Marcel píše:Máte niekto skúsenost s plašičkou zvery?Kam ju najlepšie umiestnit?
Mam je dole na nárazníku těsně u lízátka asi 10cm od konce nárazníku.Zatím jsem žádné zvíře netrefil,tak snad fungují jak mají.Musíš je umístit tak,aby skrz ně mohl proudit vzduch a boční otvor musí směřovat dolů,aby mohla vytékat voda.
Zigi píše: No po pRaze ti tam moc litat lesni zvere nebude
By ses divil. Na predmestich a v prilehjlejch vilovejch oblastech jsou casto premnozeny i divocaci - ovsem vzhledem k tomu ze cele uzemi je klasifikovano jako zastavena oblast neni odstrel mozny (legalni).
Mimochodem mistni si obcas chodi slovit nejakyho toho kralika nebo bazanta tady kousek na takovou travnatou plochu kousek od metra a dalnice.
jo kecam, sem tam potkam cmelaky, mouchy a tak, ale ty nez stacim zaregistrovat tak tecou po narazniku
ale ze by nekdy naky vetsi... e e.... jezek mi beha po zahradce
aaaach jo....já vím, že k astrám to moc nepatří, ale... celý svůj krátký život (i když pro manliho spíš celou večnost až k mému stáří ) jsem žila a milovala jen a jen VW a jak tak koukám poslední dobou i po tých Opelech.... toooo sem si vybrala... akorát nevím jestli na to našetřím při tom množství starých plechoviček který mám..... a sciro bych nepustila ani za nic....ale vectřička mě láááákááááá ...modrá jí sluší...
Nějak jsem se na věčer začal nudit, tak jsem začal dělat blbosti... Toto je výsledek
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!