Zjištění dle reg.značky
Zjištění dle reg.značky
Nemáte někdo možnost zjistit majitele vozu dle reg.značky,dnes v noci mi někdo vybral auto(roletu z kufru,nějaké drobnosti a sadu nářadí tak za 20.tis Kč).Nevím jak se tam dostal,zámek na kufrových dveřch není takřka poškozen..
Jedná se o Volkswagen Bora modrá barva reg.zn 1A1 2513,nemusí to být von,ale v 05.00.hod ráno se kolem toho motal majitel tohoto vozu.
Vím že pojištěn u České pojišťovny,od data 19.06.2005.
Jedná se o Volkswagen Bora modrá barva reg.zn 1A1 2513,nemusí to být von,ale v 05.00.hod ráno se kolem toho motal majitel tohoto vozu.
- Reklama
No to víš to je ta zlatá Praha ,z tohoto důvodu jsem si kupoval Astru,že se do ní problematicky dostává-zamykám vždy 2.x,ale ten borec šel přes kufr.
Příjde mi to jako by mu někdo dával echo,nebo mě pozoroval co nosím z auta do auta,před domem jsou vždy tak 4x.Astry G,ale jen moje je kombi-a tu si vybral.
P.s.jestli někdo znáte v České pojišťovny,tak prosím pichněte.
Příjde mi to jako by mu někdo dával echo,nebo mě pozoroval co nosím z auta do auta,před domem jsou vždy tak 4x.Astry G,ale jen moje je kombi-a tu si vybral.
P.s.jestli někdo znáte v České pojišťovny,tak prosím pichněte.
Nevím co si od toho slibuješ, že budeš vědět kdo to je... akorát ti dá ještě přes hubu.
Normálně bych to hlásil na policii včetně toho, že mám podezření na osobu v tomhle autě.
Normálně bych to hlásil na policii včetně toho, že mám podezření na osobu v tomhle autě.
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2632">Moje astronomické auto</a>
Sice nepoznam Vasu legislativu, ale na toto bacha!!!! Vzdy trestne oznamenie na neznameho pochatela. Ak sa ukaze, ze si niekoho neopravnene obvinil moze ta dotycna osoba zazalovat z ohovarania a z toho moze plynut fin.odskodnenie. Ked uz tak nepriamo popisat udalosti, ale menovat tento to bol rozhodne nie.Steven píše: Normálně bych to hlásil na policii včetně toho, že mám podezření na osobu v tomhle autě.
V kazdom pripade drzim palce nech sa vinnik spolu s oddzudzenym majetkom najdu.
Jasne že nebudeš policajtům vykládat, že to byl tenhle chlápek, zatkněte ho! Dáváš oznámení na neznámého pachatele, ale zároveň jim do protokolu oznámíš, že se na místě podezřele pohyboval dotyčný z auta se značkou XYZ...mani píše: Sice nepoznam Vasu legislativu, ale na toto bacha!!!! Vzdy trestne oznamenie na neznameho pochatela. Ak sa ukaze, ze si niekoho neopravnene obvinil moze ta dotycna osoba zazalovat z ohovarania a z toho moze plynut fin.odskodnenie. Ked uz tak nepriamo popisat udalosti, ale menovat tento to bol rozhodne nie.
<a href="https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2632">Moje astronomické auto</a>
Steven,nestojím o připitomnělé rady,tim krm někoho jiného-Ok.
Mani, v tomhle státě žádne právo neexistuje-samozřejmě že jsem to hlásil,přislušník mi sám přikývl,že to bude nejspíš on,ale když jsem ho neviděl v tom autě se hrabat tak to nemá žádnou váhu.
A proto mi sám poradill ať si ho najdu a vyřeším po svém...
Mani, v tomhle státě žádne právo neexistuje-samozřejmě že jsem to hlásil,přislušník mi sám přikývl,že to bude nejspíš on,ale když jsem ho neviděl v tom autě se hrabat tak to nemá žádnou váhu.
A proto mi sám poradill ať si ho najdu a vyřeším po svém...
Re: Zjištění dle reg.značky
Servus, tak pokud máš ještě zájem o jméno a adresu toho borce co ti zřejmě vyčistil káru, tak se ozvi a já ti to pošlu, už vím kdo to je a kde bývá...........diesel píše:Nemáte někdo možnost zjistit majitele vozu dle reg.značky,dnes v noci mi někdo vybral auto(roletu z kufru,nějaké drobnosti a sadu nářadí tak za 20.tis Kč).Nevím jak se tam dostal,zámek na kufrových dveřch není takřka poškozen..
P.S. jsem agent 008 jsem jeho mladší bratr