VTIPY

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
pansuu

Příspěvek od pansuu » 07 bře 2008, 14:22

Genius0011- ty jsi genius, supr.

Reklama

zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko » 11 bře 2008, 06:27

Baví se dva vysokoškoláci:
"Ty vole, když si uvědomím, jakej já jsem inženýr, tak mám normálně strach jít k doktorovi...
Tuning & Zubehor zum Eshop http://www.vwaudishop.cz

Obrázek

8) 8) 21.23.8.2009 VW Golf meeting Podroužek 2009 :lol: :lol:

Majla

Příspěvek od Majla » 11 bře 2008, 14:37

Děda jde o půlnoci na hajzl. Vrátí se a říká babce: "Babko mi opravdu máme na hajzlu duchy! Když jsem přišel samo se rozsvítilo a když jsem odcházel samo se zhaslo." Babka se otočí, skoro dostane infarkt a říká dědkovi: "Dědo ty debile, ty jsi se zase vysral do ledničky!"

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 11 bře 2008, 18:44

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: já se poseru

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 11 bře 2008, 18:47

Moc peknej:D :!:
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 11 bře 2008, 23:24

Leo píše::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: já se poseru
Ale ne do ledničky!!! :lol: :lol: :lol:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko » 12 bře 2008, 06:52

Tolerantnost lze vypěstovat.

Manželé po 20 letech sedí v restauraci, jedí a najednou k muži
přistoupí krásná dlouhonohá blondýnka, políbí ho a praví: "Miláčku,
uvidíme se i dnes večer?"
On jí odpoví: "Ale samozřejmě, kočičko." Blondýnka odejde a šokovaná manželka se ptá manžela: "Kdo to byl?!"
Manžel klidně odpoví: "Moje milenka." Manželka dostane hysterický
záchvat, vříská na muže: "Ty darebáku, já se s tebou rozvedu, tohle to nestrpím...!!!" Manžel nadále pokojně odpověděl: "OK, rozvedeme se, ale zapomeň na ty dovolený v Karibiku, norkový kožichy, lyžování v Alpách..."
Manželka rychle ztichne, nastane napjaté ticho, ve kterém manžel
pokojně pokračuje v jídle. Okolo přechází starší pán s krásnou brunetkou, pozdraví se s manželem a manželka se ptá: "A to byl kdo?" Manžel na to:
"Kolega z práce se svojí milenkou." Manželka je chvíli ticho a potom říká: "Pch, ta naše je hezčí.

Hezký den ………..
Tuning & Zubehor zum Eshop http://www.vwaudishop.cz

Obrázek

8) 8) 21.23.8.2009 VW Golf meeting Podroužek 2009 :lol: :lol:

hrubost

Příspěvek od hrubost » 12 bře 2008, 13:44

Jistý podnikatel poslal z práce své manželce fax, ve kterém stálo:

Moje milá manželko,
určitě chápeš, že mám jisté potřeby, které Ty jako 54-letá nemůžeš uspokojit. Jsem s Tebou velmi šťastný a považuji Tě za dobrou manželku.
Přesto doufám, že mi nebudeš mít za zlé, když se z tohoto faxu dozvíš, že trávím noc se svou 18-letou sekretářkou Vanesou v hotelu Comfort Inn. Neznepokojuj se. Před půlnocí budu doma.

Když se muž vrátil domů, našel v jídelně tento list:

Můj milý manželi,
dostala jsem Tvůj fax a děkuji Ti za upřímnost. Při této příležitosti Ti chci připomenout, že 54 let bylo před časem také Tobě. Současně Tě chci informovat, že v čase, kdy čteš tento list, budu s Michalem, mým učitelem tenisu, který je stejně jako Tvá sekretářka 18-letý, v hotelu Fiesta. Jako zkušený muž s dobrými znalostmi matematiky určitě víš, že se nacházíme v podobné situaci...
Pouze s malým rozdílem:
18-letému to jde s 54-letou víckrát, než 54-letému s 18-letou, takže se mnou do rána určitě nepočítej!!!

-------------------------

Proč je Internet jako penis

1) Může být v provozu nebo mimo provoz. Když je v provozu, je s ním víc
legrace, ale je obtížné přitom dělat jakoukoliv skutečnou práci.
2) Kdysi byl jeho účel předávat informace důležité k zachování lidského
rodu. Někteří lidé si to myslí dodnes, ale většina jej používá hlavně
pro zábavu.
3) Pokud nepoužíváte přiměřené ochranné protředky, můžete chytit virus.
4) Přiznáváme mu daleko větší důležitost, než je jeho skutečná
velikost a vliv.
5) Jestliže nejste opatrní co s ním děláte, můžete se dostat do velkých potíží.
6) Jakmile si s ním jednou začnete hrát, nevíte, kdy přestat. Někteří
lidé jsou schopni si s ním hrát celý den, když nemají nic na práci.

pansuu

Příspěvek od pansuu » 13 bře 2008, 17:58

Muž říká ženě při milování:
"Ani nevím, proč s Tebou vlastně spím, když jsi tak škaredá."
Ona : " Asi je ve mě něco krásného!"
On : " No to jo,ale za chvilku to vytahnu.

Jede chlápek a vidí stopovat jeptišku, tak ji vezme.
Po chvíl jeptiška říká:
"Vy řidiči se máte. Vezmete mladou stopařku, zahnete do lesa a tam ji pomilujete."
Chlapík zahne do lesa, zastaví a jeptiška povídá:
"Udělej mi to, ale jen do zadečku, aby se pánbůh nezlobil." Stane se.
Po chvíli jeptiška zase říká:
"Vy řidiči se máte. Vezmete mladou stopařku, zahnete do lesa a tam ji pomilujete."
Chlapík zahne do lesa, zastaví a jeptiška povídá: "Udělej mi to, ale jen do zadečku, aby se pánbůh nezlobil." Stane se.
Po chvíli jeptiška zase říká:
"Vy řidiči se máte. Vezmete mladou stopařku, zahnete do lesa a tam ji pomilujete. Ale co my, chudáci teplouši, my si na vás musíme vymejšlet pořád nový fígle."

Muž znásilní jeptišku, po akci je mu jí líto a povídá:"Co teď budeš dělat?"
Jeptiška na to:"Řeknu matce představené, že jsem byla 5x znásilněna!"
Muž: "5x ??? Vždyť to bylo jen jednou!!"
"Copak ty už nemůžeš...???"

Jde chlapík kolem kláštera, když v tom čte cedulku: "Sex s jeptiškou za 1500 Kč!" Neváhá, vejde do kláštera a ptá se, kde že je ten sex k dostání... "Musíte zaplatit, jít touto chodbou až na konec a vejít do posledních dveří vpravo."
Chlapík se dostane na konec chodby, otevře poslední dveře vpravo a vylítne přímo na ulici. Dveře se zaklapnou a on na nich čte další cedulku: "Dnes s Vámi vyjebala sestra Tereza!!"

Přijde mladá slečna ke gynekologovi a stěžuje si:
"Pane doktore, mně na ohanbí nerostou žádné chloupky.
"Doktor se zamyslí a ptá se: "Kolik máte roků?"
"26."
"No, to by už růst měly. A jak často máte pohlavní styk?"
"Nooo, tak 26 až 28 krát do týdne."
Na to jí odpoví: "Milá slečno, ani na dálnici tráva neroste....."

Přijde domlácená stopařka na policii a hlásí, že byla 3x znásilněná a 3x zmlácená. Policajt tlumočí vše náčelníkovi a ten prohlásí, že musí být provedena rekonstrukce případu.
Dva policajti a náčelník nasednou do auta a náčelník povídá: "No a co bylo teď?"
Stopařka: "Tady jsme zabočili do lesa."
Zabočili do lesa - náčelník: "No a co bylo teď?"
Stopařka: "Jeden z nich mě vytáhl a znásilnil."
První policajt vylezl, vytáhl ji z auta a přefikl ji.
Náčelník: "No a co bylo teď?"
Stopařka: " Druhý vylezl a znásilnil mě."
Druhý policajt vylezl a taky přefikl.
Náčelník: "No a co bylo teď?"
Stopařka: "Třetí vylezl a taky mě znásilnil."
Náčelník vylezl a taky ji přefikl.
Náčelník ještě udýchaně: "No a co bylo teď?"
Stopařka: "Teď jsem jim řekla, že mám syfilis a oni mě zmlátili..."

