assi nechodil ne? a nebyl bych ochotnej nekomu pomahat, nedavno mi totiz nekdo psal na icq s jednim problemem kvuli padani otacek... My sme sezonu uz zakoncili ale v pristim roce by sme se chteli zucastnit nejakeho srazu pro Opliky... Jako prispevku mame malo to je pravda.
Ale to neznamena ze sem nechodime a neprocitame si to, protoze az uvidim ze ma nekdoo problem kterej sme meli my pomuzeme... ikdyz problemu sme zatim meli malo respektive skoro zadne, nemuzu si na tehle motor stezovat..

Majla

Příspěvek od Majla » 13 lis 2009, 09:55

problém není v tom, jestli je tvoje auto ošklivé nebo ne (to moje se taky nelíbí každému), ale jestli jsi aktivní člen. A až do této doby tu o tobě nikdo nevěděl, tak se nemůžeš divit, že jsou proti tobě nějaké výhrady. Já být tebou, tak toto hodím za hlavu a pokusím se postupně zapojit do naší " Oplácké rodiny", tzn. založit svojí galerku s fotkama a popisem auta (uvidíš, že se tvoje auto bude i líbit) a taky občas přispět i nějakým tím příspěvkem . Klidně jenom v pokecu. Když sem chodíš často, jak píšeš, tak by asi nebyl problém napsat i pár slov do nějakého tématu :wink:

Ber to jako kamarádskou radu. Nemá cenu si tu hned zkraje znepřátelit členy fora. Časem poznáš, že tu jsou bezva lidi :wink:

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 10:08

No právě v to věřim, proto sme se sem pripojili, ja nechci bejt nijak hnusnej a buh vi co ale proste me to nastvalo, tohle plne chapu, neni to poznat ze sem chodim kdyz nejsou prispevky ani tu lasku nasi sem tu nevystavil, to urcite musim napravit. Ja se tu nechci s nikym hadat, nejsem admin a nejsem ani clen ktery tu je nekolik let ale v tom kalendari kterej si chci dat na zed bych chtel bejt kdyz uz jsem se tam dostal.
Chceme se tu kamaradit s lidma i na nejaky ty srazy chceme jet a hlavne si navzajem s ostatnima pomahat.

eXp10it
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it » 13 lis 2009, 10:16

Frosty a Selča píše:dalsi vec tohle tema sem nasel nahodou, a ti co hlasovali ho ani nemusi najit...
Proti tomu bych se chtěl jako spoluorganizátor ohradit. Jediný thread který se kalendářem zabývá je tneto linkuje na toto hlasování a je prakticky zaplněný reakcemi na jediné fotografie a to Tvé. Dokonce bych se i rád omluvil kdybych činil nějaké příkoří protože to tak teď může vypadat, ale kalendář bylo třeba dokončit a našli se pouze dva lidi z fóra kteří pro Tvé fotky hlasovali a ty si se neozýval vůbec... jenom připomínám že od hlasování uběhol měsíc a půl a řeší se to tu denně.

mexxo

Příspěvek od mexxo » 13 lis 2009, 10:48

Majla píše:problém není v tom, jestli je tvoje auto ošklivé nebo ne (to moje se taky nelíbí každému), ale jestli jsi aktivní člen. ...
A to ja zase s týmto nesúhlasím. :o
Možno som túto debatu načal práve ja. Nejde mi ale o to, že by som tam chcel mať svoje auto a, že toto sa mi nepáči natolko, že by som ho tam nechcel. A už vôbec nie o to ako aktívny je majitel na fóre.
Ide o to, že sa tu pohybujem denne už nejakú dobu a preto si myslím, že poznám priemerný vkus väčšiny fóra. A tam spadajú decentnejšie úpravy typu Brhyho, Berryho, alebo Padreho astry. A naozaj väčšina členov úpravy typu francúzky/španielsky cukríkový tuning nemusí. Preto mi prišlo divné, kde sa zrazu zobralo tolko členov ktorí hlasovali za takto upravené auto. Táto téma to mala potvrdiť, alebo vyvrátiť.
Ale moc z hlasujúcich sa neprihlásilo...

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 13 lis 2009, 11:00

Já už bych to vyřešil tady jednou a pro vždy, podle počtu hlasů v hlasování se ho účastnilo 36 členů (za předpokladu, že využili všech 12ti možností v hlasování) 8)
Tak ať každý dobrovolně vyfotí svůj hlasovací lístek a bude jasno :) 8)
Můj je tady :D
sshot-1.jpg
Mobil : 602318645

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 11:24

eXp10it píše:
Frosty a Selča píše:dalsi vec tohle tema sem nasel nahodou, a ti co hlasovali ho ani nemusi najit...
Proti tomu bych se chtěl jako spoluorganizátor ohradit. Jediný thread který se kalendářem zabývá je tneto linkuje na toto hlasování a je prakticky zaplněný reakcemi na jediné fotografie a to Tvé. Dokonce bych se i rád omluvil kdybych činil nějaké příkoří protože to tak teď může vypadat, ale kalendář bylo třeba dokončit a našli se pouze dva lidi z fóra kteří pro Tvé fotky hlasovali a ty si se neozýval vůbec... jenom připomínám že od hlasování uběhol měsíc a půl a řeší se to tu denně.
Nevim jak ti mam dokázat že sem si fakt tohodle tema nevsiml, proste nevim, sam to nevim kdybych to videl ihned reaguju co je komu nejasne, uprime receno, nejsem jeden s tech typu lidi kteri sou klidasove a podobne, asi to je tim ze sem plesatej a tahne mi pruvan na mozek a proto pokazdy kdyz me nekdo narkne a ja vim ze to taky neni tak se branim pokud je to naopak priznam svoji chybu a omluvim se....

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 13 lis 2009, 20:15

Defe: good idea 8)

tady je můj:
Schránka-1.jpg
Frosty: o Brhyho hlasy nemusíš mít strach, všichni co sem nějakou dobu už chodíme víme, že Brhy z auta udělal AUTO a za tu dobu co sem chodíme, už taky víme, jaký styl tuningu/stylingu se většině členům líbí, proto nás zarazil ten obrovský počet hlasů u Tvého auta
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe » 14 lis 2009, 16:04

neee tuhle astru ne :P

Odpovědět