edit: jste
zigi
EDIT: neser se do mňa hňupe!!!!!!!!!!!! Vojta
tak když budou takovýdle tak si vezmu 2 ať nežeruAstra - R@SAG píše:Vojto nedelam si prdel, opravdu by se mi libilo i ta barva je super. Ja to vidim dosti blede, kde sehnat tolik lidi, ale presto se pokusim proto udelat vse.
Nemusí. Jenom to přenastavení stroje stojí 750,- Kč bez DPH + trika + výšivky = celkem cca. 700 bez DPH za 1 triko (pokud budeš chtít 2). Nic není problém. Ale to už se vysvětlovalo jinde.Charlie píše:No já beru 2, jak už jsem řekl, ať budou jakýkoliv.
Škoda že se musí udělat jen jedna barva pro všechny, bral bych oranžovou s řernym potiskem. Ale když budou jiné, stejnak je beru.
nejsem prase abych se votíral, v bílý budem jak svědci jehoňovixpolstarekx píše:ty trika s ti limeckem jsou pekny nahodou.... akorat teda bych to udelala zase v nejakejch Oplackejch barvach kdyz uz.... ta sv. modra nevimm nevim a hlavne se tim nekde votres a je to jak cune... to uz rovnou bily triko a cernej ten obrazekto by taky nebylo spatny
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |