Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Takoví experti pak brzo zničí motor Co mám astru, najeto 7500 a oleje je pořád stejně
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- Reklama
peje je rozdil bmw a astra.U bmw te laka ten vykon,jit do plnych otacek pak neni divu ze zere i asvalt
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
to u astra taky... když chci, aby 1,6-ka "jela", tak muší do votáček taky
A nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že přidrhávající pístek se po výměně prachovky a obroušení vzpamatoval a už nepřibržďuje ...
A nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že přidrhávající pístek se po výměně prachovky a obroušení vzpamatoval a už nepřibržďuje ...
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
ja bal dnes na mou astruli pro nový kola R17
Báwo? já myslel, že se mluví o oplech
Jinak na to, jak auto šetřím, tak jsem mu dnes dal dobrý záhul, trochu závod s hondou CR-V , samý kopec a zatáčka.. ale dobře se brchala potvora oplácká nad 130 už jsem se bál, bylo mokro a cesta zamotaná jak ta moje v sobotu z hospody
Jinak na to, jak auto šetřím, tak jsem mu dnes dal dobrý záhul, trochu závod s hondou CR-V , samý kopec a zatáčka.. ale dobře se brchala potvora oplácká nad 130 už jsem se bál, bylo mokro a cesta zamotaná jak ta moje v sobotu z hospody
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tak jsme mohli mít nový pravý bok, a zase nic. Jedu si takhle po silnici a z prava se na mě vyřídil pasat. Hulvát jeden. Tak jsem ho pak na oplátku trochu před retardérem vybrzdila
Opel Astra G 2.0. DTi, 74 kW, motor ecotec Y20DTH, r.v. 2002, combi comfort, červená
já myslel že vybržďovat umí jen audiny....
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Nehažme je do jednoho pytle, dnes mě předjížděla audi a6 sportback, tak jsem mu trochu uhnul, protože byl provoz a jak mě předjel tak tam hodil čtverky, takže každý řidič audi když spěchá nemusí být nutně hovadoJoska píše:já myslel že vybržďovat umí jen audiny....
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
....vybržďuji a ještě po tobě hází nějaké čtverky ...
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
Mě nevybržďuje nikdo a kdyby jo, tak ho nabořím a hotovo čtverky - směrovky
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
vybrždujou jenom krávy čuráci ktreténi a piče...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
A Karel
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
mirda2908 píše:A Karel
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
manli: Díky za upřímnost
Jinak v pátek si Astrule zajela k Defovi pro plast na budíky. Stačí ho už jen vyměnit za prasknutý. Díky Defe, na srazu se vyrovnáme.
V neděli jsem Astruli prohnala myčkou, což se jí líbilo, ale mě už moc ne. Teď je konečně pořádně vidět, kolik je na ní práce.
Jinak v pátek si Astrule zajela k Defovi pro plast na budíky. Stačí ho už jen vyměnit za prasknutý. Díky Defe, na srazu se vyrovnáme.
V neděli jsem Astruli prohnala myčkou, což se jí líbilo, ale mě už moc ne. Teď je konečně pořádně vidět, kolik je na ní práce.
Opel Astra G 2.0. DTi, 74 kW, motor ecotec Y20DTH, r.v. 2002, combi comfort, červená
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
kurňa vy máte problémy... já marně už 3h hledám opcom... kamošovi nejde auto, nastartuje jede na 3 válce a zdechne... a já zaboha nevím kam jsme ho dal...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504