Nechápu lidi, kteří si koupí xenonové výbojky ať už do originál xenon lamp, nebo do Angel Eyes či do klasických světlometů a následně si koupí LED denní svícení kvůli tomu, že xenonová výbojka není vůbec levná oproti halogenové žárovce
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Tak si nekupuji xenony, ne? K čemu je mám, když budu místo toho využívat LED denní svícení
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Ano, samozřejmě mohou argumentovat tím, že xenony používají jen v noci, ale ........... Třeba Ty, RomanoveCZ, jezdit v noci na denní svícení a nebo jen na dálková světla, to je hnus největšího kalibru
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ale pravda, jsou i lidé, kteří jezdí v noci po městě bez zapnutých světel, takže pro Tebe ideální výmluva zřejmě
No, raději se k tomu dále vyjadřovat nebudu, protože třeba sirhenrikovi keci o policii mě vytáčí neskutečně, nehledě na tu tzv. "šroťárnu o Toyotě".... Jak psal Mojmec11, stačí vysoké auto, které má světla vejš než já oči a je úplně jedno, jak je má mnohdy seřízené
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Takže sirhenriku, stačí potkat Astru G s klasickými světlomety a zbastlenou HID sadou a můžeš si jí připsat do nového seznamu "šroťárna Opel"
A vůbec, viděl si někdy autonehodu, ke které by policie nepřijela, pokud se účastnící dopravní nehody nedohodnuli na tom, že to vyřeší bez policie ??? Já osobně tedy ne, max. že jim chvilku trvalo než se dostali k místě činu, stejně tak jako tomu bylo včera u Barandovského mostu
Ale nedivím se jim, když tam museli dojít pěšky
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)