POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)

Příspěvek od Marťasek » 25 kvě 2018, 04:59

Se podívej na bazos.cz. Co sleduju poslední dva tři měsíce ceny naftových zafir tak bych klesly o cca 20tis!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Reklama

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 25 kvě 2018, 19:00

A nechceš nám tady Marťásku napsat to že přemýšlíš o naftě že? Naftové auto jo-bral bych ale ne od OPELu. I když už je to skoro 9 let zpátky, tak pořád "cítím" jak těch naftových 81 kW táhlo-letělo!

Nebudu tady psát jen své dojmy o koncernovém TDi ale napíšu vám tady taky něco o Priessnitzových lázních kde právě jsem. Někde v nějakém vlákně jsem četl že Radoš a Marťásek si hrají s LEGEM a tak jsem jim něco tady v lázních vyfotil:
008.JPG
Jsem rád že mi to tentokrát vyšlo a že jsem byl do lázní "povolán" v letním období. Je tady prostě nádherně, když se teď v 19:11 hod. podívám oknem z pokoje na Praděd, tak je krásně osvětlen sluníčkem a vypadá to jako by byla připravená ke startu nějaká raketa. Kousek od lázeňského domu Bílý Kříž kde už týden bydlím je oplocená vojenská residence s venkovním bazénem a tam se jezdí léčit ti co byli třeba v nějaké misi. A i když je tady "bezletová" zóna tak tady někteří piloti lítají pozdravit své kamarády v uniformě. Zrovna včera tady jeden se stíhečkou blbnul tak, že mi díky kraválu který ten stroj vydával skoro praskaly bubínky v uších. A to jim ještě zamával křídly. Předevčírem se tady proletěli dva bojové vrtulníky dost blízko sebe. No nebudu vám tady kamarádi své dojmy popisovat podrobně, ale opravdu si ty lázně tentokrát užívám. Když jsem tady byl cca 2 roky po nehodě, tak jsem sem odjel na konci září a byl jsem tady do konce října. No byl, měl jsem být, ale dobral jsem procedůry rychleji a tak jsem odjel o tři dny dřív domů vlakem. Vůbec jsem třeba nevěděl že ten vlak zajíždí při cestě do Opavy i do Polska! :? Proč jsem z lázní odjel dřív? Protože v Jeseníkách je v říjnu už řádná kosa a na tu jsem háklivý!
Vyfotil jsem teď oknem s pokoje ten osvětlený praděd-věž, ale chvilku to potrvá než to z foťáku dostanu do noťase.
007 (2).JPG
008 (2).JPG
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 26 kvě 2018, 14:12, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 25 kvě 2018, 19:54

A tady v tomhle se při procedůrách koupu:
006 (2).JPG
005 (3).JPG
Ty terapeutky to pojmenovaly: Mercedes mezi vanami! Z trysek tryská proměnlivě voda, chvilku na záda, chvilku na nohy a pak zase chvilku třeba na "toho" pinďoura. Další vychytávkou jsou vedle trysek i LED světýlka rozsetá volně v obvodu vany a ty mění i barvy, chvilku modrá, chvilku zelená, žlutá, červená.... No prostě boží. Když jsem se jí ptal čím jsem si zasloužil tu koupel v takové luxusní vaně tak mi odpověděla: ničím mladý pane, my to musíme ukázat všem, je to náš Mercedes mezi vanami. Takže asi tak si to tady užívám, cítím se jak Džejár Juing v Dalasu :?: . (netuším jak se to správně píše tak sorry)
ASTRA LA VISTA

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 25 kvě 2018, 20:00

Renku, bacha na sestřičky :D :D :D
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 25 kvě 2018, 20:07

Máš pravdu Luboši, některým je jen málo po dvaceti létech a stály by za hřích! Ale nějaký invalida je nezajímá o tom jsem přesvěčený i když se některé hezký usmívají když "ho" vytáhnu! :D (pro neznalé: při koupelové procedůře musí být ten koupající se nahý)

A navíc mi bylo řečeno když jsem min. pátek dojel že se ke mně někdo nastěhuje, že sám na pokoji nezůstanu, no a? Už týden bydlím sám! Alespoň mi nikdo nepřepíná TV třeba na fotbal nebo na aktuality, pustím si co chci já.
ASTRA LA VISTA

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 25 kvě 2018, 21:27

Najdi si starší, tam není co pokazit :mrgreen:
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 26 kvě 2018, 10:58

Já vím Luboši že u starší není co pokazit, ale kde jsou ty normální? Tady jsou i st.kusy, ale ty mají zájem jen o "solventní" pacienty. Večer vytáhnou ze skříně tu nejlepší garderóbu a jdou lovit. Mám okno do ulice která vede k HRADU (tam se konají ty taneční večírky) a vidím jak vyfintěné si to špacírují tam. Přes den, když je vídávám u snídaně-oběda- večeře v teplácích je to jiný LEVEL! :lol:

Dnes jsem si zajel do města koupit něco na chuť a taky jsem v místním AUTO KELLY koupil za 48.-Kč víčko na plnění plynu které mi někdo ukradl., Protože tady v lázních není možné parkovat před lázeňskými domy tak nezbívá než si najít vhodné parkování pro auto jinde. Našel jsem toto:
004 (4).JPG
:D :D :D

A pro R@saga jsem taky něco blejsknul:
002 (5).JPG
- přední
003 (4).JPG
- zadní. Kvůli focení jsem kola nesundával a brdiče nečistil.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 26 kvě 2018, 14:24, celkem upraveno 3 x.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 26 kvě 2018, 11:02

Někdo jede nabírat sílu do lázní vlakem, někdo autem a někdo třeba na motorce:
001 (4).JPG
ASTRA LA VISTA

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 30 kvě 2018, 06:19

Je to tak: Českou vlajku si strčit do pochvy můžete. Vlajku EU nesmíte ani přeškrtnout

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... out-537726
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 30 kvě 2018, 14:42

Dobrá a vystižná poznámka Marťásku! 8) 8) 8)

Musím vám napsat něco strašného co jsem dnes viděl v lázeňském bazénu při procedůře. Přijeli noví hosté lázni, noví postižení a nemocní. Dnes se v bazénu ukázala bába věk cca 65-70 let a ta měla hlavu přebarvenou na zrzavo a rty měla natřeny tak ostrou červenou rtěnkou že jsem si myslel, že přijely holky z Moulin Rouge. Jako nějaká stará kurva! Ale to by nebylo všechno, ona měla(má) tu hubu tak vystrčenou-asi díky zubům že celá ta její zmalovaná huba vypadala jako jí má nakreslenou Hommer Simpsn. Prostě ta část pod nosem a brada byla hodně-víc než hodně vystrčená dopředu a ona si to ještě tak ostře namaluje. Chtěl jsem to vyfotit, ale bylo to v bazénu a i vůči ní by to nevypadalo dobře kdybych jí tam fotil.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 07 čer 2018, 15:15, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA

luigy87

Příspěvek od luigy87 » 07 čer 2018, 06:36

Opel Astra H 1.6 16V - X16ZEP+LPG - 157tkm
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm

Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 07 čer 2018, 15:22

Doufám že si toto přečte Ras@g, ať vidí že dnes už skoro všechny nové auta stojí opravdu za h..no! Zlaté Volvo,eFková astra a Áčková zafira+Géčko.(Z18XE!)

Mimo to, už jsem kamarádi zase v Troppau, už mi lázně skončily! Je to smutné ale je to tak, závěr jsem si ovšem vyžral se vším šudy. Skoro tři týdny jsem bydlel na pokoji sám a až na poslední dvě noci se přistěhoval pán Karel z Olomouce který má dvě dcery-mladší je stejně stará jako já (necelých 44 let). To by bylo všechno fajn, měl jsem ským pokecat ale v noci jsem spal max. 3 hodiny. On kamarádi chrápal tak silně a hlasitě že to nešlo přeslechnout. Včera jsem dobral procedury, zašel jsem k výstupnímu lékaři odevzdat lázeňskou průkazku s razítky procedur, navečeřel jsem se a odjel jsem domů. Stejně bych tam jen strávil další noc bez spánku, nasnídal bych se a jel bych dnes domů.
ASTRA LA VISTA

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 07 čer 2018, 21:29

takový malý "očistec" :-) Všude dobře doma nejlépe!!

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 07 čer 2018, 23:22

A mi dneska přičla diagnostika. Už jí jen zprovoznit.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 08 čer 2018, 07:28

jaká? 8)

Odpovědět