Opel prohlídka
- Reklama
- james11
- Kontaktovat uživatele:
co znamená participující servisy Opel?? jen tam mi totiž provedou kontrolu tlumičů a brzd
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
tak sem prave prijel ze zimni prohlidky a vazne me to mile prekvapilo kontrola tlumicu nasprosto v poradku, brzdy v poradku jen je mozna trosku zaneseny prachem pravy kolo , takze brzdi o trochu min cca o 60N jinak rucka atd ok, merej i pasivni brzdeni, smerovou odchylku, pak me prekvapilo ze merili i hloubku dezenu pneumatik a geometrii kol pak osvetleni, motorek osvetleni, sterace, ostrikovace, a teda nemrznouci smes a unik oleje, no spokojenost auticko navic vyslo uplne skvele takze sem rad fakt doporucuju tam zajet, dostal sem dva protokoly, graficky znazorneni, parada
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
A kde jsi s tím byl?? U kterého servisu?gErda píše:tak sem prave prijel ze zimni prohlidky a vazne me to mile prekvapilo kontrola tlumicu nasprosto v poradku, brzdy v poradku jen je mozna trosku zaneseny prachem pravy kolo , takze brzdi o trochu min cca o 60N jinak rucka atd ok, merej i pasivni brzdeni, smerovou odchylku, pak me prekvapilo ze merili i hloubku dezenu pneumatik a geometrii kol pak osvetleni, motorek osvetleni, sterace, ostrikovace, a teda nemrznouci smes a unik oleje, no spokojenost auticko navic vyslo uplne skvele takze sem rad fakt doporucuju tam zajet, dostal sem dva protokoly, graficky znazorneni, parada
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Kdyby jste náhodou někdo chtěl jet na prohlídku do Hekra Neplachovice, tak důrazně nedoporučuju. Dnes jsem tam byl a dávat kilo za vizualní kontrolu kterou si můžu udělat sám mě příjde docela divný. Auto mi předali se slovy dobrý, bez jakéhokoliv protokolu, navíc mě tam dolili náplň do ostřikovaču, krapet se zapoměli zeptat jestli chci (samozřejmě si ji nechali zaplatit)...Že auto táhne doleva jim vůbec nevadilo. Už mě tam nikdo neuvidí..!!!
Už zítra
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 29 říj 2007, 18:14, celkem upraveno 1 x.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Luboš X17DTL
Jak neuvidí. Si děláš prdel. Já tam jedu na přední tlumiče a ty mě doprovodíš.Gallo píše:Kdyby jste náhodou někdo chtěl jet na prohlídku do Hekra Neplachovice, tak důrazně nedoporučuju. Dnes jsem tam byl a dávat kilo za vizualní kontrolu kterou si můžu udělat sám mě příjde docela divný. Auto mi předali se slovy dobrý, bez jakéhokoliv protokolu, navíc mě tam dolili náplň do ostřikovaču, krapet se zapoměli zeptat jestli chci (samozřejmě si ji nechali zaplatit)...Že auto táhne doleva jim vůbec nevadilo. Už mě tam nikdo neuvidí..!!!
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Ani omylem, mezi ty amatéry už nejedu!!!Luboš X17DTL píše:Jak neuvidí. Si děláš prdel. Já tam jedu na přední tlumiče a ty mě doprovodíš.Gallo píše:Kdyby jste náhodou někdo chtěl jet na prohlídku do Hekra Neplachovice, tak důrazně nedoporučuju. Dnes jsem tam byl a dávat kilo za vizualní kontrolu kterou si můžu udělat sám mě příjde docela divný. Auto mi předali se slovy dobrý, bez jakéhokoliv protokolu, navíc mě tam dolili náplň do ostřikovaču, krapet se zapoměli zeptat jestli chci (samozřejmě si ji nechali zaplatit)...Že auto táhne doleva jim vůbec nevadilo. Už mě tam nikdo neuvidí..!!!
neboj, doufam ze nebudes litovat, byl sem tak celkem dvakrat, jednou s corsou a pak se svoji atrou a max. spokojenost, az ti daj protokol, ptej se na co chces co co znamena, vsechno ti popisou rikam, maximalni spokojenost a pokud ti to bude vydavat takovej starsi pan, delsi vlasy brejle, tak ten je asi nejlepsi z tech co tam sou hlavne napis jak si dopad a hodne stestiDefender píše:Tak jsem objednanej na středu v 16:00 Do Opel Autovarsu v Holešovicích, snad budu mít stejně dobrou zkušenost jako gErda .
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
Ztráta času
Byl jsem v chlebovicích u Frýdku místku a je to ztráta času, bez protokolu a tyky doleli kapalinu do ostřikovaču, 1L za 55kč to to kylčo dám raději svému dvornímu mechanikovi..
Takže jsem byl v tom Opel Autovars v Praze Holešovicích, přijel jsem tam a v 15:55 si převzali auto a hned s ním zajeli do boxu, podotýkám, že bylo špinavý jak sviňa, tak jsem jim řekl, jestli ho nemůžou za poplatek i umýt a v 16:40 mi auto přistavili čisťoučký a se sjetinou z počítače. A teď to nejlepší, auto údajně v pořádku, jen že bych do budoucna mohl přemýšlet o výměně baterie, no a cena Jak jinak než 99Kč, takže myčka zdarma, tomu já říkám servis
Mobil : 602318645