Ale za 141kč a jsem klidnější. Kdyby něco skutečně našli určitě by mi nabízeli opravu za jejich "lidové ceny"

A kde jsi s tím byl?? U kterého servisu?gErda píše:tak sem prave prijel ze zimni prohlidky a vazne me to mile prekvapilokontrola tlumicu nasprosto v poradku, brzdy v poradku jen je mozna trosku zaneseny prachem pravy kolo , takze brzdi o trochu min cca o 60N jinak rucka atd ok, merej i pasivni brzdeni, smerovou odchylku, pak me prekvapilo ze merili i hloubku dezenu pneumatik a geometrii kol
pak osvetleni, motorek osvetleni, sterace, ostrikovace, a teda nemrznouci smes a unik oleje, no spokojenost
auticko navic vyslo uplne skvele takze sem rad
fakt doporucuju tam zajet, dostal sem dva protokoly, graficky znazorneni, parada
Jak neuvidí.Gallo píše:Kdyby jste náhodou někdo chtěl jet na prohlídku do Hekra Neplachovice, tak důrazně nedoporučuju. Dnes jsem tam byl a dávat kilo za vizualní kontrolu kterou si můžu udělat sám mě příjde docela divný. Auto mi předali se slovy dobrý, bez jakéhokoliv protokolu, navíc mě tam dolili náplň do ostřikovaču, krapet se zapoměli zeptat jestli chci (samozřejmě si ji nechali zaplatit)...Že auto táhne doleva jim vůbec nevadilo. Už mě tam nikdo neuvidí..!!!
Ani omylem, mezi ty amatéry už nejedu!!!Luboš X17DTL píše:Jak neuvidí.Gallo píše:Kdyby jste náhodou někdo chtěl jet na prohlídku do Hekra Neplachovice, tak důrazně nedoporučuju. Dnes jsem tam byl a dávat kilo za vizualní kontrolu kterou si můžu udělat sám mě příjde docela divný. Auto mi předali se slovy dobrý, bez jakéhokoliv protokolu, navíc mě tam dolili náplň do ostřikovaču, krapet se zapoměli zeptat jestli chci (samozřejmě si ji nechali zaplatit)...Že auto táhne doleva jim vůbec nevadilo. Už mě tam nikdo neuvidí..!!!Si děláš prdel. Já tam jedu na přední tlumiče a ty mě doprovodíš.
neboj, doufam ze nebudes litovat, byl sem tak celkem dvakrat, jednou s corsou a pak se svoji atrou a max. spokojenost, az ti daj protokol, ptej se na co chces co co znamena, vsechno ti popisouDefender píše:Tak jsem objednanej na středu v 16:00 Do Opel Autovarsu v Holešovicích, snad budu mít stejně dobrou zkušenost jako gErda.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |