Lide.cz a tomu podobné...
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
Lide.cz a tomu podobné...
máte podobné zkušenosti?? Někdy člověk jen kouká co mu přijde do schránky... třeba i tohle...
No konečňe ňekdo, kdo držý semnou a chci to dát dohromady, jsetly je to možné. Dej vjeďet a ďýki za tu pjetku se omlovám a ješťe ťe moc zdravým. Dofám že se seznámýme nebo budu dost nasratý hej. Čauko
jen pro představu...tady je jeho profil... http://www.lide.cz/Miki.Trainz
docela jsem se pobavila po dlouhý době jen přemýšlím, jestli to myslí vážně nebo je to takovej bavič
No konečňe ňekdo, kdo držý semnou a chci to dát dohromady, jsetly je to možné. Dej vjeďet a ďýki za tu pjetku se omlovám a ješťe ťe moc zdravým. Dofám že se seznámýme nebo budu dost nasratý hej. Čauko
jen pro představu...tady je jeho profil... http://www.lide.cz/Miki.Trainz
docela jsem se pobavila po dlouhý době jen přemýšlím, jestli to myslí vážně nebo je to takovej bavič
- Reklama
-
souhlas, kdysi davno to byl v cr fenomen xchat, pote u mne osobne komunikator odigo - je to holt virtualni svet, kde kdokoli muze byt kymkoli a kde chlapi jedou po babach 100x vic nez v realu...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
Mě ani nepřitáhla... Na tyto stránky vlezes, prohodíš pár slov jako zde a adios . A kor na seznamku je tam hodně lidí vysazených, ovšem až zjistí to co já, tak je to taky pustíHonz@ píše:taková ta chatovací mánie mě opravdu už nějak pustila
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
hehh njo tak jesli se nudite a nemate co delat tak lide.cz a jim podobny je fakt dokonaly... neberu ze tam 14ti lety holky loudej kredit po 40ti letejch ktery si myslej buhvi co, ale pochybuju ze neekde jinde uvvidite slova typu: kdyš, vydět, heský, nebo jednou taky babyčka ale to uz je fakt moc
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Bydliště: Karlovy Vary+Litoměřice+Praha Auto: VW Scirocco MKII + Opel Astra F + Škoda Favorit 136L
- Kontaktovat uživatele:
hledej Paula.wild.01 ať se pobavíš a víš na co reagujou právě takovýdle týpci :D šlo mi o srandu a čekala jsem kdo se ozve a tohle mám za to no... ale občas se chytaj zajímavý lidi.... většinou dost namyšlený hovádka....ale co...je to legrace...Pitman píše:mimochodem kdyz uz se bavime o tehle profilech.....nahod jsem adresu sveho profilu
mě to pustilo už dávno... nechatuju, jen mám schránku kterou občas prolistuju a docela se u ní bavím, lepší než chatHonz@ píše:Lide.cz jsou v pohodě ... Ale taková ta chatovací mánie mě opravdu už nějak pustila
tweetyna píše:hledej Paula.wild.01 ať se pobavíš a víš na co reagujou právě takovýdle týpci :D šlo mi o srandu a čekala jsem kdo se ozve a tohle mám za to no... ale občas se chytaj zajímavý lidi.... většinou dost namyšlený hovádka....ale co...je to legrace...Pitman píše:mimochodem kdyz uz se bavime o tehle profilech.....nahod jsem adresu sveho profilu
mě to pustilo už dávno... nechatuju, jen mám schránku kterou občas prolistuju a docela se u ní bavím, lepší než chatHonz@ píše:Lide.cz jsou v pohodě ... Ale taková ta chatovací mánie mě opravdu už nějak pustila
mno zrejme slusnej oddil tak se pak nediv ze ti ty uchylaci pisou to co pisou