Leží muž a žena v posteli a milují se. Muž je nahoře a žena mu jezdí šíleně ve vlasech.
"Co dělaš?" ptá se muž. "Hledám rohy, miluješ jak ďábel!" Pak se poloha obratí, nahoře je žena. Muž jí šíleně jezdí ve vlasech.
"Hledáš rohy? Miluju jako ďábel?"
"Ne, ale si těžká jako kráva!"

Vyrazí si tři chlápci do bordelu a jelikož nejsou bohatí složí se na jednu kurvu dohromady.A vylosujou kdo půjde první.
Vejde do pokoje první chlápek a hned mu ho začne kouřit.
V tom další dva za dveřmi poslouchají řev,chlápek vyleze a postěžuje si že ho má moc velkýho a natrhl jí pusu.
Vejde druhej chlápek a za chvíli je slyšet řev. Chlápek vyleze a povídá že ho má velkýho a natrhl jí číču.
Vejde třetí chlápek a za dveřmi je slyšet šílený řev.Ty dva se na sebe podívaj. Vyleze třetí chlápek a povídá Já ho mám moc malýho tak jsem jí zlomil aspoň ruku.

Vrátí se chlapik nečekaně ze služební cesty, a slyší z koupelny nějaký divný hlasy, a tak jde, a vyleze si v ložnici na skříň.
Manželka s milencem přijdou z koupelny, a hups do postele. Maník ji dá pusu a povídá: "Pusinku jsme si dobře vykoupinkali," přesune se níž, a povídá: "prsíčka jsme si taky dobře vykoupinkali", přesune se ještě níž a povídá: "ale tady jsme se nějak špatně vykoupinkali." A ženská mu na to odpoví: "Podívej se na skříň, a posereš se taky."

Souloží manželé a najednou si manželka uprdne.
Manžel říká: "Co to má znamenat".
Manželka povídá: "To je jen takový malý větříček".
Tak souloží dál. A po chvíli se manželka počůrá.
Manžel se ptá: "Co toto má znamenat".
Manželka řekne: "To byl malý dešťíček".
A tak souloží dál...
Po chvíli se manžel vysere manželce na břicho a říká:
"Já ti na to seru v tomhle počasí".

Přijde chlap domů z práce a povídá ženě. "Hele, mám dobrou novou polohu, co kdyby jsme si pořádně zamrdali?"
Žena souhlasí.
Muž povídá:"Já si stoupnu ke zdi, ty si stoupneš na druhou stranu místnosti, šíleně se rozeběhneš a skočíš na mě".
Žena si stoupne ke zdi, rozeběhne se jak nejvíc umí.
Muž však před tím než na něj skočí uhne.Ta se naplácne na zeď. Muž se chechtá a říká: "To jsem s tebou vymrdal, co?!"

Jednou takhle přijde Pepíček mamince a povídá: ˝Maminko, mohu se tě na něco zeptat?˝
˝Jistě Pepíčku, copak chceš vědět?˝
˝Mami, ono se světýlko papá?˝ ˝Ne, jak jsi na to přišel?˝
˝No, že jsem včera večer slyšel, jak tatínek říká naší Martě: Zhasni to světlo a vem ho do huby˝

Žena doma cvičila nahá aerobik a když dělala provaz přisála se mušličkou na parkety. Podtlak byl však tak velký, že se sama nedokázala odlepit.
Tak čekala na muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nepodařilo.
Muž tak přemýšlí a hovoří: "Hanba, nehamba, zavolám souseda, je
domácí kutil, tak něco vymyslí". Soused přišel dal si panáka a po chvíli hovoří:
"Vyřežeme pod ní parkety, otočíme jí na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů".
Chlapík chvíli zvažuje a potom hovoří: "Víš co? Parkety jsou drahé. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně, tam je linoleum".

Bílým manželům se narodí černoušek. Když povyrostl ptá se mámy:
˝Prosím tě, mamko, proč jsem černý když ostatní kluci ksou všichni bílí?˝.
Máma na to: ˝Synku, tenkrát jsme byli s taťkou u moře a tam se jednou strhla taková mrdačka na pláži, že bud rád, že nejsi lachtan.˝

Potkala Jane Tarzana. Tarzan byl stramak - urcite jste ho videli, kdyz ho ukazovali v televizi - a Jane se strasne libil. Trochu si s nim
popovidala, jak jde zivot, jak poslouchaji opice a tak, a potom se ho opatrne zeptala: "Tarzane, a co sex?"
"Sex? Co je to?"
Jane mu to kulantnimi slovy vysvetlila a Tarzan pochopil: "Aha, jasne. No, na to pouzivam diru ve strome." "Ale Tarzane, na to jdes uplne spatne! To ti musim ukazat, jak se to dela.
Uvidis, ze to bude lepsi, nez ten tvuj strom!" Sundala si saty a lehla si na zem. Tarzan si sundal kus zvireci kuze, ktery mel kolem beder, pristoupil blize a pak Jane vsi silou kopl do rozkroku. Jane se zkroutila bolesti:
"Co to delas, ty pitomce?"
"Kontroluju, jestli nemas vcely!"

hrubost

Příspěvek od hrubost » 13 bře 2008, 22:12

@pansuu: dost sem jich znal, ale je pravda, že to jsou jedny z nej :lol:

Po vášnivé noci říká medvědice medvědovi: „Tys ho měl v noci tak velkýho a chlupatýho!”
A medvěd se zděsí: „Sakra, já jsem si tu veverku zapomněl sundat!”

----------

Zajde zajíček za liškou, vesele se baví, popíjejí, pomilují se a nakonec liška zajíčka odveze na ocase domů. Příště pozve zajíček lišku a vše se opakuje. Až na to, že zajíček odveze lišku Jaguárem.
Z toho plyne poučení: „Máš-li malý ocas, měj v garáži Jaguára!”

----------

Pán sehnal papouškovi samičku k připuštění, sjednali to s majitelem za 500 Kč. Dali je do klece, přikryli plachtou a teď to začalo. Když je odkryli, měla samička otrhané peří.
„Cos to udělal?” ptají se papouška zděšeně.
Papouch na to: „Za pětikilo snad můžu mít děvku nahou, ne?”

----------

Vynálezce vozu Porsche umře a dostane se do nebe.
Svatý Petr ho přijímá a povídá: "Za tvé zásluhy pro motoristiku, je ti dáno jedno přání. Co by sis přál?" Ferdinand Porsche chvíli uvažuje a povídá : "Dobrá dovol mi rozhovor s Bohem." Svatý Petr ho tedy představí Pánu Bohu. Porsche se ptá Boha : "Milý Bože, když jsi tvořil ženu, kde jsi
byl myšlenkama?"
Bůh: "Co tím chceš říci ?"
Porsche: "No jo, tvoje dílo má mnoho chyb. Podívej:
1. Předku chybí aerodynamika.
2. Hlučnost je silně nad únosnou hranicí.
3. Náklady na údržbu jsou moc vysoké.
4. 5 až 6 dní v měsíci je mimo provoz.
5. Zadní část visí volně dolů.
6. Neustále se musí přelakovávat a upravovat.
7. Výfuk je moc blízko sání.
8. Světlomety jsou moc malé a směřují dolů.
9. Spotřeba je moc veliká."

Bůh chvíli uvažuje a odpoví:
"Ferdinande, Ferdinande, máš jistě pravdu, ale podle statistiky používá více mužů můj vynález než tvůj."

pariah

Příspěvek od pariah » 14 bře 2008, 07:45

Transplantace mozku

V nemocnici, kde leží smrtelně nemocný, se shromáždí příbuzenstvo v čekárně.Konečně k nim přistoupí ošetřující lékař, vypadá unavený a zarmouceně hovoří:"Obávám se, že mám pro Vás zlou zprávu. Jedinou Nadějí pro Vašeho milovaného je transplantace mozku. Je to riskantní operace a podle Zajícovy reformy, za nový mozek budete muset zaplatit."Po prvém šoku se konečně jeden z příbuzenstva zeptá: "No a kolik takový mozek stojí? " "500 000 Kč mozek mužský a 20 000 Kč mozek ženský."Nastává trapná situace. Muži v místnosti zadržují Úšklebek snaží se vyhnout ženským pohledům. Jeden muž nedokáže ovládnout zvědavost a zeptá se:"A proč stojí mužský mozek 25x víc? " Lékař se shovívavě usměje, nevinné otázce. "To jsou už běžné tržní ceny. Cena ženských mozků je nižší, protože na rozdíl od mužských,
byly používané."
!!!Astra Forever!!!

hrubost

Příspěvek od hrubost » 14 bře 2008, 10:05

Hlášky ze života

Sexuální soulad po čtyřicítce? To bolí hlava nejen ji, ale i mě...

