Příspěvek
od CUBErt » 11 dub 2007, 18:00
Moje zkušenost je taková, že když jsem vyřizoval nějakou reklamaci ohledně ntb Acer, tak skoro pokaždé odešel HDD. A jsou to právě disky od Hitachi co nejčastěji odcházej. Já neříkám že jsou Acery úplně špatné, jen mě zaráží ten počet mrtvejch disků. Ale zase na druhou stranu nutno podotkonout, že se těch Acerů prodá obrovské množství. A ještě jedna věc, která zase hraje ve "prospěch" značky Acer. Je to fakt, že když odejde HDD, tak se jednoduše vymění. A jede se dál. Poslední dobou jsem prodal cca 10 kusů ntb od HP, levnější kategorie kolem 20-25 s DPH. Kdyby u jakéhokoliv odešel HDD, tak je to sice nemilé, ale vymění se a situace je vyřešena. Jenomže u HP se "porouchávají" jiné části, třeba vypalovačka, nebo nejde zapnout wifi a bluetooth, pak zase přestane fungovat jack na zvuk. Jsou to drobnosti, ale třeba to co jsem psal se vyskytlo u jednoho kusu v průběhu třech měsíců. Takže suma sumárum, Acer ani HP nezatracuju, ale když můžu někomu něco doporučit, tak je to Asus nebo Umax, případně Dell. Jak pro koho.
Opel Astra Caravan 1,4 16V