Moji manželku jsem si vzal proto, že protiklady se přitahují. Ona byla těhotná a já ne...

Včera mě potkalo štěstí! Přišlo se se mnou rozloučit...

Na Valentýna jsem zažil nezapomenutelný erotický večer s manželkou ! Ona byla v průsvitných kalhotkách, nahoře bez, na nádherné široké posteli... a já jsem byl v teplákách a bačkorech s dalekohledem v domě naproti.

Já nejsem pedofil! Já jsem pouze nedočkavý..

Skutečná deprese je stav, kdy se už i při skupinovém sexu stále cítíš poněkud osamělý...

Žena mě podvádí a velmi mě to trápí. Stále mi totiž nerostou parohy!
Bože, co když mám málo vápníku...?!

Kdyby lidé nebyli tak závistiví, zlí a lakomí, tak by jedna ženská stačila pro celou vesnici...

Vždy, když mě posere holub, děkuji Bohu, že nedal křídla i krávě...

Léty muž získává jednu téměř mysteriózní schopnost - dokáže ukojit svůj sexuální hlad obyčejným jídlem...

Jestliže prochází láska opravdu žaludkem, tak kde, proboha, teda potom končí?

Potřeboval bych snížit svou potenci! Sexu mám stále plnou hlavu,ale chtěl bychto posunout níže...

Na stará kolena se začínám podobat dveřím - když jsem namazaný, tak
si nevrznu...

K čertu, i s tímhle středním věkem! Důchod mi nedají, protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají, protože jsem příliš starý...

Peníze přicházejí a odcházejí... a odcházejí... a odcházejí...a odcházejí...

Kdysi, když mě manželka pohladila po vlasech, postavil se mi pták. Dneska, když mi pohladí ptáka, postaví se mi vlasy...

pansuu

Příspěvek od pansuu » 14 bře 2008, 16:14

V Beskydech.
Přijde bouřka a blesk zabije berana na pastvině. Přijde bača, koukne k nebi a zvolá: NO TOTO!!!!!
Za nějaký čas, opět při bouřce, zapálí blesk bačovi salaš. Všechny ovce uhoří. Když to bača zjistí, koukne k nebi a zvolá: NO TOTO!!!!
Po měsíci, salaš nová, nové stádo i s baranem, přijde bouřka....
...a zabije bačovi starou. Ten když to zjistí, koukne k nebi, zahrozí prstem a zvolá: NOO PROTO!!!!
Naposledy upravil(a) pansuu dne 14 bře 2008, 17:09, celkem upraveno 1 x.

Majla

Příspěvek od Majla » 14 bře 2008, 16:40

Pedofil si vyhlédne malou holčičku. V parku jí strhne do křoví a svléká z ní šatičky. Holčička se tomu směje.
A víte proč?

Protože holčička ví, že mu ty šatičky bodou malý.

Gondo

Příspěvek od Gondo » 20 bře 2008, 15:32

*Angličtina pro začátečníky*

Tři čarodějnice si prohlížejí troje Swatch hodinky. Která čarodějnice si prohlíží které Swatch hodinky?

Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?

*Angličtina pro pokročilé*

Tři pohlavně pozměněné čarodějnice si prohlížejí tři knoflíky ze Swatch hodinek. Která pohlavně pozměněná čarodějnice si prohlíží který knoflík na Swatch hodinkách?

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch?

*Angličtina pro profíky*

Tři švýcarské zkurvené čarodějnice, které si přejí si být pohlavně pozměněné, prohlížejí knoflíky ze Swatch hodinek. Která švýcarská zkurvená čarodějnice, která si přeje být pohlavně pozměněna, se dívá na jaké knoflíky ze Swatch hodinek?

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Odpovědět